Kysymys:
Kuinka erottaa terästuotteet metallimakuista
Dragonrage
2016-01-12 23:44:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuon suurimman osan ajasta ruokaa töihin, ja tuon yleensä ruokailuvälineet syömään sitä, mutta joskus unohdan ja joudun käyttämään joitain työssä olevia terästuotteita. Terästuotteilla on kuitenkin vahva metallinen maku, josta en pidä. Kotona olevilla terästuotteillani ei ole tätä metallista makua. Kysymykseni, onko olemassa helppo tapa poistaa tämä metallinen maku terästuotteista?

Onko vastaus vain järkevä vaihtoehto, joka auttaa välttämään ongelman. Jos jollakin on tapa poistaa maku, olisin silti kiinnostunut tietämään, vaikka se ei ehkä ole mahdollista kommenttien mukaan.

Kuusi vastused:
Just Do It
2016-01-13 00:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metallin ominaisuuksien muuttamisen sijaan helpoin tapa on omat toimistotarvikkeet pysyvästi toimistossa. Käytä sitä lounaalla, pese / puhdista se, säilytä se kaapissa / toimistossa. Minulla on yleensä mukini ja joitain työvälineitä työpaikallani, käytän mieluummin pari minuuttia niiden pesemiseen kuin sellaisten asioiden käyttämiseen, joiden kanssa en tunne olosi mukavaksi (olen nähnyt kuinka työtoverini "puhdistavat" astiat)

Minulla ei ole kabinettia tai toimistoa. Vain työpöytä, johon muut voivat helposti päästä, eikä siinä ole laatikoita.
Tiedän, että se tuntuu hieman liialliselta, mutta pidän pienen "rinnan", jonka voin lukita, työtoverini suosivat todella kaakaopakettejani ja ottivat ne vain edes pyytämättä. Se johti minut asettamaan heidät tähän "tallelokeroon", joten vain minä pääsen siihen. En tiedä voisiko se toimia sinulle.
Poraa pienet reiät ruokailuvälineiden läpi, jotta voit viedä niiden läpi ohuen ketjun, jonka voit lukita työpöydällesi.
Se on todella mielenkiintoista @TomMedley, voin vain kokeilla sitä! :]
@justdoit Voisitko mahdollisesti antaa kuvan siitä, tai jotain sellaista? Se voi toimia, jos se on tarpeeksi pieni.
Vapaa päivä, mutta täsmälleen samanlainen kuin tämä [http://www.amazon.com/BARSKA-Inch-Cash-Box-Lock/dp/B008HQ6UAS/ref=sr_1_14?s=office-products&ie=UTF8&qid=1452623399&sr= 1-14 & avainsanat = pieni + käteinen + laatikko) Käytän sitä ilman tarjotinta. On olemassa myös muita, joiden avulla voit lukita ne, joten ne eivät vie myöskään koko laatikkoa. En haittaa sitä ilman sitä, koska toimisto on suljettu, kun sitä ei ollut siellä, asioita tapahtui, kun jouduin kävelemään jonkin aikaa ja toimisto pysyi auki
@JustDoIt todennäköisesti hyväksyy tämän. haluan vain jättää kysymykset avoimeksi päiväksi tai kahdeksi nähdäksesi, onko muilla mitään tietoa, koska ihmiset antavat todennäköisemmin vastauksen, kun ei ole hyväksyttyä vastausta
Ymmärrän, ettet ole huolissasi siitä, eikä ylistetyn vastauksen tarvitse välttämättä olla hyväksytty vastauksesi, jos sinusta tuntuu, että kysymykseesi ei ole vastattu, voit jättää kysymyksen avoimeksi, tarjota palkkioita, ja muokkaa sitä. @Dragonrage
Metallinen maku johtuu astioiden heikkolaatuisen metallin vapauttamista (mahdollisesti erittäin myrkyllisistä) oksideista. Voit puhdistaa kerroksen siitä ennen syömistä, mutta syömisen aikana toinen kerros vapautuu.
fredley
2016-01-13 00:30:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työvälineet maistuvat metallilta. Yleensä tuot oman, mutta kun unohdat, sinun on käytettävä omaa. Jätä siis omasi vain töihin ja pese ne jokaisen käyttökerran jälkeen.

Voit välttää varastamisen ostamalla ruokailuvälineet, joissa on pienet reiät:

enter image description here

Tai poraa ne itseesi. Nyt voit kuljettaa ohuen (lompakkotyyppisen) ketjun reikien läpi, jotta ruokailuvälineet kiinnittyvät työpöydällesi, kun et ole siellä varkauksien välttämiseksi.

