Kysymys:
Mitkä ovat hyviä strategioita kesäajan lopun käsittelemiseksi?
Dani C
2018-10-30 00:16:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On taas se vuoden aika! Taistelen aina kesäajan päättymisen kanssa, kun meidän on siirrettävä kellojamme taaksepäin ja yhtäkkiä on koko ajan pimeää, ennen kuin lähden edes töistä. Minusta se on todella haastavaa. Mitkä ovat hyviä strategioita tämän ratkaisemiseksi?

Voitteko selventää, mikä siinä on haastavaa? Se voi olla nukkumistapojasi, saattaa olla, että pimeys vaikeuttaa ajamista, saattaa johtua siitä, että vähäinen auringonvalo saa sinut masentumaan .... Kun kuvaat selkeää ongelmaa tällä sivustolla, saat paljon parempia vastauksia. :)
Vastaa otsikossa kielenkäytössä olevaan kysymykseen: * aueta poliitikkosi kumoamaan päivänvalosäästöt *. Niille, jotka pitävät aamuista, päivänvalosäästö voi tuntua enemmän päivänvalon ryöstöltä. Ja tietysti ilman päivänvalosäästöjä, et saa tunnin tärinää vuodenajan vaihtumisesta.
Kaksi vastused:
Samara H
2018-12-03 00:40:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä käyttää valohoitoa saadaksesi enemmän energiaa ja auttaaksesi vuorokausirytmiäsi. S.A.D-valoille on monia vaihtoehtoja. Lääkäri voi ehkä suositella tiettyä elämäntyyliisi. Jotkin vakuutussuunnitelmat voivat myös kattaa ostoksen.

Glorfindel
2018-10-31 00:31:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa estää pimeä, kun poistut töistä, on lähteä aikaisin (tai työskennellä kotoa). Asuinpaikkasi mukaan se todennäköisesti tapahtuisi muutama viikko myöhemmin, koska auringonlasku on aikaisempaa joka ilta kesänsäästöajasta riippumatta.

Jos sinulla on vaikeuksia biologisen kellon kanssa, ts. Herääminen liian aikaisin tai uninen tunne illalla (tänä syksynä; keväällä on päinvastoin), yksi yksinkertainen vaihtoehto on tehdä muutos asteittain. Sen sijaan, että siirrät kelloa (ja säädä nukkumis- / herätys- / ateria-aikojasi) yhden tunnin yhden yön aikana (lauantai -> sunnuntai), siirrä sitä kahdesti: 30 minuuttia perjantaina -> lauantai-iltana ja 30 minuuttia seuraavana päivänä.

Naapurimme maidontuottaja ohjelmoi lehmänsä uudelleen 10 minuutilla päivittäin etukäteen. Koska maitotrukki kääntyy yhtäkkiä tunnissa ennemmin tai myöhemmin eikä lehmät kykene käsittelemään lypsyaikaansa niin pitkälle.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...