Kysymys:
Kuinka sulkea kirjekuoret nuolematta
michaelpri
2014-12-16 08:34:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähetän joulukortteja ja minun on sinetöitävä noin 100 kirjekuorta. En kuitenkaan kestä sen kirjekuoren osan makua, joka on tarkoitettu nuolla. Viime vuonna käytin teippia jokaisen kirjekuoren sulkemiseen, mutta se kesti liian kauan.

Onko mitään helppoa tapaa sulkea kirjekuoret nopeasti nuolematta sitä?

Ajattelin antaa tälle viestille aktiivisen kolhun jättämällä kommentin muistuttamaan ihmisiä Covid-19-pandemian aikana. On huono ja vastuuton käytäntö sulkea kirjekuori nuolemalla. Pysy turvassa, älä nuolla kirjekuoria.
Yhdeksän vastused:
Jon
2014-12-16 08:40:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras vaihtoehto nuolemiselle oli kostean sienen käyttö. Napauta vain kirjekuoren tahmeaa osaa märällä sienellä muutaman kerran ja siinä olet.

Sienten puuttuessa myös pesulappu, pyyhe tai paperipyyhe toimii.

Tätä postitoimisto tekee (ainakin täällä Isossa-Britanniassa). Työntekijöillä on kattiloita, jotka ovat käytännössä kostutettua sienimäistä materiaalia, johon he painavat postimerkkejä kostuttamaan heitä (kun he eivät käytä tahmean selän leimoja, jotka ovat yhä yleisempiä).
Vielä parempi, jos sinulla on pieni vaahtomuovi, voit vain "maalata" vähän vettä kirjekuoreen.
Q-vinkit toimivat hyvin. Käytin sitä kivilasilla, jossa oli pieni määrä vettä. Kasta, napauta ja käytä. Toimii 1-3 kirjekuorta dipissa.
skv
2014-12-16 08:45:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on käyttää liimapuikkoa. Löysin, että liimapuikot ovat erittäin nopeita ja tehokkaita.

Hitaampi vaihtoehto on käyttää myös kaksipuolista teippiä, mutta se ei todellakaan ole helpompaa kuin toinen vaihtoehtoja, mutta jos vihaat nuolemista, se on myös vaihtoehto.

Gilles 'SO- stop being evil'
2014-12-16 08:56:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osta kirjekuoret, joiden sinetissä on teippi, joka on suojattu helposti irrotettavalla kalvolla ("kuori ja sulje"), kuten minä. Eivätkö he tee niitä maassasi?

Peel-and-seal envelope

Voit kiinnittää tavallisen toimiston teipin: se on yhtä nopea kuin kuminauhan nuoleminen , mutta se näyttää rumemmalta.

Jos joudut käyttämään kirjekuoria, joissa on kumiliuska, joka toimii itse tekemäsi liimana, voit siirtää sylkeä sormellesi ja sitten siirtää sormeasi kirjekuori. Tämä on kuitenkin huomattavasti hitaampaa kuin nuoleminen.

Voit käyttää vettä syljen sijasta, mutta se ei toimi yhtä hyvin. Lämmin vesi toimii paremmin kuin kylmä vesi. Jos sinulla on useita kirjekuoria sinetöitäväksi, pidä sieni tai vastaava materiaali kätevänä.

Stefan Bischof
2014-12-17 00:50:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehto märälle sienelle on sormesi. Kasta vain vesilasiin. Intuitiivinen ja aina sovellettavissa.

Vastaus kommenttiin: Paperi voi aiheuttaa viiltoja sen rigdessä. Aseta kirjekuori tasaisesti pöydälle ja lisää vesi. Leikkausta varten sinulla ei ole oikeaa kulmaa harjanteen suhteen.

eek paperileikkauksia!
Olet oikeassa. Lisäsin yhden hakata siitä. Sillä välin jatka nuolemista. :) Vältä leikkauksia kielellesi;)
user17835
2016-09-26 20:29:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä viileää sumukostutinta. Löysin tämän vahingossa eräänä päivänä. Tukkoinen nenä & -allergiat, joten toin kostuttimen töihin. Aja vain kirjekuoren liimaosa takaisin & höyrysuuttimen läpi &, se toimii kuin viehätys. Olen vain tehnyt, koska tämän selvittäminen kesti 30 vuotta toimistossa! Lol.

Stefan Bischof
2015-07-02 11:06:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muokkaa leimasieniä. Nosta sieni asettamalla korkkikorkki sen alle.

Stamp sponge. Picture copyright by fotolia.de

Stephie
2016-09-27 11:10:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laajenna "märkä sieni / kangas / sormikonsepti":

Koska kyseessä on useita kirjekuoria, suosittelen, että kirjekuorien läpät kerrostetaan hieman porrastetusti niin, että läppä muodostaa yhtenäisen alueen, joka näyttää olevan kuin >>>>.

Käytä sitten haluamaasi kostutusmenetelmää (suosittelen kosteaa sientä) kostuttaaksesi kaikki tiivisteet yhdellä kertaa ja sulkemalla yhden kirjekuoren toisensa jälkeen.

Jokaisen läpän taittamisen sijaan suosittelen, että tartut kirjekuoreen suorakulmaiseen osaan, vedä se irti muusta tahmeasta kasasta ja taita se ylös kohti läppää niin, että etuosa kirjekuoren yläosa on jälleen päällä. Se on yksi sujuva liike ilman riskiä paperin leikkaamisesta (läpän reuna!) Tai tahmeasta sormesta.


(Lähde: Autetaan yritystoiminnan joukkolähetyksiä lapsena.)

djsmiley2kStaysInside
2015-07-03 23:03:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki valintanauhan annostelija, suuret, jotka sinulla on toimistossa. Jos kelarullassa ei ole rullaa teippiä, kaada vettä resiin, missä teippi normaalisti istuisi, pyöritä sitten pyörää kastuaksesi ja käytä sitä kirjekuoren vaimentamiseen. käyttää tätä yliopiston postihuoneessa joukkopostituksia tehtäessä ja se toimii todella hyvin, kunhan valintanauhan annostelijassa on oikeanlainen "pyörä".

Brendoodle
2017-05-31 01:19:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi sanaa: liimapuikko. Se aktivoi jo läpässä olevan liiman. Ei sotkua, ei paperileikkauksia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...