Tarkoitettiinko tätä kommenttina muualla? Kysymyksessä ei mainita lainkaan varastointia tai varkauksia. Se kysyy, miten päästä eroon metallin mausta.
@RobertCartaino Muokatin Fredleyn kysymystä kontekstin lisäämiseksi, ja mielestäni sitä on nyt helpompi ymmärtää.
BrettFromLA
2016-01-13 02:41:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Just Do It" ehdotti, että jätät puhtaat astiat työpöydällesi joka päivä. Toinen vaihtoehto, jos sinulla on lounaspussi, jota käytät aina tuodaksesi ruokaa, on saada joukko astioita, jotka jätät aina lounaspussiin. Kun palaat kotiin, voit joko pestä ne ja laittaa ne takaisin lounaspussiin, tai laittaa ne pesuallas / astianpesukoneeseen ja laittaa puhdas setti lounaspussiin. Aivan niin kauan kuin lounaspussissasi on aina setti!

(Tiedän, että tämä on kiertotapa, ei todellinen ratkaisu metallisen maun poistamiseksi työvälineistä. Mutta vastaus "Just Do Se "otettiin hyvin vastaan, joten ajattelin lisätä myös tämän ongelman.)

Otan ne tavallisesti laukkuuni ja vien kotiin pesemään. Ongelmana on, että unohdan joskus. Jos laitan kuitenkin uuden sarjan, se voi auttaa.
Terreflare
2016-11-05 04:01:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hieman myöhäinen vastaus, mutta kun olen tutkinut tätä itseäni, minulla voi olla vähän asiaankuuluvia tietoja ja arvailuja, jos joku saattaa nähdä myös tämän aiheen ja haluaa tapaa päästä eroon ruokailuvälineistään metallista. maku.

Löysin artikkelin vastaavasta keskustelusta verkossa: http://www.ttl.fi/fi/julkaisut/Electronic_publications/Documents/Stainless_steel.pdf

Sivulla 21 viitataan siihen, kuinka kromi ja nikkeli voivat huuhtoutua ruostumattomasta teräksestä, ja mainitaan, että määrä vähenee jokaisen käytön jälkeen. Uskon, että jos tämä on totta, työstöösi ruokailuvälineet ovat saattaneet olla melko uusia ja menettävät tämän maun ajan myötä, kun niitä käytetään pestyinä ja niin edelleen.

Käyttämällä mitä tiedän kemialla, saatat pystyä nopeuttamaan prosessia, jos käytät lämpöä reaktion nopeuttamiseksi tai käytät happoja poistamaan pinnan epäpuhtaudet nopeammin. Minua ei ole vielä kokeiltu tätä, mutta jos joku haluaa suorittaa kokeen, yritä liottaa ruokailuvälineet päivän tai parin mietoon happoon, kuten etikkaan tai soodaan, tai upota ne veteen ja anna sen kiehua kunnollisen ajan, pese se, ja katso sitten, onko huonossa maussa havaittavissa muutoksia. Se ei ehkä ole tarpeeksi nopea korjaus, jota voit käyttää työssä lounastauolla, mutta se voi auttaa kaikkia, jotka ostivat ruokailuvälineet ja eivät kestä metallista makua.

caconyrn
2016-04-27 20:03:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietojen puuttumisesta en voi olla varma, mutta metallinen maku tulee todennäköisesti jäämäsaippuakomponenteista (emäkset, itse saippua, proteinaasit ...), jotka kaikki voidaan pestä vedellä ja hieman hankaamalla kädellä. Oletan erittäin, että astianpesuainetta säästävä metalli on myös kohtuullisen inertti eikä sillä siten ole erillistä makua.

vlad
2016-05-02 00:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on outo asia. Omassa terästuotteessasi on todennäköisesti maininta "INOX" tai "ruostumaton teräs". Siksi sillä ei pitäisi olla makua.

Jos työssä oleva on halvempaa laatua, se voi antaa metallisen maun. Tämä tarkoittaa, että syöt itse asiassa muutaman metalli-ionin joka kerta, jotkut metallit ovat terveydelle haitallisia! Esimerkiksi nikkeli tai lyijy on huono, pahinta on alumiini! ÄLÄ KOSKAAN käytä alumiinia! Älä syö tyhjissä alumiiniastioissa, älä käytä alumiinihaarukkaa tai lusikkaa, älä koskaan kypsennä tyhjässä alumiinissa. Voit lopulta käyttää alumiinifoliota käärimään ruokaa, ellet lämmitä sitä.

En tiedä missä maassa olet, mutta Euroopassa meille on kerrottu, alumiini nostaa Alzheimerin taudin riskiä .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...