Kysymys:
Pysäytä näppäimistön heiluminen epätasaisen työpöydän takia
Daniel Storm
2015-06-13 19:19:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri hankkinut uuden puulankutietokoneen pöydän ja saanut sen valmiiksi. Uuden asennuksen päätyttyä menin tietysti käyttämään näppäimistöäni ja huomasin, että puulankut eivät ole täsmälleen samassa tasossa, jolloin näppäimistöni heiluttaa jokaisella näppäimen painalluksella alla olevan kuvan mukaisesti.

Mitä yksinkertaisia ​​ratkaisuja voisin toteutetaanko näppäimistölläni tämän estämiseksi? Haluaisin pitää ratkaisun näkyvyyden vähäisenä.

Olen harkinnut näppäimistön tasoittamista Sticky Tackin avulla, mutta ajattelin nähdä sinisen möykyn näppäimistön alaosa päivittäin ei sekoita hyvin OCD: hen.

animated keyboard wobble

Eikö pylvään neliön tai jonkin pehmeän valkoisen pehmustetun asian kiinnittäminen sen alle toimi sinulle jostain syystä ...?
Myöskään [valkoinen tahmea tahna] (https://www.google.com/search?q=white+sticky+tack) ei ole sininen; kun etsit valkoista tahmeaa tahraa, jonka oletan tekevän, onko jokin syy siihen, että et pitänyt sitä riittävänä? Lisäksi, onko sen käyttö eri paikassa pöydällä vaihtoehto?
Onko pöydän kääntäminen 180 ° ympäri vaihtoehto? Se voisi korjata ongelman.
Ihanteellisessa maailmassa näppäimistönvalmistajat suunnittelevat näppäimistöjä, joita tuetaan kolmella tavalla. Koskaan mahdollisuutta heilua.
Onko maailmasta yhtäkkiä pulaa beermateista?
Viisitoista vastused:
Captain Obvious
2015-06-14 03:59:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin tapahtuu, koska näppäimistön kulman ja pöydän välillä on tilaa.

Tavoitteesi on, kuten olet arvannut, poistaa tämä aukko.

Yleinen ratkaisu on katsoa ympärillesi ja löytää materiaali, joka voi tehdä tämän. Katso ympärillesi jotain, jolla on seuraavat ominaisuudet:

  • Pieni.
  • Paksu kuin aukko.
  • Kiinteä huoneenlämmössä, miehittää alueen tunnetun maailmankaikkeuden kolmesta avaruusulottuvuudesta. Ihannetapauksessa riittävän pieni tiheys, jotta sen massa ei aiheuta merkittävää gravitaatiovetoa ympäröiviin esineisiin. Ei myrkyllinen mahdollisille lemmikeillesi.
  • Vakaa (ei-radioaktiivinen), inertti (ei-reaktiivinen, ainakin pöydän, näppäimistön ja ilman kanssa) ja joko ei-magneettinen tai jolla on magneettikenttä, jonka intensiteetti on riittävän pieni, jotta se ei vahingoittaisi lähellä olevia herkkiä esineitä.
  • Koostuu vähän tai ei ollenkaan sakkarideista (sokerit), proteiineista ja / tai lipideistä (rasvat), mikä saattaa houkutella muurahaisia ​​(mielestäni vähintään), särkiä tai muita tuholaisia. (Esimerkki: Älä kiinnitä pientä lihapalaa näppäimistöön hunajalla.)

Joskus saatat katsoa ympärillesi ja löytää jotain sopivaa paksuutta, mutta ehkä liian suurta. Jos löydät tällaisia ​​materiaaleja, etsi sellaisia, jotka voit leikata työkalulla. Esimerkkejä työkaluista, jotka leikkaavat asioita ovat:

  • sakset.
  • veitset.
  • yleensä mikä tahansa kovempi kuin materiaali, jonka haluat leikata kiilalla- muotoinen reuna, joka voidaan ajaa materiaaliin sen erottamiseksi.

Jotkut materiaalit voidaan jopa repiä käsin.

Toinen vaihtoehto on jotain suurempaa, mutta pehmeää, jotta se voi deformoitua tasaiseksi pinnaksi. Tällaisia ​​asioita on monia. Asioita, kuten hiirimatot, pöytälevyt, satunnaisen pehmeän materiaalin palaset, joita saatat olla asettamassa tai nähdä verkossa. Käyttämällä mielikuvitusta ja elämäsi arvoista fysiikan kokemusta sinun pitäisi pystyä löytämään sellainen materiaali.

