Kysymys:
Kuinka pääset autoon tai autosta sateen aikana kastumatta?
Bobson
2015-06-02 05:01:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sateenvarjot ovat ihania asioita. Ne pitävät suurimman osan kehosta kuivana useimmissa sateissa. Autot ovat myös upeita asioita. Ne vievät sinut paikasta toiseen säästä riippumatta ja antavat sinulle mahdollisuuden kuivua matkan aikana. Nämä kaksi ihanaa asiaa eivät kuitenkaan ole mukavia yhdessä. Yritä päästä autoon sateenvarjoa pitkin on turhautumista ja kosteutta.

Jos laitat sateenvarjon ensin, seisot suojaamattomana sateessa (vaikkakin hetkeksi, mutta tarpeeksi kauan kastuaksesi) ja se tippuu istuimellesi, kun saavutat sen yli. Jos pääset ensin sisään ja samalla suojelet itseäsi sateenvarjolla, sinun on nyt taitettava sateenvarjo jotenkin ja vietävä se autoon ilman, että se tippuu sinulle. Kummassakin skenaariossa joudut kuitenkin tavoittamaan sateen sulkeaksesi oven, ja sateen kulmasta riippuen suojaamaton puolesi voi kastua ennen kuin teet.

Jos olet lyhyt ja / tai joustava, voit yrittää päästä sisään matkustajan oven kautta, jota seuraa sateenvarjo, jonka ei tarvitse ylittää autoa ... mutta jos ei voi liukua helposti matkustajalta kuljettajan istuimelle, yrität vääntää itseäsi välttäen märkä sateenvarjoa.

Kaikki mitä on kysyttävä pitkä: Kuinka saat sateenvarjon alta autoon sateessa kastumatta?

Ihannetapauksessa mikä tahansa vastaus toimii myös päinvastaisessa järjestyksessä - loppujen lopuksi se ei ehkä ole lopettanut satamista siihen mennessä, kun olet päästä määränpäähän. Mutta vain autoon tuleminen kuivana riittää toistaiseksi, koska voit aina pitää autossa varaosan (kuivan) sateenvarjon, jota voit käyttää ulos nousun aikana.

Oletko gremlin tai niin? Koska se näyttää olevan paljon komplikaatioita vain muutamalle tipalle ... Luulen, että ei ole monia tilanteita, jolloin voit olla märkä vain sulkemalla sateenvarjosi auton sisältä ... Toinen idea olisi unohtaa sateenvarjot ja hanki huppari tai molempien yhdistelmä.
@Bartdude - Kevyissä sateissa se ei ole niin suuri ongelma. Kun se kaataa, se on hyvin helppo kastaa, ja minä * vihaan märkiä vaatteita. Ehkä olen osa gremliniä.
Kolme vastused:
holroy
2015-06-02 14:46:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapana mennä autoon, osittain sulkea ovi sateenvarjon ollessa tarpeeksi korkealla mennäksesi oven yli. Pidä yläosaa oikealla kädelläsi ja liikuta alempaa kahvaa ylöspäin taittaa sateenvarjo vasemmalla kädelläsi. Kun olet sulkenut, siirrä se auton sisälle ja sulje ovi.

My images of me opening and closing an umbrella from inside a car

Aukiessani sateenvarjoa (vasemmalle) aloitan korkealla ja samoin sulkiessani I päätä korkealle lähellä auton kattoa (oikealle). Mutta tosiasiassa noustessa autoon tai ulos autosta, sateenvarjo on tuskin katon yläpuolella (kuten kuvan keskellä).

Tämä menettely toimii minulle riittävän hyvin, enkä ole harkinnut muita vaihtoehtoja . Voi kastua hieman käsivarteni pohjalle, mutta muuten sekä minä että auto ovat kuivia! Varastan sateenvarjon istuimeni ja oven väliin, joten se on valmis seuraavaa sateen kerta.

Tätä teen juuri nyt, mutta jotenkin se ei koskaan näytä toimivan minulle hyvin. Kysymys sai innoituksensa sateenvarjoista, jonka sain sateenvarjosta putoamisen yhteydessä.
Se auttaa, kun kallistat sateenvarjoa taaksepäin, kun suljet sen, niin että vedät sen todella sivulta suljettuna. Jos sillä on järkeä.
Luulen kyllä ​​- kokeilin sitä ja kastuin vähemmän. Tarvitsen kuitenkin todennäköisesti enemmän käytäntöjä. Jos haluat tarkentaa tätä menetelmää vastauksessa, annan sinulle shekin.
DrMoishe Pippik
2015-06-02 05:59:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Syötä sisään ja poistu porte-cochère -kohdasta.

  2. Ansaitse kiitospisteitä pitämällä sateenvarjoa jonkun muun sisääntulijan sisään ja lähtö, joko vanhempi tai ystävä. Varoitetaan: onko Walt Raleigh tosiasiallisesti suorittanut altruistisen suojelun Lizin vaipalla, hänet lopetettiin teloitettavaksi joka tapauksessa.

  3. Hanki Mercedes lokki tai replikaari Ovet avautuvat yläpuolelle. enter image description here

Ei kovin käytännöllinen, mutta fiksu. Mietin, miksi useammalla autolla ei ole tällaista ovea?
Autotallissa tai pysäköintialueella kiinteitä yläpuolella avautuvia ovia ei voida avata. Lokki-siipiovet, joissa on sarana keskellä, eivät kuitenkaan toimi sateenvarjoina. * C'est la vie * ... Hups, se on MB: * So ist das Leben *
Joo, joo. Näen sen. Surullinen.
Alan
2015-06-05 07:20:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

se on vain vettä. Joten mitä jos kastut vähän. Mutta avaan ensin kuljettajan puolen oven ja kaatuin sitten alas ikkunaa. Mene sisään sateenvarjon alle, istu alas, siirrä sateenvarjon kahva niin, että käteni tarttuu ikkunan läpi, kaataa sateenvarjo ja tuo sen ikkunan sisään. Anna sen tippua, mutta kuten sanoin, se on vain vettä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...