Kysymys:
Kuinka kuljettaa nesteitä vuotamatta?
Alex
2015-03-20 15:55:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymykseni on niin yksinkertainen kuin miltä se kuulostaa. Kun neste on täytetty avoimen astian yläosaan;

Kuinka nesteitä kuljetetaan avoimissa astioissa vuotamatta?

Erityisesti jos valmistan itselleni juoman tai keiton keittiössä ja haluan sitten kuluttaa sen olohuoneessa, kävelen yleensä siellä ruokaa käsissäni. Onko tarjoilutason käyttämisellä merkitystä?

Yritin kävellä

  • hitaammin
    • Neste näyttää edelleen laskevan. Yllättävän paljon enemmän kuin ennen.
  • tasaisemmin
    • en huomaa eroa

Työssä vuotan joskus vettä portaikkoon. Joten ratkaisun tulisi toimia myös epätasaisella polulla .

Se ei ole hakkerointi, mutta mielestäni tarjoilijoilla on vain paljon harjoittelua. Joten vastaukseni olisi: harjoittele :)
Tämä ei todellakaan tarvitse lifehackia, se on vain opittu taito. [Aihe] (http://lifehacks.stackexchange.com/help/on-topic) -sivullamme todetaan, että kysymyksiin on tarvittava "out of the box" -ratkaisu eikä niiden pitäisi olla "tavanomaisia" miten ... kysymyksiä taidoista, jotka voidaan yleensä oppia muualla ". Näistä syistä katson, että tämä olisi suljettava aiheen ulkopuolella.
@Wipqozn No, on vaikea määritellä, onko jokin tarvinnut "out of the box" -ajattelua, jos et tiedä vastausta. Ehkä on olemassa erityinen laite tai tekniikka, joka ratkaisee tämän ongelman. Ehkä ratkaisu on esimerkiksi ajaa mahdollisimman nopeasti. Kukaan ei olisi epäillyt sitä ratkaisuna, joten se ajattelee * laatikosta *. Oletan, että siellä on * sellainen hakkerointi.
@Alex Kuten sanoitte itse, tarjoilijat tekevät tätä koko ajan. Tämä ei ole jotain, joka tarvitsee harvinaista ratkaisua, koska yksinkertainen tosiasia, että miljoonat ihmiset tekevät sitä päivittäin, tarkoittaa, että se on yleinen ratkaisu.
@Wipqozn "[...] yksinkertainen tosiasia, että miljoonat ihmiset tekevät sitä päivittäin, tarkoittaa, että se on yleinen ratkaisu." Teidän mukaanne [reiän löytäminen polkupyörän renkaan putkesta] (http://lifehacks.stackexchange.com/ kysymykset / 6027 / Kuinka löytää reikä polkupyörän renkaaseen nopeasti /) ei myöskään tarvitse harvinaista ratkaisua, koska miljoonat polkupyörämekaanikot tekevät sen päivittäin? En ole samaa mieltä.
@Alex: Tuo polkupyöräkysymys * ei * tarvitse harvinaista ratkaisua (kuten todistaa, että [sisaremme sivusto pyöräasiantuntijoista] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/9863/if-i-cant-find-the- reikä-aiheuttaen litteän renkaan-tee-tarvitsen vaihtaa putken) on sama hyväksytty vastaus kuin meillä), joten haluan väittää, että myös sen pitäisi olla suljettu. Epäilen kuitenkin, että tavallinen ihminen olettaa tekevänsä niin tavallisella tavalla, vaatisi erityisiä työkaluja, joihin hänellä ei olisi pääsyä, mikä avaisi kysymyksen harvinaisille ratkaisuille, mikä erottaa tämän kysymyksen sinun.
@Alex Kysymyksesi ei kuitenkaan vaadi erityisiä työkaluja, etkä etsi harvinaista ratkaisua. Pyysit erityisesti menetelmää, jolla tarjoilijat käyttävät nesteiden kuljettamiseen. Ammattilaisten käyttämän menetelmän pyytäminen ei ole aihetta lifehacksissa, koska pyrimme etsimään ratkaisuja, ja ammattilaisen käyttämä vakiomenetelmä ei ole harvinaista tai epäkunnossa.
Olen aina ajatellut, että tarjotin, johon on kiinnitetty pyörivä gyroskooppi (vakauttamiseksi), olisi hieno keksintö. Se liikkuu aina sujuvasti avaruudessa (mielestäni), joten kaikki sen päälle asetetut juomat tai keittoastiat liikkuvat sujuvasti myös avaruudessa. Se on WAYYYYY liian monimutkainen tilanteellesi, mutta halusin mainita sen joka tapauksessa.
Älä täytä kuppiasi ylöspäin tai käytä isompaa kuppia. Se on vain järkeä.
Olen nähnyt (Istanbulissa) tarjoilijoita, jotka kuljettavat paljon juomia alustalle, joka on ripustettu 3 ketjuun. Tämä näyttää toimivan hyvin.
ei hakata, mutta [tämä video] (https://www.youtube.com/watch?v=bRdx6wlt5Zo) saattaa antaa sinulle ideoita.
@RedSonja kyllä, kyllä: https://m.youtube.com/watch?v=xIoonw2-4gA
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2078152015300377
https://pre.aps.org/abstract/PRE/v85/i4/e046117
Kymmenen vastused:
Bamboo
2015-03-20 16:58:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Temppu on tavallaan eristää käsivarsi ja olkapää muusta kehostasi liikkuessasi, niin että kehosi liikkuu, mutta käsivarren, olkapään ja käden yhdistetty yksikkö ei.