Kun löydät tämän materiaalin, työnnä se aukkoon tai näppäimistön alle.

"Mutta odota!" sanot: "Joka kerta kun siirrän näppäimistöä, materiaali luiskahtaa ulos!" Kuten olet ehkä huomannut koko elämäsi, ongelmalla, jolla estetään yhden asian siirtyminen toiseen asiaan, on monia vakiintuneita ratkaisuja. Tavoitteenasi on löytää jonkinlainen materiaali tai seos, jonka avulla valitsemasi aukkojen täyteaine pysyy paikallaan työpöydän tai näppäimistön suhteen. Inspiraation saamiseksi voi olla hyödyllistä paikallisen dollarikaupan koulutustarvikeosasto tai paikallisen rautakaupan liimaosa.

Joitakin materiaaleja ei ehkä tarvitse edes leikata, ja ne saattavat vastata kaikkia yllä olevia vaatimuksia. Esimerkiksi käyttämällä loogisen ajattelun voimaa ja muistan asioita, jotka olen nähnyt aiemmin, voin muistaa, että nämä ovat mahdollisia vaihtoehtoja. Ehkä sinulla on jonkin verran makaa, jota et ole käyttänyt.

Tietysti "paras" (eli se ratkaisee ongelman todella ) vaihtoehto on tasoittaa työpöytäsi, jota varten työkalut, kuten käsitasot on olemassa (jos video ei mielestäsi ole tyydyttävä, aiheeseen liittyvässä videoluettelossa on muita), koska epätasaisen puun tasoittaminen on ongelma myös vakiintuneiden ratkaisujen kanssa. Jos työpöydällä on jo viimeistely, sinun on kuitenkin viimeisteltävä se. Hyvin tehty työ voi silti olla hauskaa ja tyydyttävää.

Vaihtoehtoisesti, jos ostit pöydän uudeksi ja se on vääntynyt, harkitse sen vaihtamista sellaiseen, joka ei ole vääntynyt.

Tämä on melkein liian syvällistä yrittää löytää jotain estämään näppäimistön heiluminen. LOL
@FarazMasroor Tarvittiin perusteellinen selitys, koska tämä on tietysti monimutkainen ongelma.
Kun nimi on kapteeni ilmeinen, en ole varma, että sinulla on sama määritelmä ilmeiselle ...
* poistaa lihan ja hunajan * *
Shashank
2015-06-13 21:00:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi et laita yhtä kangasta (hieman paksu kuin pyyhe) tasaiselle pöydällesi ja laita sitten näppäimistö siihen. Jos se toimii niin hyvin, mutta jos se huojuu uudelleen, taita kangas siitä päästä, missä se heiluttaa, ja saat tasoitetun näppäimistön helposti ja voit säätää itse. Tämä on ainoa yksinkertainen tapa lopettaa näppäimistön heiluminen.

Tässä on kuva, joka pidetään aivan näppäimistön etureunassa.

enter image description here

enter image description here

FeRD
2015-06-14 07:57:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että kysymyksessä mainitaan "haluaisin pitää ratkaisun näkyvyyden mahdollisimman vähäisenä" yhtenä tavoitteista, ja monissa muissa vastauksissa on ehdotuksia näppäimistön muokkaamiseksi, mutta olen teemme tässä tapauksen työpöydän muokkaamisesta sen sijaan, että keskitytään siihen, että ratkaisu on näkyvä, mutta houkutteleva eikä näkymätön.

näppäimistö epätasaisella pinnalla on vain epämiellyttävää, kaikki maailman shimmit ja tuet eivät voi muuttaa sitä, ja noista ratkaisuista tulee yleensä lisää ärsytyksiä ajan myötä. Välilevyt liukastuvat, näppäimistö siirtyy jne.

Paljon parempi antaa työpöydälle tasainen, tasainen pinta, jolle näppäimistö voidaan asettaa. Voit saada neljänneksen tuuman teräslevyn monista paikoista (luultavasti jopa Home Depot) ei kovin paljon rahaa. (12 "x 18" on vakiokokoinen, ja sen koko on noin $ 20- $ 25 US. Se olisi enemmän kuin tarpeeksi tilaa Applen langattomalle näppäimistölle. Voit todennäköisesti jopa päästä eroon 6 "x 18": lla, koska se voitti Ei tarvitse todella liikkua edestä taakse paljon.)

