Kysymys:
Kuinka estää kenkiä piikkimästä kovilla lattioilla?
Canadian Luke
2015-09-18 01:18:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pari melko mukavaa kenkää, joita rakastan, paitsi silloin kun menen töihin!

Meillä on kovaa linoleumityyliä lattia useimmissa paikoissa ja matto vain toimistoalueella, jossa Työskentelen. Kun minun on mentävä toiselle alueelle, kenkäni sirisevät erittäin voimakkaasti .

Olen kokeillut muita tietolähteitä tämän ongelman ratkaisemiseksi, mutta en käyttää. Kutina tulee kengästä maahan; Testasin tämän ottamalla pohjalliset ulos ja kävelemässä, ja kutina oli edelleen olemassa. Kenkäni ovat täysin kuivia, eikä niiden pohjassa olevien viivojen väliin ole jäänyt kiviä tai esineitä.

Takuuaika on kulunut, ja aloin käyttää niitä vasta äskettäin useammin kuin kerran kuukaudessa.

Mitä voin tehdä estääkseen kiusaavat ja häiritsevät työtoverit?

Millaiset ovat kenkäsi kulutuspinnat? Koripallo- ja tenniskengät yleensä kilisevät kovilla lattioilla, koska niillä on paljon harjanteita.
Pukeutuneet kengät, mutta eivät kuten Oxfordin kengät
Yhdeksän vastused:
holroy
2015-09-18 15:28:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto voisi olla lisätä ylimääräinen kerros kumia pohjallesi. On olemassa kumipohjasuihkua, jotka on tarkoitettu joko kiinnittämään pohjat, parantamaan pohjien pitoa, parantamaan talvikenkiä ja niin edelleen. Tämä ylimääräinen kerros poistaisi todennäköisesti squeakingin.

Vain sen varmistamiseksi, että ulompi pohja todella kilisee, voit yrittää lisätä teippiä kengän pohjaan ja katsoa onko se suoritettava pikakorjaus. Jos se korjaa ongelman, etsi ympärillesi joko paikallinen kenkäkorjaamo tai käy verkossa ja katso, jos et löydä sopivaa kumipohjaista suihketta.

PS! Oletko yrittänyt kysyä paikallisesta kenkäkorjaamosta, onko heillä ehdotuksia? Neuvonta on usein ilmaista, tiedät

Mafu
2016-02-08 21:21:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joidenkin kenkien pohjat on peitetty ohuella kerroksella mustaa maalia, jotta ne näyttävät kiiltäviltä ja uusilta. Se saa kenkäsi kutisemaan. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, käytä kenkiä, kunnes tämä kerros on kulunut, tai hanki hiomapaperia ja hankaa. Se on vain ohut kerros ja näet sen irtoavan hiomalla niitä, joten älä mene pähkinöitä. Kun tämä kerros on kadonnut, ei enää piikki! Sinulla on myös parempi pito märillä lattialla.

Dr. Tom
2016-03-31 08:09:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa estää kumipohjien sirinä lattian "tarttumisen" takia on hieroa saippua pohjalle. Mitä halvempi baari, sitä paremmin se toimii. Vain syöttö tai kaksi pohjassa ja olet valmis. Voisi ajatella, että se tekisi kengästä liukkaan, mutta ei. Se todella parantaa pitoa.

JGTaylor
2015-09-18 03:07:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei rehellisesti ole koskaan ollut tätä ongelmaa. Koskaan. Mutta jos tekisin, luulen, että yritän ensimmäisenä tehdä kenkäni pohjan vähemmän liukkaaksi (täydelliseksi). Minusta tuntuu, että kaksi liukasta pintaa kutisee enemmän kuin yksi liukas ja hieman karkeampi.

Luulisin, että halpa, hienojakoinen hiekkapaperi vain muutaman sekunnin ajan kengän pitäisi tehdä se. Olisin varovainen, ettet ota kengän koko pohjaa pois, se olisi surullista. :)

Gwen
2015-09-18 03:39:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun kenkä alkaa äänittää, tämä johtuu siitä, että kengän kaksi osaa hankautuu toisiaan vastaan ​​ja tarttuu kiinni, kun niiden pitäisi liukua tasaisesti.

Siksi tarvitaan jonkinlainen voiteluaine. . Nopea Google-haku kertoo minulle, että vauvan jauhe ja WD-40 ovat molemmat suositeltavia tähän työhön, vaikka olen varma, että monet muut voiteluaineet toimisivat hienosti.

Määritä ensin kengän osa kilisevää ääntä tulee. Levitä seuraavaksi voiteluainetta, käytä sitä ja olet valmis. Jos se on kengän pohjan alla, muista nostaa pohja ennen voiteluaineen levittämistä.

Muokkaa: Varmista, että pyyhi jäljellä olevat voiteluaineet kengän pohjalta, jotta kenkäsi ei et menetä mitään pitoa.

"Jos se on löysä ja korjattava, käytä teippiä. Muussa tapauksessa käytä WD-40: tä." - vanha sananlasku
Jotkut näistä linkeistä sanovat myös, että se ei tule kestämään kovin kauan, jotkut sanovat vain muutaman jalan askeleen. Lisäksi tämä koskee sisäpohjan ja kengän välistä kilinää. OP yritti kävellä kengän kanssa, ilman sisäpohjaa, ja se silti silti. Toisin sanoen tämä vastaus ei koske OP: ta.
Caleb
2016-01-22 06:38:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä suihkuttaa minkä tahansa tyyppistä öljyä kenkien pohjaan ja jättää se muutamaksi tunniksi pyyhkimällä se pois. (Ole varovainen, että saatat luistaa öljyn takia)

BarefootIsBest
2016-04-28 21:24:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi kenkäparia, jotka aiheuttavat työssä niin paljon melua laattalattialla, että työtoverini tekevät vitsejä heistä. Yritin saippuaa - otin pienen baarin (hotellin koko, oikeastaan ​​hotellin toimittama), avasin sen ja hieroin vain palkkia koko pohjan pohjalle korostaen kuluneita kohtia. Ninja hiljaa nyt. Pidän baaria työpöydän laatikossa. tuoksuu hyvältä ja toimii hyvin.

Dr. Ralph
2016-03-04 05:19:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että viiden minuutin upotus puhtaaseen valkaisuainetta noin 1/2 tuuman syvyyteen 5-10 minuutin ajan pehmentää ja parantaa ongelmaa ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä, vain pohjat nyt! Yritän kokeilla tätä muutamassa minuutissa ja tohtori Ralph palaa pian sinuun.

Päivitykset? Video? Kuvia?
Eikö se tuhoa kenkiä? Onko tämä kepponen vastaus?
"Aion kokeilla tätä muutamassa minuutissa ja tohtori Ralph palaa pian sinuun." --- Kuinka pian?
user12988
2016-03-16 00:49:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen havainnut, että kovilla lattioilla käyttämäni lattianpuhdistin saa kenkieni kumipohjat kirisemään. Kun ruiskutan kenkäni pohjat WD40: llä ja pyyhin ylimääräisen, kutina katoaa. Vaikka tämä korjaus on väliaikainen, se on ainoa löytämäni asia, joka auttaa. Sillä välin etsin lattianpuhdistusainetta, joka ei aiheuta kumipohjaisia ​​kenkiäni.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...