Kysymys:
Kuinka voin äänieristää huoneeni (tai osan siitä), jotta voin laulaa häiritsemättä kämppäkavereitani?
intcreator
2016-02-20 01:15:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin edullista tapaa äänieristää makuuhuoneeni tai mahdollisesti vain osa siitä (äänieristetyllä katolla). Kaiken äänen poistaminen on epäkäytännöllistä, mutta haluaisin tukahduttaa sen siihen pisteeseen, jossa se saattaa kuulostaa tulevan ulkopuolelta eikä vieressä.

Huoneessani on joitain musiikkistudion laitteita, joita minä käytä nauhoittamaan itseäni laulamaan. Laite on liian iso ja hankala siirtyä toiseen paikkaan tallennusta varten. Tiedän, että ääni kulkee helposti jaetussa talossa, erityisesti tuuletusaukkojen kautta. Kun vieressä olevat kämppäkaverini puhuvat normaalilla tasolla, kuulen jokaisen heidän sanansa.

Vuokraan tällä hetkellä niin, että huoneeseen ei voida tehdä pysyviä muutoksia. Haluaisin, ettei lopullinen ratkaisu ole liian kallis. Minulla ei ole paljon työkaluja, mutta voin harkita muutaman hankkimista tähän projektiin.

Nykyinen ideani ratkaista tämä ongelma on rakentaa eräänlainen PVC-putkesta ja liikkuvista huopista valmistettu katos, jonka voin asettaa ylös ja alas tarpeen mukaan. Onko olemassa parempaa ratkaisua? Pitäisikö minun harkita jotain erityisesti tämän potentiaalisen ratkaisun suhteen, kuten erilaisia ​​materiaaleja tai tiettyä muotoa turvakodissani?

Kaksi vastused:
cccg03
2016-02-20 03:26:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi parhaista äänieristysmateriaaleista on, uskokaa tai älkää, munakrata-vaahto. Se ei ehkä ole halvin vaihtoehto, mutta se ei todellakaan ole kallein.

Paksut peitot olisivat todennäköisesti seuraavaksi paras veto.

Rakenteen muoto (jos päätät rakentaa sellaisen) ei ole yhtä tärkeä äänieristyksen kannalta kuin hyvän saamisen kannalta. akustiikka. Peitä vain seinät, ovet ja ikkunat, niin sinulla on ainakin parempi asenne kuin aloitit.

Olen itse asiassa harkinnut myös munakotelovaahtoa. Pidän luultavasti kiinni kotitekoisesta äänikopista, jotta voin laittaa sen ja ottaa sen alas, joten en käytä liikaa materiaalia. Kuinka muoto vaikuttaisi akustiikkaan?
Voit hallita, missä ääni viettää aikaa, huoneesi ympärillä olevien esteiden mukaan. Pohjimmiltaan haluat "laimentaa" ääniaaltoja kulmien ulkopuolelta, esimerkiksi asettamalla jonkin verran kirjahyllyn tai laatikoiden kaltaisia ​​kulmia - lähettämällä nämä aallot takaisin sinulle menettämättä äänen laatua.
BrettFromLA
2016-02-20 05:20:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Casey James Garlandin mainitseman munakohkovaahdon lisäksi muista mainita mainitsemasi tuuletusaukot. Kaikkein äänieristetty ratkaisu niille olisi estää ne kokonaan jollakin suhteellisen äänieristetyllä tavalla, kuten tyyny. Varmista vain, että tyyny täyttää tuuletusaukon tiukasti, joten kulmissa ei ole aukkoja, joista ääni voi livahtaa.

Tyynyn asettaminen ilma-aukkoon saattaa kuitenkin olla huonosti suositeltavaa - se estää lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman virtauksen (ilmeisesti), tyyny tulee pölyinen, ja tyynyn poistaminen laulamisen jälkeen todennäköisesti luo pölyä ilmaan ja saa sinut aivastamaan. Jos tuuletusaukko puhaltaa erityisen kuumaa ilmaa, voi olla myös tulipalovaara.

Olen käyttänyt rekisterin peittämiseen magneettiarkkia aiemmin, ja se toimi hyvin ja on helppo poistaa. Toimii myös, jos rekisteri on katossa.
Nero! Lähetän sen omaksi vastaukseksi. Annan sinulle äänestyksen siitä!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...