Kysymys:
Kuinka pidän näppäimistöni polkemasta?
Mithical
2017-06-20 15:49:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin äskettäin musiikkinäppäimistön, jossa oli pedaali, joka kiinnittyy näppäimistöön langan avulla. Se näyttää tältä:

pedal

Ongelmana on, että se karkaa joka kerta, kun yritän soittaa näppäimistöä. Astun sen päälle, ja se siirtyy kauemmas. Nostan jalkani, laitan sen taas alas, ja se itää kauemmas.

Kuinka voin varmistaa, että näin ei käy, asettamatta sen taakse jotakin, joka häiritsee johtoa?

Seitsemän vastused:
Hobbes
2017-06-21 20:28:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monien pedaalien alla on kumipehmuste, joka on kiinnitetty vain yhdellä ruuvilla polkimen etuosaan. Voit kiertää tätä tyynyä, ja se päätyy kantapääsi alle, mikä estää polkimen harhailemasta.

Esimerkki Rolandilta:
Roland pedal

Jos pedaalissasi ei ole tätä, voit lisätä sen itse: ota nauha materiaali (kumi, tukeva kangas) kaksi kertaa niin pitkä kuin poljin, ja kiinnitä se polkimen pohjaan niin, että se tarttuu edestä ja voit kantaa kantasi sen päälle käyttäessäsi pedaalia.

Voit saada kaupallisia ratkaisuja (etsi Keyboard Pedal Pad), jotka tekevät samoin.

Zeiss Ikon
2017-06-20 16:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liimaa joidenkin teollisuuskoukkujen (tarranauhan tai geneeristen) "koukku" puoli polkimen pohjaan. Se lukitaan paikalleen kaikenlaiseen mattoon, mutta jopa vinyylille kuten valokuvassasi, puustasi tai laatassasi, se on paljon vähemmän taipuvainen liukumaan pois. Voit kantaa nauhan kuori- ja tikkisilmukan puolelta väliaikaisesti lattialle, jos lattia antaa edelleen ongelmia.

L.B.
2017-06-21 22:03:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän pientä osaa liukastumattomasta laatikkovaipasta ompelukoneen jalustan alla. Se toimii hyvin pitämällä kantokahva paikallaan. Bonuksena se ei yleensä ole tarttuvaa kummallekaan puolelle, joten sitä voidaan helposti siirtää. Se ei ole tyypillisesti erittäin kallista, ja se saattaa jo olla jotain, mitä olet asettanut. Tässä on linkki kuvaan.

Toivottavasti tästä on hyötyä. Kerro minulle, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset selvennystä.

Minun on huomattava, että polkumme karkaa sekä matolla _ että kovalla alustalla, ja tämä toimii molemmilla.
Teen samoin hieman liukumattomalla alustalla, joka meillä on mattojen alla estääksesi liukumasta.
BrettFromLA
2017-06-20 18:18:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä siitä "talutushihnan" teippaamalla, sitomalla tai liimaamalla siihen narua tai leijanauhaa. Sido "talutushihnan" toiseen päähän silmukka, joka on hieman suurempi kuin tuolin / penkin jalka, jolla istut. Sitten ennen kuin soitat näppäimistöä joka kerta, laita silmukan pää penkin / tuolin jalan ympärille. Se pitää pedaalin eksymästä liian kauas. Se voi liikkua hieman vasemmalle tai oikealle, mutta henkilökohtaisen kokemukseni mukaan pianistina / näppäimistönä liikkeen tulisi olla minimaalista.

TiO
2017-06-20 20:21:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BluTack (TM) ehkä vastauksesi, jos olet vinyyli- tai puulattialla. Muita Tacky-kittimerkkejä on saatavana. Yritä hankkia joitain koulujen / toimistojen julisteiden takaosasta.

Aseta vain osa polkimen alle ja kiinnitä se lattialle. En suosittele tätä kokolattiamatot.

Elastisia / kuminauhoja voitaisiin käyttää, joko liimaa polkimen pohjaan (jos sinulla on kuuma liima, tai kääri ne vain polkimen pohjalevyn ympärille (ei itse pedaalin yli) ) Tämä lisää sitten pitoa polkimen pohjaan.

En halua, että minun ei tarvitse ostaa mitään.
Etkö ole varma siitä, mihin sinulla on pääsy, mutta päivitin vastaukseni todennäköisillä ratkaisuilla ja ideoilla siitä, mistä saada "blutack".
Angela T
2018-04-26 01:48:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gaming Pad and Velcro Keyboard Pedal Holder

Tässä asennuksessa pedaali on kiinnitetty pelihiirialustan toiseen päähän (pohjimmiltaan erittäin suuri hiirimatto) käyttämällä tahmeaa takat Velcroa. Pedaali ei liiku pois jalastasi, koska myös jalkasi on samalla pelialustan pinnalla. Pelialustalla on kumipohja, mutta se ei myöskään liiku, koska penkki ankkuroi pelialustan toisen pään ja painosi pitää koko asian paikallaan. Se todella toimii!

Jotkut Amazon-linkit (tytäryhtiö):

FORITO Gaming Mouse Pad

VELCRO-tuotemerkki - Extreme Ulkona - 4 "x 2" nauhat

SebastienPattyn
2017-06-21 11:23:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näppäimistöni seisoo matolla, joka ratkaisee kaiken, aivan kuten rumpujenkin kohdalla. Toinen asia, jota käytin työn tekemiseen, oli tiskiliinan kostuttaminen ja asettaminen polkimen alle. Varmista, että kaikki ei ole kastunut, mutta vain hieman kostea ja se pysyy hänen paikkansa. Tällä tavoin sinun ei tarvitse liimata ja voit aina sijoittaa sen toiseen paikkaan, jos haluat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...