Kysymys:
Kuinka päästä eroon hajusta keittiön roskista?
kenorb
2015-01-23 20:57:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Roskakori on kätevä laite, joka auttaa pitämään keittiön asiat puhtaina ja siisteinä. Siitä voi kuitenkin tulla ongelma, kun se alkaa haju pilaantuneen ruoan tai muiden bakteerien vuoksi, jotka lisääntyvät ajan myötä aiheuttaen epämiellyttäviä hajuja. keittiö?

Todennäköisesti sama kuin jääkaapista, [kytketty verkkovirtaan] (http://lifehacks.stackexchange.com/q/2294/89) tai [ei] (http://lifehacks.stackexchange.com/q/1789/89) .
osta pienempi astia, tyhjennä se useammin ...
Kompostoi kaikki mahdolliset sen sijaan, että heität sen roskakoriin.
Kahdeksan vastused:
Jon
2015-01-24 01:45:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän artikkelin mukaan, jonka otsikko on "miten päästä eroon roskista voi hajua", se ei ole helppo tehtävä.

Suositellaan eroon luetelluista hajuista tehokkuuden mukaan

 • Roskakorin puhdistaminen saippualla ja vedellä, ulkona olevan letkun käyttäminen, tölkin jättäminen auringossa kuivumaan. Auringonpaine tappaa mikro-organismit, jotka aiheuttavat tuon epämiellyttävän hajun.

 • Käytä puuhiiltä Artikkeli ehdottaa, että jotkut pienellä alueella olevat hiilipalat imevät hajun.

 • Ruokasooda on myös hyvä hajuaine pienellä alueella.

Artikkelissa annetaan joitain ehdotuksia tuoksu lähteessä, mikä saattaa olla vastausta OP-pyyntöön saada jotain nopeaa ja EZ: tä.

Roskakori voi tuoksua naamioinnille

Jos et voi voittaa heitä, piilota ne ; siinä on hajusteiden ja joidenkin sellaisten tuotteiden idea, eikö olekin? Alla olevat menetelmät peittävät hajun pohjimmiltaan toisella voimakkaammalla hajulla sen sijaan, että poistaisivat hajun, joten sinun on oltava varma, että olet tyytyväinen tulokseen. useita tippoja vanilja-esanssia pari puuvillaa. Heitä puuvillavillat suljettujen tilojen sisään lähimpänä roskakoriasi. Jätä ne useaksi päiväksi ja huomaat, että alue tuoksuu mukavasti tai ainakin tuoksuu mukavammalta.

 • Sitruuna- tai kalkkikuoret: Laita vain sitruunan tai kalkin kuoritut peittämättömiin ja jätä ne suljetun alueen sisälle pariksi päiväksi. Sitrushedelmien haju korvaa luonnollisesti huonon roskakorin hajun.

 • Minttuuute: Jos et suosi sitrushedelmien tai vaniljan hajua, voit kenties käyttää minttuuutetta. Kaada useita tippoja minttuuutetta pari puuvillaa. Heitä puuvillavillat suljetun tilan sisään ja jätä ne pariksi päiväksi.

 • Kahvi: Jauhetulla kahvilla on mukava, raikas luonnollinen aromi. Laita vain kuppi jauhettua kahvia tasaisessa, peittämättömässä astiassa. Sijoita suljetun tilan sisällä useita päiviä. Jos paha haju on erittäin kamala, laita lisää jauhettua kahvia. Alue haisee tuoretta kahvia monta päivää.

 • Tee: Jos et pidä kahvista, voit käyttää sen sijaan teepusseja. Aseta vain 2-3 teepussia suljetun tilan sisään. Pussissa olevat teelehdet imevät paitsi roskien hajun, myös vapauttavat teen luonnollisen tuoksun.

 • Appelsiinikuoret: Hanki appelsiini ja pistele sitä terävällä terällä. esine kuten neula tai haarukka muodostaen pieniä reikiä. Aseta jokainen neilikka näiden pienten reikien sisään, kunnes suurin osa oranssista pinnasta on peitetty. Se voi näyttää siilältä, jonka neilikka työntyy ulos oranssista hedelmästä. Jätä se suljettuun alueeseen muutamaksi päiväksi. Alue haisee mukavasti mainituilla yhdistelmillä.

 • Pandan Leaf: Pandan-lehtiä on helppo saada trooppisista maista, koska sitä käytetään laajalti Kaakkois-Aasian ruoanlaitossa aromin lisäämiseksi. astiat. Sen miellyttävä aromi toimii myös luonnollisena ilmanraikastimena. Ota vain muutama kaistale pandanlehdistä ja sido ne solmuihin. Aseta lehdet suljetun tilan sisään ja jätä ne, kunnes lehdet ovat kuihtuneet tai kuivuneet. Vaihda lehdet säännöllisesti, kunnes roskien haju hajoaa.

