Kysymys:
Kuinka laittaa astianpesukoneen kestävä nimitunniste luuposliinimukille?
hawkeye
2014-12-25 15:49:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle on annettu luinen posliinimuki, jonka haluaisin viedä töihin. Ellei siinä ole nimeäni, se eksyy kaikkien muiden mukien joukossa. (Haluaisin jättää sen pöydälleni ja pestä sen itse, mutta jotkut ihmiset ovat aivan liian tunnollisia ja saattavat ajatella, että se on työmuki.)

 • Laita tarra, jossa on nimeni, samasta syystä
 • Hanki nimeni kaiverrettu siihen (koska Kiina ei kaivertaa)
 • Kuinka voin laittaa astianpesukoneen kestävän nimitunnuksen luuposliinimukiini?

  kirjoittaa taaksepäin kirkkaan teipin tahmealle puolelle ja liimata reunat mukin pohjaan? Muste ei pese sitten.
  Kaksi vastused:
  Takkat
  2014-12-25 18:44:00 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kaikki merkinnät, kynät ja tarrat ovat huomattavasti ei tiskikoneen kestäviä, jos halusimme niiden pysyvän, lukuun ottamatta niitä ei-toivottuja tunnisteita ja tarroja, jotka eivät hämäristä syistä poistu. että on olemassa laaja valikoima tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu keramiikkaan ja jotka kestävät monia astianpesuprosesseja tai ovat jopa astianpesukoneiden kestäviä.

  • Keramiikalle maalattavat värit harjalla
  • Erikoiskynät tai -merkit keraamien etiketöimiseksi
  • Tarrat mustesuihkutulostimiin tai lasertulostimiin tulostamista varten
  • Valmiit tarrat keraamisiin tarkoituksiin

  Heillä kaikilla on yhteistä se, että he tarvitsevat paistamisen uunissa saadakseen värit lämmön- ja astianpesukoneen kestäviksi.

  Joten kun etsit tällaista tuotetta, vahvista, että se on suunniteltu käytettäväksi keramiikassa, ja se tarvitsee viimeisenä vaiheena paistamisen.

  dotancohen
  2014-12-25 19:27:25 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Tee paineherkälle mukinpidikkeelle, joka antaa äänimerkin, kun joku nostaa mukin siitä. Laita siihen kytkin, jotta voit sammuttaa sen, kun istut pöydän ääressä.

  Kyllä, minulla on tällainen laite työpöydälläni. Kesti noin kaksi tuntia, mukaan lukien osien löytäminen muista talon ympärillä olevista projekteista. Piippausmekanismi oli vaikein löytää. Pelastin työhön lasten polkupyörän sireenin. Eräänä päivänä aion lisätä laitteeseen mukimittarin.

  Down äänesti, koska vastauksella ei ole mitään tekemistä kysymyksen kanssa.
  @Jon: Lifehacks ovat valmiita ratkaisuja.
  Kysymys oli, kuinka laittaa mukiin pysyvä tunniste. OP: lla oli ratkaisu mukin suojaamiseen ja kysyttiin ratkaisusta. Lue kysymys uudelleen, vastauksellasi ei ollut mitään tekemistä sen ratkaisun tai hakkeroinnin kanssa, jota OP etsi.
  @Jon Se ei ole totta. OP: lla oli ongelma ja hän ajatteli, että hänellä saattaa olla ratkaisu, mutta dotan sanoi, että esitettyyn ongelmaan on parempi ratkaisu. OP ei ole * syyllinen [XY-ongelmaan] (http://meta.stackexchange.com/q/66377/266359), mutta mielestäni perustelut koskevat logiikkaasi täällä.


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...