Kysymys:
Kuinka saat auton mahdollisimman viileäksi kuumana kesäpäivänä ilman ilmastointia?
Kevin
2014-12-11 15:18:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että ilmastointilaitteesi ei toimi, miten saat sisätilasi jäähtyä?

Erityisesti ruuhkissa, joissa auto ei liiku kovin nopeasti.

 • Haluan jäähdyttää autoni sisätiloja.
 • Toimita elintarvikkeita kohtuullisessa lämpötilassa.
 • Matkusta lemmikkini kanssa
 • Tee se on mukavampaa minulle ja matkustajilleni

Yritin tavallisia juttuja:

 • Puhaltimet kylmään, mutta tämä ärsyttää silmiäni
 • Windows on auki, toimii, mutta ruuhkissa se on tuskin hyödyllinen.
Kuten olet jo maininnut puhaltimet, en julkaise tätä vastauksena, mutta pyrin käyttämään puhaltimia, jotka on suunnattu etukilpiin tai kohti matkustajan istuinta, jotta en ärsyttäisi itseäni ...
Kahdeksan vastused:
RichardBernards
2014-12-11 15:24:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Avaa matkustajan puoleisen oven ikkuna noin 2 tuumaa.
 • Avaa ja sulje kuljettajan sivuovi nopeasti muutaman kerran.

ovien avaaminen ja sulkeminen varmistaa, että ilma työnnetään ja vedetään ulos autosta. Kuumana päivänä suurin osa lämmöstä muodostuu loukkuun auton sisällä. Joten kun autojen sisäilman lämpötila on sama kuin ulkoilman, lämpötila on laskenut muutaman asteen.

Jäähdytä jääkuutioita vielä pienemmissä pusseissa puhaltimen edessä loppuu.

Jon
2014-12-11 23:47:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos ilmastointilaite on poissa ja jumissa liikenteessä, ei todellakaan ole hyvä tapa pitää auto viileänä ikkunoiden auki pitämisen ulkopuolella.

Kuitenkin tapa saada auto mahdollisimman viileäksi on pitää auto viileänä pysäköidessäsi. Pysäköi varjossa, jos mahdollista. Jätä ikkunat säröiksi tai avaa, jos autosi on turvallisessa paikassa, ja käytä aurinkosuojaa tuulilasissa.

Ikkunoiden sävytys auttaa myös pitämään auton viileänä, mutta ikkunoiden sävytyksellä on usein paikallisia määräyksiä tummuudesta se voi olla.

Nick Udell
2014-12-11 17:49:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pari vaihtoehtoa vain jäähdyttää itseäsi, älä koko ajoneuvoa:

 • Jos kyseessä on lyhyt matka, kostuta hiuksesi ja korvasi etukäteen kylmällä vedellä. Korvasi sisältävät suuren määrän verisuonia ja ovat hyvin herkkiä lämmölle.
 • Paras tapa jäähdyttää itseäsi on jäähdyttää ranteidesi valtimoita, mutta se on yleensä monimutkaisempaa ajaessasi. Kylmän liinan kääriminen heidän ympärilleen voi auttaa, mutta märät hiukset ja korvat ovat paljon vähemmän esteitä ajamiselle.
 • Toinen vaihtoehto on jäähdyttää kasvosi pienellä henkilökohtaisella tuulettimella, harkitse sen kiinnittämistä kojelautaan. ja osoita sitä kasvoillesi. Pidä se riittävän kaukana, jotta ilma ei pakota sinua sulkemaan silmiäsi ajaessasi,
Kysymykseni koski autoa, en itseäni.
Minkä auton osan haluat jäähdyttää? Jäähdytin? Pyörät? Vai haluatko sen tuntuvan vähemmän kuumalta auton sisällä, kuten oletin kysymyksessäsi käyttämäsi "aircon" käytöstä?
Haluan jäähdyttää autoni sisäpuolta, ei vain minua.
Mikä on motivaationne tähän? Jäähdytätkö matkustajia ja itseäsi? Jäähdytetäänkö päivittäistavarat ja muut tavarat? Mitä tarkempi voit olla, sitä paremmin pystyn vastaamaan.
Tarkista muokkaukseni, Nick
GimmeTehRepz
2014-12-15 21:52:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on muunnin, ei todellakaan tarvitse kiertää, ettei autossasi ole ilmastointilaitetta, kunhan voit käyttää tuuletinta, voit tehdä oman ilmastointilaitteen. p>

Pohjimmiltaan mitä haluat tehdä, on ottaa kaksi erikokoista astiaa (toisen on mahtuttava toisen sisälle). Suuremmassa astiassa haluat leikata reiän yläosasta, jotta voit asettaa tuulettimen siihen ja puhaltaa ilmaa säiliöön. Ja sivussa muutama pieni reikä, jotta ilma pääsee poistumaan.