 • TYYPPI: Kokeile keiton ja veden sijasta saippuaa vedellä.
  Nofel
  2015-01-24 02:39:57 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Voit kokeilla etikkaan kastettua palaa leipää. Anna sen jäädä tyhjään roskakoriin yöksi ja heittää se seuraavana päivänä ulos. Etikkaan kastettu leipä imee kaiken hajun.

  Brett Grubb
  2015-01-31 07:00:28 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kissanhiekka on imukykyinen, siinä on bakteereja ja hajua estäviä aineita. Ripottele kourallinen tyhjään vuoraukseen ja sitten pari lisää, kun astia täyttyy. Jotkut tuotemerkit ovat tehokkaampia kuin toiset.

  RedSonja
  2015-02-02 21:13:01 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Haju johtuu pääasiassa bakteereista, ja ne tarvitsevat kosteutta elääkseen. Joten;

  1. Tyhjennä ennen roskakorin tyhjentämistä (seulassa tai poraa reikiä muovilaatikkoon). Vain siihen asti, kunnes vettä ei tippu.

  2. Kääri märät tavarat sanomalehteen.

  3. Laita sanomalehti tai vanhat munakotelot astian pohjalle. Tämä estää myös sen jäätymisen pohjaan talvella, jos roskakorisi on ulkona.

  4. Laita kääritty roskasi kesällä pakastimeen muovipussiin, laita se vain roskakoriin keräyspäivänä.

  Ross Wilkins
  2015-02-02 08:36:46 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Ostan aktiivihiiltä (joskus kutsutaan aktiivihiileksi) kemikaalien tukkumyyjältä Sigma Aldritch. Voidaksesi tehdä tilauksia kemian- / laboratorion toimittajilta, sinun on yleensä rekisteröitävä tili heille tutkijana, mutta kun olet päässyt sisään, se on aivan kuten mikä tahansa muu myymälä. tulee olemaan tänään. Tavarat kestävät kuukausia näihin tarkoituksiin ja toimivat paremmin kuin useimmat muut kokeillut luonnolliset ratkaisut.

  IQAndreas
  2016-05-23 23:58:40 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Keittiön roskakorisi voivat tuoksua kahdesta syystä:

  Ilmeisin on (1) roskakorin haju . Useimmat keittiön roskakorit ovat erittäin suuria; Huomaan, että kun asun yksin, minulla on viikko aikaa täyttää se. Viikon loppuun mennessä viikon alussa roskakoriin heitetyistä tavaroista on alkanut kehittyä haju.

  Vaihda iso keittiökaappi pienempään, johon mahtuu "tavallinen" "päivittäistavarakaupat, mikä tarkoittaa, että täytät roskakassin nopeammin ja viet roskat luonnollisesti useammin roskakoriin tai suureen" ulkokonttiin ".

  Jos sinulla on jotain, joka haisee tai haisee nopeasti kehittää haju (kala, liha, vanha ruoka, joka on istunut jääkaapissa liian kauan), ota roskakori heti, kun heität esineen pois.


  Toinen, huomiotta jätetty lähde roskien haju keittiössä on (2) itse roskakorin haju . Anna roskakorille perusteellinen pesu astianpesuaineella ja vedellä silloin tällöin ja puhdista lattiapinta ja seinät suoraan roskakorin ympärillä. Usein pienet ruokapalat tai nesteet, joita et edes huomaa, jumittuvat näille alueille ja muodostavat hajua.

  Useat vastaukset ovat jo antaneet hyviä ehdotuksia roskakorin hajun vähentämiseksi. itse, mukaan lukien kissanhiekka, ja välttämällä nesteiden sijoittamista roskakoriin, jotka voivat vuotaa roskiin.

  فربد ضروري
  2016-10-17 18:02:26 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Persiana suosittelen, että käytät roskakorin pohjassa joitain sanomalehti kerroksia ja vähän ruusuvettä. määrä riippuu sinusta. se toimii niin hyvin. käytämme sitä talossamme.

  ruusuvesi itse haisee niin hyvältä.

  ott--
  2016-06-25 22:02:57 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Helpoin tapa estää haju on levittää se talon ulkopuolisiin roskakoriin. Minulla on 2 roskakoria, yksi paperille, toinen metallille / muoville, mikään niistä ei sisällä mitään orgaanista:

  Paper Metal/Plastic

  Loput laitetaan pieneen muovipussiin ja viedään ulos pian syömisen jälkeen. Jos on myöhäistä tai olen liian laiska kävelemässä alakerrassa, sinetöin pussin pidikkeellä seuraavaan päivään asti:

  organic stuff  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...