Ainoa tapa saavuttaa tämä on kiinnittää huomioni kantamalleni asiaan sen sijaan, että katson lattiaa tai portaita kävelemisen aikana, mutta se on paljon vaikeampi epätasaisessa maastossa. Se vaatii vähän harjoittelua saadakseen tekniikan pois.

Sanoisin myös, että on helpompaa mennä yläkertaan juomalla kädessä tällä tavalla kuin mennä alakertaan, varsinkin jos toisella kädelläsi on käsijohde, josta pidät kiinni - epäilen, koska sen oheislaitteet näky on portaikossa noustessa, ja kaide tarjoaa enemmän vakautta. Jos minun on kuljettava juomia alakerrassa, en vain täytä aivan huipulle, mutta silti onnistun viilentämään sitä hieman.

Tarjoten tarjottimen tai lautasen tarkoittaa vain sitä, että kun se kaatuu, se on ainakin tarjottimella eikä lattialla, mutta se ei näytä parantavan mahdollisuutta vuotamatta sitä, itse asiassa, päinvastoin - vuotan todennäköisemmin jotain tarjottimelle kuin suoraan käteeni, mutta se voi johtua vain käytännön puutteesta.

Voi olla parempi, että ostat itsellesi yhden näistä kannellisista kuppeista alakerran kantamista varten.

MissRarity
2015-03-20 20:35:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siitä on paljon apua, jos pidät juomaa löysästi sormenpäissäsi, joten kävellessä ei tule paljon shokkia, jolloin juoma vuotaa vähemmän. Tiedän tämän omasta kokemuksestani tarjoilijana.

Juoman pitäminen löyhästi ei vain ime iskuja, vaan antaa sen kääntyä hieman eteenpäin ja taaksepäin - jos koko astia heiluu eteenpäin, se pitää juomaa paremmin kuin jos neste heiluttaisi eteenpäin ja astia pysyisi vaakasuorassa.
seadoggie01
2015-03-22 23:39:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä kiinnipitäminen? Voisit peittää minkä tahansa kulhon, astian, kupin jne. Ylhäältä, ja siitä tulisi välitön kansi.

Ymmärrän, että työpöydällesi on jotain muuta, ja se maksaa rahaa, mutta jos kaikki muu epäonnistuu, se voi olla vain paras ratkaisu :)

Onnea!