Ota sitten pienempi astia ja täytä se jäällä. Aseta yksinkertaisesti jäätä sisältävä astia suurempaan astiaan, aseta sitten tuuletin päälle ja käynnistä se. Puhallin puhaltaa ilmaa jäätä, joka jäähdyttää sen, ja ilma pääsee ulos astian sivuilta.

DIY Air Conditioner lähde

jamesqf
2015-04-24 00:22:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä mukana vesipullo. Kun tulet sisään ensimmäistä kertaa, suihkuta sitä kojelautaan, istuimiin, ohjauspyörään, &in muihin liian kosketettaviin osiin. Sitten kun kuumennat ajon aikana, suihkuta sitä itsellesi.

candied_orange
2016-05-01 14:53:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Auton sävy

http://b.cdnbrm.com/images/products/large/travel_accessories/intro-tech_ultimate_reflector_car_sun_shade.jpg

Sadesuojat

http://assets.weathertech.com/assets/1/22/713x535/82456_MDX_2010.jpg

Olen yhdistänyt näitä kahta tekniikkaa vuosien ajan. Auton sävy estää autosi muuttumasta kasvihuoneeksi ja se estää UV-valoa vahingoittamasta kojelautaan. Käytän sitä myös talvella.

Sadesuojukset tarkoittavat, että voit tavallisesti murtaa ikkunat huolimatta ennusteesta. Ne päästävät kaiken kertyvän lämmön poistumaan luonnollisesti, ja se tekee siitä, että ikkunat ovat säröillä vähemmän näkyvissä. Minusta tuntuu hieman turvallisemmalta.

Jopa kuumimpina päivinä en ole koskaan ollut epämiellyttävä päästä autoon niin kauan kuin muistan käyttää näitä. He varmasti voittivat vanhan hakkerini vierimällä alas ikkunoista ja ajaessani kuin hullu, kunnes AC potkaisi.

Yannies
2016-06-16 00:10:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa on hankkia tehokas 12 V: n elektroninen autokäyttöinen tuuletin. Minulla on Abovetek kaksipäinen auton tuuletin osoitteesta https://www.amazon.com/dp/B010CESJTC, se toimii niin hyvin, että puhaltaa kuuman ilman nopeasti pois kesän pysäköinti auto. Kaksi päätä on 360 astetta käännettävissä, joten se auttaa viilentämään sinua ja samalla jäähdyttämään lemmikkisi, ei ole viileä. Johto on riittävän pitkä, jotta voit asettaa tuulettimen käsinojille niin, että se peittää sekä etuistuimen että takaistuimen, FYI.

enter image description here

LifeHackMasta1137
2014-12-14 09:53:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä hakkeroida autosi valkoisella maalilla! Valkoiset esineet heijastavat valoa, kun taas musta ja muut värit absorboivat suurimman osan valosta. Kesällä, kun aurinko on ulkona, autosi voi lämmetä paljon. Mitä enemmän valoa se absorboi, sitä enemmän energiaa (ja siten lämpöä) sisältyy autoon. Tämä voi tehdä melko epämiellyttävä olla pimeässä autossa. Valkoiset autot pysyvät yleensä viileämpiä kuin muut.

Jos ostat juuri auton, harkitse sellaisen ostamista. Suurin osa autoyrityksistä myy sinulle valkoisen tai vaalean auton. Jos et voi tehdä tätä, useimmat autojen huoltoliikkeet maalaa autosi uudelleen. Voit tehdä sen itse, jos tiedät mitä olet tekemässä, mutta pidä mielessä, että vesipohjaisia ​​tai lateksimaaleja ei suositella metallipinnoille; helpoin tapa maalata oma auto on erikoistunut auto- tai ruiskumaali.

Tummaväriset autonpuhaltimet saattavat epätoivoa, koska sitä ei voida käyttää yhdessä "Lika ja muut merkit ovat periaatteessa näkymättömiä" kanssa mustalla autolla "hakata. Mutta on olemassa vaihtoehto, joka säilyttää molempien maailmojen parhaat puolet. Jos et todellakaan voi erota tummanvärisestä autostasi, harkitse sijoittamista vaaleanväriseen tarpteeseen ja sen kiinnittämistä tavaratilaan kesäkuukausien aikana. Verhon tulisi olla riittävän suuri peittämään auto kokonaan. Kun haluat pysäköidä paikkaan, jota ei ole peitetty kokonaan, aseta teltta auton päälle. Saatat nähdä vielä parempia tuloksia tällä "valkoinen tarp" -menetelmällä kuin "valkoinen maali" -hakkerointi, mutta tarpin löytäminen vaatii jonkin verran vaivaa ja voi maksaa noin 10-20 USD. Huomaa myös, että on olemassa joitain erikoisvalmisteisia "autokatteita", jotka ovat vain erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja tarpeja, joten kannattaa ehkä tutkia sitä, vaikka ne saattavat maksaa hieman enemmän kuin vastaavan kokoiset tarpit maksavat.

Autoni on jo vaalea


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...