Hanki mukava, puhdas, tasainen neljännes tuuman teräslevy, aseta se pöydälle "näppäimistöalustaksi" ja käytä kumia jalkaa tai vastaavaa varmistaaksesi, että levy on tasainen ja tasainen. Se ei todennäköisesti taipu, eikä se mene mihinkään. (Jos haluat olla todella varma etkä välitä liimaamista pöydän pinnalle, joidenkin nestemäisten kynsien tulisi pitää siitä kiinni.)

Näppäimistön pitäisi nyt olla täysin tukeva ja levyn vain 1/4 " paksu, joten et edes huomaa sitä kirjoittaessasi.

Sitä tein, jos tämä olisi työpöytä, jota käytän tietokonettani joka ikinen päivä.

Voisit myös tehdä saman asian lasilevyllä, mutta sen on oltava paksumpi ja sen alle on sijoitettu vaikeampi piilottaa sen tasoittamiseksi. (Ellet halua saada lasikattoa sopivaksi koko työpöytä, joka olisi kallis, mutta houkutteleva tapa saada todella tasainen pinta.)

Tämä on hyvä suunnitelma ja tekisi hauskan projektin.
"Ellet halua saada lasilevyn leikkausta koko työpöydälle sopivaksi" - tällöin saatat melkein yhtä hyvin saada lasipöydän.
Entity
2015-06-23 05:04:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos aloitat näppäimistön kääntämisen hitaasti sen pystyakselilla, se saavuttaa vakaan lepopisteen ennen kuin olet suorittanut neljänneskierroksen.

enter image description here

Ehkä ei ole mukavin käyttää, mutta se sopii kysymykseesi;) Ja kuka tietää, ehkä saat onnea ja tarvitsee vain kääntää sitä muutaman asteen.

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=OuF-WB7mD6k

Tieteellinen artikkeli: http://arxiv.org/pdf/ math-ph / 0510065v6.pdf

En usko, että se välttämättä toimii aina koko tason tai kahden jatkuvan kosketuslinjan kanssa. Vain neljä yhteyspistettä kuten pöytä. Mutta jos laitat neljä kumijalkaa tai jotain näppäimistön kulmiin, se toimisi.
Lefty
2015-06-13 20:44:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on näppäimistön alla pala liukumatonta kädensijaa. Paitsi että se pysäyttää tämän ongelman, se tekee näppäimistöstä paljon hiljaisemman ja miellyttävämmän käyttää.

Hobbes
2015-06-13 23:15:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertainen ratkaisu olisi sijoittaa oikean korkeuden välilevy näppäimistön alle. Koska näppäimistö ei aina ole täsmälleen samassa paikassa, sinun on pystyttävä säätämään välilevyn korkeutta. Jotain tahmea tahra on hyvä ratkaisu. Jos asetat tahmean kiinnikkeen paristopidikkeen alle, se ei ole näkyvissä, kun käytät näppäimistöä.

qwerty
2015-06-15 15:07:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmeinen ratkaisu on käyttää lasernäppäimistöä. Se eliminoi kaikki ristiriidat fyysisen näppäimistön ja työpöydän välillä. Tässä on todella hieno:

enter image description here

Ilmeisesti nuo näppäimistöt imevät. Ei fyysistä palautetta.
Vaikka tämä tarjoaa ratkaisun toimenpideohjelman ongelmaan, se ei itse asiassa vastaa kysymykseen, jonka hän esitti täällä. Hän haluaa tietää, miten pysäyttää näppäimistön heiluminen, enkä usko, että lasernäppäimistön ostaminen on ratkaisu, jota hän etsii.
Squirmster
2015-06-23 14:12:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sijoita sinisen tac-palkki palkin keskelle, joka kulkee koko matkan näppäimistön takaosaa pitkin. Se tekisi jalustan, eivätkä jalustat heilahda.

Aseta hiljainen pala siniseen taciin auttaaksesi hiljaisuudessa jne.

Satwik Bonny
2015-06-13 19:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki pala kaksipuolista teippiä. Kiinnitä sen toinen puoli näppäimistöön. Jätä taustapuoli toiselle puolelle, jotta se ei tartu työpöytään.

