Kysymys:
Mitä käyttää siteiden korvikkeena?
Prince
2018-02-12 16:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina miettinyt, mitä voisin käyttää, jos siteet loppuvat. Joten se sai minut miettimään, mitä tarkalleen voisin käyttää siteiden täydentämiseen.

Huomaa - Vastausten tulisi olla taloustavaroita eikä tavaroita, jotka pitäisi ostaa.

Millainen side? Puristus, tarttuva kipsi, kolmiomainen?
Millaisia ​​haavoja?
@RedSonja. Kaikentyyppinen side, kunhan sitä käytetään pienten haavojen, kuten mustelmien ja viiltojen peittämiseen
@Stephie Pääasiassa leikkauksia ja mustelmia
Kymmenen vastused:
Lawrence
2018-02-16 20:20:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitse pienen leikkauksen ja mustelman muodostumista puristuksessa, kun teet vaihdoslaastin pienellä paperipaperilla, jota pidetään teipillä (mikä tahansa).

Jos et halua teippi tarttumaan ihoon, kääri pehmopaperi kokonaan (esimerkiksi) sormen ympäri ja kierrä teippi pehmopaperin ympärille. Nauhan hännän pään tulee olla kiinni pää päässä.

RedSonja
2018-02-12 22:35:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokainen puhdas kangas toimii. Paras pestään 90 ° C: ssa tai keitetään. Jos epäilet, silitä se korkeassa lämpötilassa.

Repäise sopivan kokoisiksi nauhoiksi. Käytä aivan kuten tavallisia siteitä. Voit korjata sen käyttämällä teippiä tai muuta vastaavaa kestävää nauhaa.

Voinko sitoa liinan haavan ympärille? Kuuma vai lämmin vai kylmä?
Nyt aloitat ensiaputoimenpiteet. Sinun on suoritettava ensiapukurssi, ei kuunneltava ketään Internetissä. On ihailtavaa, että välität.
Joo, saan sen, mutta vastauksesi mukaan kankaan on oltava korkeassa lämpötilassa
Joo, saan sen, mutta vastauksesi mukaan kankaan on oltava korkeassa lämpötilassa
Kankaan ei tarvitse olla kuumassa lämpötilassa, kun käytät sitä, se on lämmitettävä puhdistuksen aikana ja ennen säilytystä.
K.Dᴀᴠɪs
2018-02-16 06:08:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on tiedetty käyttävän puuvillapalloja. Itse asiassa monet sairaalat / päivystyshuoneet käyttävät näitä, kun ne ovat kiinnittäneet kätesi veren ottamisen jälkeen.

enter image description here

Ota vain puuvilla pallo ja käytä teipillä. Tämä toimii erittäin hyvin ja on erittäin halpaa. Suuri etu on, että monissa kotitalouksissa on jo molemmat tavarat - joten se on myös kätevää.

Valinnainen

Voit auttaa puhdistamaan sen joko liottamalla hankaamalla alkoholia tai keittämällä kattilassa. vettä, jos päätit tehdä niin. En henkilökohtaisesti usko, että tämä on välttämätöntä, mutta jos sinä, varmista, että puristat ylimääräisen nesteen pois (ja alkoholin hankaus haihtuu hyvin nopeasti - vaikka se olisi kosteaa haavalle asettamista, sen ei pitäisi olla kauan). >

reeeky2001
2018-02-18 02:11:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leikkauksen koosta ja vakavuudesta riippuen voit käyttää superliimaa ja suolaa tai leivinjauhetta.

  1. Puhdista ja kuivaa vaurioitunut alue
  2. Jos veri virtaa on korkea, suola auttaa kuivumaan ja desinfioi alueen osittain
  3. Levitä runsaasti määriä superliimaa
  4. Levitä suola tai leivinjauhe liiman päälle
  5. ol >

    Tämä palaa suolaa käytettäessä, mutta sulkee haavan nopeasti. Minua käytettiin tätä käden takana olevaan koloon, kun entinen taistelulääkäri oli kentällä.

Eric1975
2018-02-18 21:44:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

T-paita ja teippi.

Olen käyttänyt tätä menetelmää useita kertoja retkeillessäni tai telttaillessani. Kanavanauhan liima kestää paljon paremmin kuin useimmat sideaineliimat. Ihannetapauksessa t-paidan tulisi olla mahdollisimman steriili, mutta jos se ei ole mahdollista, yritä ainakin käyttää puhdasta. Leikkaa tai repi paita haluamaasi kokoon ja taita se useaan kertaan niin, että se on niin paksu kuin tarvitaan veren imemiseksi. Aseta taitettu t-paita haavan päälle ja paina painetta verenvuodon pysäyttämiseksi. Voit lisätä ylimääräisiä t-paitakerroksia ensimmäisen päälle tarvittaessa, mutta älä poista ensimmäistä, koska se auttaa haavan hyytymistä. Kun verenvuoto on loppunut, kiinnitä t-paidan sidos teipillä.

Tämä vastaus on jo annettu.
user18849
2018-02-18 17:37:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän pala teippiä, jonka sisällä on pieni pala paperia, jotta se ei tarttuisi haavaan (tai pieni pala samaa teippiä päinvastoin).

Old_Fossil
2018-03-08 15:49:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syanoakrylaattiliima eli Crazy Glue. Uskokaa tai älkää Lääkärit käyttävät tätä joskus leikkausten tiivistämiseen. Se toimii parhaiten, jos iho on märkä. Jos ihosi on murtunut kylmästä, voit sulkea halkeamat sillä. Kun se paranee kovettuneen liiman alapuolelle, se työntyy kohti ihon pintaa ja lopulta irtoaa itsensä jättämättä arpia. Uskomatonta, mutta totta. Sen etuna on vesitiivis kovettuneena.

Kayla
2019-08-18 08:46:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sisareni naarmuunteli minua ja vuotasin verta, joten käytin t-paitaa (vihreä) ja ankka-teippiä (leopardi), ja se toimii, mutta sinun tulee käyttää huonoa ja vanhaa t-paitaa, jotta et pilaa hyvää paitaa. Käytän tätä nyt säännöllisesti, joten meidän ei tarvitse koskaan ostaa yhtyeiden apuvälineitä.

James Jenkins
2019-08-19 20:02:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Merkittävämpiä vammoja varten, jos etsit trauma-tyynyä tai suuria sideharso-tyynyjä.

Naiselliset hygieniatyynyt tekevät loistavista trauma-tyynyistä. Ne ovat yksittäin käärittyjä ja puhtaampia kuin mikään muu, mitä saatat löytää. Avaa pakkaus, levitä vuotavalle alueelle, käytä painetta tarpeen mukaan.

Pidä pari hätäpaketissa, heitä voidaan käyttää joko aiottuun tai uusintakäyttöön. Ne voivat toimia myös hätätilanteiden lähtöaineina.

aston
2018-02-12 19:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on pieniä mustelmia, voit käyttää kuorittua teejauhetta. Tee-jauhe voi tarttua mustelmiin ja pysäyttää verenkierron + estää infektion.

enter image description here

Tarvitsen lisää vastauksia tähän ... Tee-jauhe ei ole jotain, mitä minulla on kotona.
@Prince ja mitään, mitä haluat haavalle, imho.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...