Kysymys:
Ilmankuivaa huone pyykin kuivaamiseksi
Vincent Campbell
2015-05-05 18:37:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei tällä hetkellä ole kuivausrumpua, joten minun on ripustettava vaatteeni kuivaushyllyihin. Minun on myös tehtävä tämä sisällä, koska minulla ei ole paljon pihaa ulkona. Kuinka voin tehdä huoneesta vähemmän kostean, etenkin sateisina tai yleensä kosteina päivinä, jotta vaatteet kuivuvat nopeammin?

Tervetuloa Life Hacks S.E.E! Jos tarvitset apua sivuston käytössä, käy [ohjekeskuksessa] (http://lifehacks.stackexchange.com/help).
Kaksi vastused:
Adam Davis
2015-05-05 20:29:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kosteuden poistaminen ilmasta on energiaintensiivinen prosessi. Vaikka vaatteesi kuivuvat nopeammin alhaisemmassa kosteudessa, ne kuivuvat silti kosteassa ympäristössä.

Ilmavirran lisääminen jopa kosteina päivinä nopeuttaa huomattavasti kuivumista. Vaatteet ovat silti kosteampia kuin ilma, joten siirtämällä enemmän ilmaa niiden ohi vesi poistuu niistä nopeammin.

Tuulettimien käyttö on paljon halvempaa kuin ilmankuivaimilla ja lämmittimillä. Aseta vaatteet alueelle, jossa voit siirtää ilmaa huoneeseen ja takaisin huoneesta. Jos sinulla on kaksi ikkunaa kuivaushuoneessa, se olisi parasta - anna yhden tuulettimen vetää ilmaa huoneeseen yhden ikkunan kautta ja toinen puhallin puhaltaa ilmaa huoneesta toisen ikkunan kautta.

Jos sinulla on vain yksi ikkuna, vedä ilmaa ovesta huoneeseen ja puhalla se sitten ulos ikkunasta.

Jos huoneessasi ei ole kahta aukkoa ilmavirran lisäämiseksi, asenna värähtelevä puhallin lähelle yksi aukko, joka puhaltaa vuorotellen ilmaa huoneesta ja vetää ilmaa huoneeseen.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on pakotettu ilmanlämmitys / -jäähdytys, voit kytkeä järjestelmän tuulettimen päälle ja se kierrättää ilman huoneen läpi muuhun taloon, jossa voit tuulettaa kosteampaa ilmaa ulkona.

DrMoishe Pippik
2015-05-05 19:22:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sähköinen ilmankuivain vähentää kosteutta, mutta ei välttämättä ole tehokkaampi kuin kuivausrumpu.

Kalsiumkloridia myydään ilmankuivaajana, mutta se "täyttää nopeasti" "vedellä muodostaen puoliksi nestemäisen sotkun, joten siitä ei ole mitään apua sovelluksellesi.

Jos sinulla on uunihuone, jossa on lämminvesivaraaja tai uuni, joka toimii suurimman osan Kosteus on siellä yleensä pienempi lämmön ja ilmavirran takia.

Jopa lauhdutinkuivaimet lisäävät huoneen kosteutta, joten sähköinen ilmankuivain on sitä parempi (tosin paljon hitaampi). Jos lämmität taloa joka tapauksessa, moottorin / tuulettimen hukkalämpö ja veden lauhdutuksesta talteenotettu piilevä lämpö lisää talon lämmitystä. Jos et, sinun on parempi avata ikkuna.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...