Kysymys:
Kuinka voin puhdistaa kylpyhuoneen peilin?
Mason Wheeler
2015-07-15 17:27:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suihkun jälkeen kylpyhuoneeni peili on huono, joten parranajo on hankalaa, ja pahinta on, että se vain ei mene pois! Lasin pyyhkiminen tuskin tekee mitään, ja sille roiskuva (kuuma tai kylmä) vesi pese sumua noin puoli sekuntia, sitten se tiivistyy ja sumuutuu uudelleen.

Onko olemassa mitään hyvää tapaa puhdistaa peili pois päältä avaamatta ovea ja päästämään mukava, lämmin, höyryinen ilma ulos huoneesta?

_OT: Luin väärinkäytön väärin ja ajattelin, että WTF?
Seitsemän vastused:
Alex
2015-07-15 18:34:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin kerran, että hiustenkuivaaja poistaa tuon sumu kokonaan. Suuntaa hiustenkuivaaja vain peilillesi ja puhalla kuuma ilma ulos. > Yleensä sumuisen vain peilin yläosan, joten voin varmistaa, että kasvoni ovat edelleen yhtä seksikkäitä kuin muistan sen olevan. ;)

Narkismia paljon? Mutta se on yksi helvetti ratkaisua. Peili sumuutuu, koska se on kylmempi kuin ilma ja se kondensoituu lasille. Lasin lämmittäminen ratkaisee ongelman. Ellei sinulla ole hiustenkuivaajaa.
Kuinka suuri on lasin halkeilun riski äkillisestä lämpötilan muutoksesta?
@corsiKa Ellet käytä lämpöpistoolia hiusten kuivaamiseen, nolla riskiä.
Olen tehnyt tätä jo vuosia :)
Steve Matthews
2015-07-15 18:13:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi löytämäni ratkaisu, joka auttaa tässä tilanteessa, on soveltaa autojen tuulilaseille tarkoitettua autoteollisuutta peiliin, kuten Rain-X. Kun kylpyhuone on kuiva ja kosteuton, puhdista peili huolellisesti varmistaaksesi, ettei siinä ole jäämiä. Vanha sanomalehti toimii yllättävän hyvin. Kun se on täysin puhdas ja kuiva, levitä Rain-X: ää (tai vaihtoehtoista tuotemerkkiä) valmistajan ohjeiden mukaisesti. Sinun pitäisi huomata, että peili ei nyt pääse lähelle yhtä sumuista kuin ennen. Haluan kuitenkin varoittaa sinua, peilin pyyhkiminen heikentää tuotteen suorituskykyä ja sinun on käytettävä sitä uudelleen.

Kyllä, [kostutusaineet] (http://chemwiki.ucdavis.edu/Physical_Chemistry/Physical_Properties_of_Matter/Bulk_Properties/Cohesive_And_Adhesive_Forces/Wetting_Agents).
user7494
2015-07-15 23:05:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kiertää kiertämällä ennen suihkussa käymistä. Paitsi että se välttää sumutetun peilin ongelman, se myös helpottaa ylimääräisen parranajovoiteen huuhtelua.

Ehkä, mutta koska sinun on saatava sairastunut alue märkä ajelemaan, ja suihkussa kastelu kasvosi muutenkin ...
Käytän sähkökäyttöistä parranajokonetta nyt, koska en leikkaa ihoa vasten, mutta kun käytin täysin puhtaana ajeltuina, ajoin itse asiassa suihkussa ilman peiliä. Se on yllättävän tehokas, kun tottuu siihen.
Lefty
2015-07-15 20:34:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ostaa muovisia parranajopeilejä juuri tästä syystä. Minun mielestäni suihkun osoittaminen siihen muutaman sekunnin ajan riittää estämään sen höyryä.

Käytän joskus myös vapaasti seisovaa lasipeiliä. Tämän vuoksi peilin roiskuminen vedellä ei riitä, peili on saatettava liian kuumaksi, jotta höyry tiivistyy. Juoksen yleensä erittäin kuumalla vedellä yli 10 sekunnin ajan - tai jopa upotan sen kuuman veden pesuallasan, jos se on kätevää.

BrettFromLA
2015-07-15 22:33:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sumuisia parranajopeilejä on olemassa. Vain Google niitä. (Ei kovin paljon elämästä, mutta se on ratkaisu!)

Tyr
2015-07-16 04:37:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertainen halpa menetelmä - käytä 50-50 ml etyyliliuosta & vettä, lisää ripaus astianpesuaineita, suihkuta peiliin ja pyyhi se puhtaaksi vanhalla sanomalehdellä / pyyhkeellä. peili on sumua muutaman päivän

Matt Egan
2015-07-16 06:43:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kyseessä on pienempi kylpyhuone, mielestäni toimii todella nopeasti, on avata ja sulkea ovi nopeasti, voit tuntea vetämäsi veton huoneeseen ja ulos työnnettävän ilman. Kokeile!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...