Kysymys:
Mikä on tyylikkäin tapa syödä hyvin täytettyä hyytelömyrkkyä (donitsi)?
WBT
2015-12-07 09:42:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

jossa hyytelö ei pääse sinne, missä sen pitäisi olla?

Silloinkin kun joku pitää sitä puremismerkeillä suoraan ylöspäin, se ei näytä estävän hyytelöä sisältä täynnä tilaa, jonka se oli vain muutama sekunti sitten miehittänyt ilman näkyvää ongelmaa.

Olen pahoillani, mutta kysytkö, kuinka voit syödä hyytelöllä täytettyä munkkia luomatta sotkua?
Ehkä sinun tulisi välttää hyytelömunkkien syömistä julkisesti tai missä vain välittää enemmän syömisestä tyylikkäästi.
@VarunKN Tämä on hyvän ratkaisun ensisijainen haluttu ominaisuus.
Älä ota minua väärin. Pyysin sitä vain ymmärtämään kysymystä paremmin, jotta voisin ehdottaa sopivaa ratkaisua.
@VarunKN En ymmärrä sinua väärin, vastaan ​​vain ystävälliseen selvennyskysymykseen :-)
Selvä. Ei haittaa, ei virheitä.
Kuusi vastused:
Dave
2015-12-07 17:02:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

voit laittaa sen lautaselle ja syödä sen veitsellä ja haarukalla. Mahdollinen täyte valuu levylle ja voit mopata sen muilla paloilla munkkia.

Käytä lisäksi terävää hammastettua veistä sahalla munkin läpi. Paina vain hyvin varovasti, jotta vältetään puristuminen.
(+1) Pistäminen johonkin ja ruoan käsitteleminen käsillä ei ole aluksi kovin ”tyylikästä”.
Josh Vander Hook
2015-12-08 01:15:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen avain on varmasti löytää "sisääntulohaava", kuten toisessa vastauksessa kuvataan. Silloinkin pienien puremien ottaminen aiheuttaa silti hyytelölanjaa, jos et ole varovainen.

Haastava hyytelövirtaus johtuu puristamalla hyytelökammion ylä- ja alaosa puremisen aikana, mikä johtaa hyytelön nettovirta hyytelökammiosta.

Tämän välttämiseksi jatka hyytelörenkaan pitämistä puremalla jälkiä ylöspäin, mutta älä purra hyytelökammion ylä- ja alaosaa samanaikaisesti, sen sijaan vuorotellen kallista donitsi kohti ja poispäin ja puree puolet täytteestä sekä kammion ylä- ja alaosa vastaavasti seuraavien puremien yhteydessä.

Toimii kaikilla korkean viskositeetin täytteillä. Hyödyllinen myös herkullisissa hampurilaisissa, ylitäytetyssä grillatussa juustossa, tiheästi pakatuissa burritoissa ja niin edelleen.

James
2015-12-07 18:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ottaa pienen pureman ja imeä paljon hyytelöä ulos ennen kuin syöt loput. Se toimii, mutta en sanoisi sitä "tyylikkääksi".

Varun Nair
2015-12-07 11:31:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyytelön on tarkoitus virrata. Jos et halua sen valuvan pois, kannattaa ehkä jäähdyttää munkki tilaan, jossa hyytelö muuttuu hieman jäykemmäksi. Kiinteä hyytelö ei voi virrata kuten puolikiinteä muoto. Ainoa muu tapa välttää sotku on käyttää pehmopaperia. Ei ole paljon tekemistä, jotta vältät "valuneen hyytelön" tilanteen, sen on tarkoitus tehdä se. Mutta tätä ei voida pitää elämänhakkerointina.

RedSonja
2015-12-07 20:37:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkasta se, kunnes löydät sisäänkäynnin haavan. Jos aloitat syödä täällä, se aiheuttaa vähemmän sotkua kuin millään muulla tavalla. Pidä sitä myös reiästä ja puremasi jälkeistä yläosassa, joten painovoima on myös puolellasi.

user11392
2015-12-28 04:08:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

laajenna vaaleanpunaista sormeasi :) saadaksesi parhaan mahdollisen eleganssin .. myös ensimmäisen puremisen jälkeen ripusta hilloa uudelle altistuneelle leivälle, purra se ja toista niin, ettet purra keskelle niin, että hillossa on ontto istua .. melko vaikea selittää sanoilla, joten kirjoita YouTubeen, varmista, että jotkut tekivät videon .. jatka harjoittamistaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...