Kysymys:
Palautetaanko geelikynät, jotka lakkaavat toimimasta?
Brenda Rose
2016-07-05 14:40:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geelikynät ovat kalliita ja usein lakkaavat toimimasta tai eivät koskaan toimi ollenkaan. Onko olemassa hyvä tapa elvyttää geelikynät, joissa on paljon mustetta, mutta jotka kieltäytyvät kirjoittamasta? Olen kokeillut lämpöä, sylkeä, painovoimaa ja ikivanhaa menetelmää hulluksi piirtämään paperia ympäri minuuttia tai kaksi.

Myös tässä kysymyksessä tulisi olla "toimistotarvikkeet" -tagi.
@Stan Kiitos panoksesta. Vaihdoin tunnisteen vastaavasti.
Viisi vastused:
Judith
2016-07-05 22:49:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluat, että sekä lämpö että kosteus saavat pallon liikkumaan uudelleen.

Joten jos vain sen hengittäminen ei ole toiminut, yritä pitää kärki höyryssä kiehuvasta kattilasta muutaman sekunnin ajan. Nokan tiivistyvä lämmin vesi voi käynnistää mustevirran uudelleen

Todennäköisesti yksinkertaisin mutta tehokkain menetelmä, jota sovellettaisiin useimpiin kyniin. +1
en voi uskoa, että tämä toimi !!! ... olen kärsinyt kynälläni liian kauan
user15769
2016-07-10 14:53:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin kynissä on selvästi näkyvä tuuletusaukko. Minulla on ollut menestystä puhaltaa tähän reikään kirjoittaessani. Valitse katsojat huolella.

En voinut olla nauramatta ...
Tämä toimi minulle! Jouduin avaamaan kynän päästäkseen tuuletusaukkoon. (Haittapuolena on, että minun on nyt luultavasti kysyttävä jousikuormitetun kynän kokoamisesta ...)
Paulo Amaral
2016-07-05 19:07:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä se johtuu musteen kuivumisesta ja juuttumisesta kärkeen, joten metallikuula ei pyöri kunnolla. Lämmitä kärki tulella (sytytin on paras tapa). Kuumenna vain pää, ei liikaa, se on vain saada juuttunut kuiva muste "sulamaan" hieman ja antamaan metallipallon pyöriä uudelleen. Jos kuumennat paljon, paistat musteen ja se jumittuu ikuisesti.

Lakshya Goyal
2016-07-05 18:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On selvää, että sitä ravistellaan jatkuvasti ja sitten kirjoitetaan sivulle. Jos se ei auta, yritä laittaa kärki juoksevan vesihanan alle. Kun näet musteen virtaavan, kynän tulisi alkaa toimia sen jälkeen, kun se on kuivunut ja kirjoittanut lisää sivulle.

Vinkki: Käytä kirjoittaessasi vähintään puolta romupaperia ja käytä pitkiä askeleita kuin lyhyt.

Sikander
2016-07-16 00:37:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kokeillut tätä ja se toimi minulle. geelikynillä on pitkä putkimainen rakenne, jota kutsutaan yleisesti 'täytteeksi'. putken kärki on kärjen päällä. monta kertaa olen nähnyt, että kärki lakkaa toimimasta koska se vaurioituu helposti.
Tämä kärki voidaan poistaa ja jäljellä on vain musteella varustettu muoviputki. Huomaa, että kärki ei tarkoita vain metalliosaa, vaan myös muovikoteloa, joka pitää sitä kiinni.

Käytä korvaavan kärjen tyhjää täyttöä : - Voit poistaa puhumattoman toimimattoman geelikynän kärjen käsillä tai jonkinlaisten välineiden avulla kallistamalla sitä Vasemmalle ja oikealle ja vedä sitä hitaasti ylöspäin. On parempi, jos teet sen pesuallas. Varmista ennen tämän tarkistamista, että tämän tyhjän täytön kärki on yhteensopiva avaamasi kanssa.

Voit käyttää alkoholia, koska se on hyvä ei-polaarinen liuotin : - Alkoholi on hyvä ei-polaarinen liuotin, ja voit liuottaa siihen mustetta helposti. kuten aiemmin mainitsin, käytä tiputinta ja laita 1-2 tippaa alkoholia kärjestä, jossa on mustetta. Ravista täyttöä sulkemalla kärki. Jos muste olisi tukossa, se virtaisi nyt tasaisesti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...