@michaelpri He sanovat hankkivan palan kaksipuolista teippiä. Kiinnitä sen toinen puoli näppäimistöön. Jätä tausta toiselle puolelle, jotta se ei tartu työpöydään. Se on oikeastaan ​​vain kaksipuolinen nauhavaihtoehto [tässä kyselykysymyksessä] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/2526/some-questions-tend-to-turn-into-polls-is-this- huono-ja-miten-heille voidaan vastata) kysymällä "Mikä on lempikohteesi, joka vie tilaa?" Äänestä täällä, jos kaksipuolinen teippi on suosikkikohteesi. +1 minulta, mielestäni kaksipuolinen teippi on erittäin siisti.
@CaptainObvious Jos hän olisi selittänyt sen näin, olisin myös äänestänyt, koska se on mielenkiintoinen idea, vain ei hyvä vastaus.
Mikkel Alan Stokkebye Christia
2015-06-14 05:04:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki pitkä sauva (pidempi kuin KB: n lävistäjä) ja puolet aukon paksuudesta. Aseta se vinosti KB: n alle. Onko siinä magneetteja, jotta se voi pysyä KB: n kanssa, johon joudut ehkä kiinnittämään jotakin kaksi metallikappaletta. Kaikki voidaan maalata miellyttävällä OCD-värillä.

CrystalFire
2015-06-15 21:26:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos näppäimistö on omistettu kyseiselle pöydälle, voit yksinkertaisesti taivuttaa näppäimistön ...

Oletan lämmittämällä?
@DrMoishePippik ehkä se on vitsi, koska uudella suurella iphoneilla oli taivutusongelma?
Olen tiennyt, että kuvassa esitetyt näppäimistöt ovat taipuvaisia ​​taipumaan eikä ole eristetty vain kokemuksistani. esim. http://forums.macrumors.com/threads/bent-wired-aluminium-keyboard.630185/
Adam Davis
2015-06-16 00:16:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä aukko ei ole kovin suuri. Voit kiertää näppäimistöä käsin pienin askelin pöydän pinnan mukaan. Näppäimistö voi näyttää melko jäykältä, mutta se mukautuu pöydään jonkin verran.

Parempi toimintatapa on kuitenkin saada penkkitaso ja yksinkertaisesti tasoittaa pöydän pinta ainakin näppäimistön alueella. Ei saisi kestää liian kauan.

Alan
2015-06-19 00:56:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos törmäsin tähän tilanteeseen, käytän vain epokkityynyä oikeassa reunassa tasoittamaan asioita. Kaikenlaisen välikappaleen liimaaminen tähän kulmaan toimisi myös, ja se olisi poissa näkyvistä. Sitten ilmoittaisin paikalliseen aikuiskoulutusluokkasi huonekalujen valmistukseen tulevaisuuden ärsytysten estämiseksi :-)

guest
2015-06-14 04:04:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi, jos tämä pahentaa OCD: täsi, mutta mielestäni ongelmana on, että pöytäsi seisoo epätasapainossa. Sinun tulisi ensin hyökätä siihen.

Näppäimistö on itsessään hyvin tasapainossa, joten kaikki ratkaisut, jotka löydät pöydän nykyisestä sijainnista, eivät todennäköisesti toimi 20-30 cm vasemmalle tai oikealle tai kun siirrä näppäimistö pöydän keskelle laittaaksesi kirjan tai paperin eteen.

Kuvakaappauksessa joudut joko nostamaan vasemman etuosan tai takaosan oikean jalan tasaiseksi. käytä jälleen joitain marmoreita tai vesitasoa saadaksesi selville kumpi. Useimmissa puhelimissa on sovellus, joka toimii oikein, jos se kalibroidaan oikein. Saattaa myös tapahtua, että sinun on säädettävä 3 4 pöydän jalasta.

Se voi myös olla väärä lattia, joten kaikki pöydälle löytämäsi ratkaisut ... :)

Se riippuu. Jos on aukko, joko näppäimistö tai pöydän pinta on kaareva. Jos työpöydän pinta ei ole joustava, mikään säätöjalan korkeus ei poista käyrää.
Laurent S.
2015-06-18 18:07:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki pala alumiinifoliota ja taita se, kunnes se on tarpeeksi suuri, jotta voit laittaa sen näppäimistön alle ja pitää se vakaana.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...