Kysymys:
Kuinka tehdä jääpakkaus, joka ei vuoda
michaelpri
2015-02-12 21:19:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus kun urheilen tai treenaan, satun jotain ja tarvitsen jääpakkauksen. Yleensä käytän paperipyyhkeeseen käärittyä pussijäätä, mutta tämä vuotaa aina 15-25 minuutin kuluttua. Onko mahdollista valmistaa jääpakka, joka ei vuoda?

Muokkaa : Jääpussi vuotaa pussin kulmien läpi

Kysytkö vuotamista * pussin sisältä * tai kosteuden tiivistymistä ulkopuolelta? Minulla ei ole koskaan ollut ongelmaa siitä, että tavalliset ziploc-tyyppiset pussit vuotavat, mutta annetut vastaukset näyttävät tarkoittavan, että kyse on asiasta (ja älä tee mitään kondensoitumiseksi).
Kolme vastused:
michaelpri
2015-02-12 21:19:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras vaihtoehto on käyttää pakastettua sientä Ziploc-pussin sisällä. Tämä toimii, koska kun sieni sulaa, se käyttää sitä sienellä imemään vettä ja varmista, ettei se vuoda.

Lähettäjä thekitchn.com sup >

enter image description here

Viileä! Pidän tästä!
Paulb
2015-02-17 00:42:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyväksy, että pakkaukseen sijoittaminen on viisasta.

Tulevaisuuden viitteitä varten: jos tarvitset jääpakkausta, joka voi helposti kietoutua kehon osiin tai levittää niiden päälle --- jäädytetyt vihreät herneet ovat lippu. Jätä heidät pussiin.

Vasektomia saaville miehille suositellaan usein investoimaan jäädytettyihin vihreisiin herneihin ennen toimenpidettä.

Pieter B
2015-02-13 05:19:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos harrastat paljon, sinun kannattaa sijoittaa geelipakkaukseen tai kahteen. Ne eivät ole kalliita. Geelipakkausten etu on, että ne eivät jääty. Jäädytetyllä jääpalalla on vain pieni kosketuspinta. Geelipakkauksessa on geeli, joka ei ole jäätynyt, joten saat paljon suuremman kosketuspinnan käärimällä sen ympärille.

Jos haluat mennä halvemmaksi, voit tarkastella jäähdytyselementtejä, joita käytät jäähdytyslaatikkoon. Ne ovat erittäin halpoja, mutta jääpaloja.

Ja erittäin halpa tapa on käyttää supermarketissa olevia icecube-laukkuja.

Pidä kuitenkin normaalit varotoimet, älä koskaan anna sen koskettaa iho suoraan, kuten jäällä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...