Kysymys:
Kuinka kytkeä vesi päälle saippuakäsillä?
BrettFromLA
2018-02-23 21:07:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutin uuteen huoneistoon, jossa on lavuaarit, joissa on 2 nuppiä eikä 1 vipu.

enter image description here

Kun pesen kasvoni, Haluan sammuttaa hanan veden säästämiseksi. Mutta sitten, jotta se kytketään takaisin päälle, minun on koskettava nuppeja saippualla.

Kuinka voin kytkeä veden takaisin päälle ilman, että nupit ovat saippuaisia?

  • En halua jättää vettä juoksevaksi, koska se on tuhlaavaa.
  • En voi helposti kääntää vettä takaisin käteni tai kyynärpääni puolella, niiden suunnittelutavan vuoksi.
  • Ajattelin poimia pesukankaan ja käyttää sitä kääntämään nuppeja. Sitten voisin huuhdella saippuan siitä. Mutta jälkeenpäin minun on annettava sen tippua kuivumaan jonnekin, ja haluaisin välttää sitä, jos on viileämpi ratkaisu.
+1 veden säästämiseksi
üks vastaus:
Robert Cartaino
2018-02-23 23:35:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vettä säästävällä etupuolella - ennen kun vesi käännetään saippuaksi, vedä keskimmäinen nostotanko ylös sulkemaan tyhjennystulppa ja tallenna käyttämäsi alkuperäinen vesi pesuallas alla. Aloita saippua kädet (jätä sormet, jotta voit käyttää hanaa).

Kytke nyt vesi pois päältä ja pese normaalisti.

Kun olet pestä kasvosi, aloita käsien ja kasvojen huuhtelu vedellä, jonka olet jo tallentanut pesuallas pesuallas. Vesi on jonkin verran saippuaa pesusta (ja nyt huuhtelusta), mutta yllätyt, kuinka hyvin säästetty vesi toimii ensimmäisen huuhtelun suorittamiseksi (sanoisin 80% tehokkaaksi).

Jäljellä on vain päästää vesi pesualtaasta ja huuhdella nopeasti puhtaalla vedellä hanasta. Vaikka olisitkin kädet vielä vähän saippuainen, kun kytit hanan päälle, niiden tulisi olla riittävän puhtaita, jotta työ saataisiin aikaan tekemättä sotkua.

Bonus siitä, että suurin osa pesun ja huuhteluista tehdään hanalla POIS. Tarvitset vain muutaman sekunnin puhdasta juoksevaa vettä viimeiseen huuhteluun sen sijaan, että jätät hanan koko ajan.

Kaikki vesipyörille asetetut osat on helppo poistaa nopeasti pyyhkimällä.

Robert, unohdin kuinka älykäs olet. Kiitos tästä upeasta vastauksesta!
Käytän tätä nyt, ja minulla on yksi tarkennus: minun ei tarvitse huuhdella molempia käsiäni pesualtaan vedessä. Minun täytyy vain huuhdella oikean (hallitsevan) käden ** peukalo ja etusormi! ** Sitten käytän näitä puhtaita numeroita molempien hanojen kytkemiseen päälle ja laskemaan tyhjennystulppaa. Ja nyt kun vesi valuu, huuhdotaan molemmat käteni ja sitten kasvoni. :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...