Kysymys:
Kuinka saada vahvempi radiosignaali?
John Michael
2015-10-04 20:44:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kuulokkeet ja matkapuhelin, joissa on sisäänrakennettu FM-radio, ja kuulokkeet toimivat radioantennina. mutta ongelmani on, että kuuntelemani radioasemat ovat hyvin kaukana paikkani, hyvä, että on joitain paikkoja, joissa ääni on hyvin selkeä.

Minulla on 5 suosikkiasemaa, joita kuuntelen. samassa paikassa (se tarkoittaa, että he kaikki ovat kaukana minusta), ja vaihdan usein kumpaankin.

BAD THING is ... jokaisella asemalla on OMA asento, jotta se antaa selkeän äänen, joten jos minä haluan vaihtaa toiseen taajuuteen, minun on vaihdettava sijainti toiseen, mikä on hyvin uuvuttavaa.

Haluan tietää, onko vielä toivoa korjata asia.

Kuuntelen kuulokkeiden kaiutin ei ole kaiuttimessa (vain sanomalla).

Kun puhutaan eri tehtävistä, ovatko ne kaikki asunnossasi / talossasi? Onko sinulla wifi-yhteyttä tässä paikassa?
Kaksi vastused:
DrMoishe Pippik
2015-10-07 03:16:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile kapasitiivista kytkentää matkapuhelimeen: kiinnitä noin 2 m pitkä lanka alumiinifolion palaan; aseta puhelimen muovinen kotelo (turvallisuuden takaamiseksi, ettei metalliosia kosketa kalvoon) folioon ja siirrä johtoa ympäri parhaan vastaanoton saavuttamiseksi.

Tällä ei ole takeita. Hanki lisää asemia, mutta se on helppo kokeilu. Kerro meille, miten se toimii sinulle.

Voinko tietää millaista johtoa minun pitäisi käyttää?
Sillä ei ole paljon eroa ... halvempi ohut lanka on helpommin piilotettavissa.
Tarkoitan, että on olemassa monenlaisia ​​lankoja, kumpi? Voisiko se olla sähköjohto?
toinen asia, tarkoitatko, että käärin matkapuhelimen alumiinikalvolla?
Lue yllä oleva vastaus.
Toisiko tämä WiFi-yhteyttä?
@busukxuan: Wifille ei todennäköisesti siksi, että aallonpituus on paljon lyhyempi.
@resident_heretic johtuuko tämä siitä, että aallot eivät voi helposti murtua ja kuvaannollisesti "imeytyä" lanka-antenniin? Voisiko sitten käyttää alumiinifoliota antennina?
Antennin ihanteellinen pituus signaalin vastaanottamiseen tai lähettämiseen on 1/4 aallonpituutta. FM (100 MHz) noin 750 mm tai 29,5 tuumaa. WiFi: lle (2400 MHz antaa tai ottaa) 31,25 mm tai 1,25 tuumaa. Toimiakseen tehokkaasti antennien on resonoitava sähköisesti. Se on hieman monimutkainen selittää. Kun antenni on kytketty radioon, radiosignaalin aiheuttama jännite on pienimmällä arvollaan ja indusoitu virta on suurimmalla arvollaan. .... sanoin että se oli monimutkaista :)
Sen monimutkaiseksi radion sisääntulovaiheessa voi olla sarjainduktori, mikä pidentää antennia käytännössä. BTW, WiFi: lle, voit tehdä tehokkaan "cantennan" mehutölkistä ja joistakin langoista - varmista, mitä kaistaa käytät, koska mitat eroavat 2,4 GHz: stä 5,9 GHz: iin. http://jacobsalmela.com/wi-fi-cantenna-2-4ghz-how-to-make-a-long-range-wi-fi-antenna/ ja http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto .html
Old_Fossil
2016-05-09 02:29:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FM (VHF) -kaistan signaalit ovat pääosin näköyhteyksiä. Ne ovat myös taajuusalueella, jossa lähellä olevat metalliesineet voivat häiritä signaalin vastaanottoa toisen signaalin osittaisesta tai täydellisestä heijastumisesta samalla taajuudella. FM-vastaanottimiin vaikuttaa myös jotain, jota kutsutaan kaappausvaikutukseksi. Jos vastaanottimissasi on kaksi signaalia, joilla on samanlainen signaalinvoimakkuus tietyllä määrällä Db (desibeleitä), se hyväksyy vahvemman ja hylkää heikomman. Sää voi vaikuttaa myös VHF- ja UHF-signaalien vastaanottoon.

FM-lähetyssignaali on yleensä luotettava noin 80 km: n nopeudella. Outo asia FM-vastaanotossa on, kun olet kuolleessa paikassa, yksinkertaisesti siirtymällä hieman oikealle tai vasemmalle voi olla huomattava ero.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...