Voisitteko selittää tätä perusteellisemmin? En ymmärrä, miten tarttumakääre voisi auttaa tässä.
@Alex, Anteeksi! En ole usein kovin selvä. Muokkasin ehdotustani :)
Y     e     z
2015-03-24 03:18:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pidät kuppia ylhäältä, kädellä kupin päällä niin, että kämmenesi on kupin aukon yläpuolella ja sormesi ovat kupin yläreunan ympärillä (yritin löytää kuvan, mutta epäonnistuin) , niin kuppi säilyttää oman painopisteensa, toisin kuin omilla liikkeilläsi.

Terry
2015-03-25 01:24:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vakava luonnollinen vapina, joka estetään betablockerilla ( Propanalol), mutta käytän silti muutamia temppuja auttaakseni mitä lääkitys ei korjaa.

Jotkut näistä sisältävät.

  1. Ei täytä säiliöitä niin paljon.
  2. Matkan pituuden minimointi.
  3. Venyttämällä elintarvikekalvon palaa astian poikki, jolloin se on vesitiivis. tämä pitää myös sen, mikä säiliössä on koskaan, tuoreempaa ja lämpimämpää pidempään.

Olen myös huomannut, että yrittäminen olla ajattelematta sitä auttaa paljon. Sen miettiminen voi aiheuttaa pienen ahdistuksen, mikä pahentaa asiaa.

Arthur D
2016-04-01 06:43:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä koukkuilla kannettavan pinnan (nesteen pinnan yläpuolella) ja viedä sen sitten köyden avulla käteen. Tämän pitäisi pitää nesteen pinta ja kantava pinta aina rinnakkain, kaikki aiheuttamasi (väkivallattomat) heilutukset tuottavat keskipakovoiman (intertiaalisen) voiman (ei oikeastaan ​​voima, mutta ...) pitämällä nestettä säiliössä . Tässä on kaupallinen esimerkki, mutta voit tehdä sen itsellesi.
source thinkgeek.com

Tämä ratkaisu toimii kävelijän kanssa (jossa on "S" -koukku) ja kainalosauvojen kanssa ja vähän harjoittelua.
Abhishek Tripathi
2015-03-22 01:21:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä samanlainen laite?

enter image description here

Se vakauttaa liikkeen vastaliikkeillä. Lähde: http://www.google.com/liftware/

Jos pystyt kiinnittämään jotain, johon mahtuu lasi, kyllä. Onko jotain vastaavaa saatavilla?
En usko. Hauni eivät paljastaneet mitään toistaiseksi.
Alkaen 295 dollaria uskon, että nämä ylittäisivät useimpien ihmisten budjetit tällaiseen tehtävään.
Hyväksyn sen.
RichardBernards
2015-03-25 14:54:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Temppu on hallita nesteiden ja muiden tavaroiden nauttimista. Kun kuljetat lasia, voit siirtää sitä melko nopeasti eteenpäin kulamatta lasia kallistamalla. Sama pätee lokeroihin, lautasiin jne. Aina kun kävelet, varmista, että heität nesteitä vastaavasti samalla tavalla.

Kevin C Jones
2015-03-26 05:54:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt kameralaitteet, jotka vakautuvat täydellisesti juoksun aikana. Tämä kaveri kertoo kuinka rakentaa yksi 500 dollaria. Ehkä keksitkö, miten rakentaa jotain tällaista avoimien nesteiden kuljettamiseen.

Tai tee itsellesi kansi, joka on helppo poistaa viimeinen sekunti. 5 dollaria

user2809379
2016-05-16 20:11:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin kokeillut tätä uutta lähestymistapaa, minun täytyy kävellä 2 kerrosta yläkerrassa, ja olen aina kaatanut osan kahvistani ylöspäin, yritin ensin tehdä pyöreitä liikkeitä kädelläni ja se näytti toimivan kovaa, koska se ei ollut ei ole tarpeeksi hyvä, joten kokeilin uutta lähestymistapaa kääntämällä vastakkaista kättä, niin aina kun merkitsen askeleen, käsi on pystysuorassa jalkojeni suhteen ja keinuminen ja käden asento imevät askeleen iskun, olen löytänyt tämän olen hyödyllinen, koska voin jopa kävellä yläkerrassa hieman nopeammin vuotamatta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...