Kysymys:
Kuinka voin turvallisesti leikata kynnet ilman kynsileikkuria?
GimmeTehRepz
2014-12-09 23:53:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvin harvoissa tilanteissa olen löytänyt itseni leiriytymässä keskellä erämaata, kun huomasin, että olin unohtanut pakata kynsileikkurin.

Vihaan todella pitkiä kynsiä. Varsinkin kun leirintäalueella, niitä on vaikea pitää puhtaana, joten en halua purra niitä.

Minulla on aina veitsiä, kun leirin (ruoanlaittoon), mutta en ole kauheasti mukava käyttää veistä sormillani. Jos olen tilanteessa, jossa en voi vain loppua ostamaan kynsileikkureita, en todellakaan ole tilanteessa mennä hätäapuun.

Onko turvallista tapaa leikata kynnet ilman kynsileikkuria?

Luulen, että etsin kiveä tai betonia, johon ne viilata :) Minun ei tarvitse melkein koskaan leikata varpaankynsiäni kesällä, koska olen melkein aina paljain jaloin :)
En ole varma, "Kuinka voin leikata kynsini ilman kynsileikkuria?" -> "Käytä sen sijaan erilaista leikkaus- tai hiontatapaa." todella luokitellaan elämän hakata.
Miksi et voi jättää kynsiä kasvamaan? Mikä on iso juttu? Voit puhdistaa niiden alla hammastikulla tai toisen käden sormella.
monet ystävät leikkaavat sormen kynnet hampaillaan - vaikkakaan ehdottomasti ei hygieenisiä
Todellinen ratkaisu: kuljeta kynsileikkuria mukanasi koko ajan. Lähes yhtä kätevä kuin Sveitsin armeijan veitsi ja paljon pienempi / kevyempi.
Yksitoista vastused:
Mooseman
2014-12-10 00:15:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten huomautit, veitsi ei ole hyvä idea. Voit kuitenkin käyttää vakiosaksisarjaa turvallisesti.

Jos sinulla ei ole sitä, pure (niin paljon kuin vihaan sanoa sellaista).

user19
2014-12-10 00:38:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On hyvä kantaa pieni saksalainen armeijan veitsisakset, jota voit käyttää tällaisissa tilanteissa kynsien kiinnittämiseen. Pyyhi kynnet myös mahdollisuuksien mukaan liottamalla niitä muutaman minuutin ajan vedessä ennen niiden leikkaamista.

Teen tämän koko ajan, kunnes he hajoavat; nyt käytän veistä.
En ole koskaan käyttänyt saksia kynsilleni, ehkä yritän vain hauskaa joskus pian!
apaul
2014-12-10 01:58:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennustöiden parissa repäisin / halkaisin kynnet melko usein. Löysin yksinkertaisten lankaleikkureiden käytön ja mahdollisten rypytettyjen reunojen siistimisen hienolla hiekkapaperilla, joka toimi melko hyvin.

Epäilen, että minulla olisi johtaja leirillä, mutta se näyttää olevan hieno idea
@Vogel612 riippuu todella leirinnästä. Meillä oli tapana leiriytyä kuukausia kerrallaan kaukana sivilisaatiosta. Leirintäalueiden perustamiseen sisältyi tuulimurtumien luominen piketeistä, langasta ja tinasta / kankaasta. Lankaa käytettiin rikkoutuneiden pakettiautojen osien kiinnittämiseen, muiden asioiden rakentamiseen (takka, wc-katos ...), vaahtokarkkien paahtamiseen. Kun riidanalaiselta radalta poistutaan tarpeeksi ja riittävän kauan, olisi hyvä tuoda suuri lankarulla ja joitain langankatkaisijoita.
bassmadrigal
2014-12-16 20:02:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän itse asiassa taskuveitsiä koko ajan, mutta vain hammastetulla terällä. Koska ne ovat hammastettuja, pystyt pitämään naulan urassa ja ottamaan vain pieniä palasia kerrallaan.

Jos sinulla on sakset tai jokin muu menetelmä, se voi olla parempi, mutta minä en usko, että olen koskaan tuonut saksia telttaillessani (ellei se ole osa monitoimityökalua, kuten Leatherman tai Gerber). Mutta minulla on melkein aina taskuveitsi ja minulla kaikilla on hammastetut osat terässä. Tämä ei tietenkään ole typerää, ja sinun on oltava varovainen, jos / kun käytät tätä menetelmää loukkaantumisten estämiseksi.

Jon
2014-12-10 17:57:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paranna kynsiviila kiven avulla. Voit myös kiillottaa kynnet hienosti käyttämällä vyösi nahkaa. Suurin osa leiriläisistä matkustaa yhdellä näistä monitoimityökaluista, yleensä heidän käyttämänsä leikkuri ja usein myös viila.

Pobrecita
2014-12-19 09:12:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kynsiviila toimii parhaiten. Lääketieteen alalle menevänä ihmisenä en halua minun tarvitse selittää, mitä sinulle voi tapahtua, jos käytät jotakin näistä menetelmistä ja vahingoitat itseäsi vahingossa. Veitset ovat todella hyviä ideoita, jos niitä käytetään oikein, ellei seuraavia voi tapahtua:

 • Jonkinlainen infektio
 • Verimyrkytys
 • Raajojen menetys, mikä johtuu yllä olevista
 • Kuolema jostakin yllä olevista johtuen

Parhaat menetelmät ovat: vahva>

 • Käytä kertakäyttöisiä kynsiviiloja.
 • Käytä metallista kynsiviilaa. Yleensä tämä kiinnitetään taskuveitsiin tai voit saada vapaasti kiinnitetyt.
 • Tee oma. Pitkän hiekkapaperin ja kartongin ottaminen, jopa popsicle-tikku ja hiekkapaperin liimaaminen paikoilleen, voivat tehdä omat kynsiviilat, nämä ovat halvempia ja parempia, koska voit käyttää erilaisia ​​hiekkapaperin karheuksia.

Kynsiviilat ovat parempia kynsillesi, koska ne tasoittavat murtumia. Saksia voidaan käyttää, mutta kuka todella kantaa saksia koko ajan. Jos aiot käyttää suuria saksia, sinun on parempi purra. Sijoita pieneen taskuveitsiin tai muuhun pieneen monitoimityökaluun, jolloin sinulla todennäköisesti on pienet sakset, kynsiviila, veitsi ja riippuen siitä, millainen tyyppinen kynsileikkuri sinulla on, pidät sitä avaimenperässäsi. löysää se.

 • Puhdista kynnet ennen kuin yrität jopa purra niitä. Steriloi veitsi myös ennen kuin edes yrität käyttää sitä, tämä suojaa sinua paremmin, jos päätät käyttää sitä.

 • Minkä tahansa karkean pinnan käyttö toimii myös, kuten karkeat kivet. Mutta muista välttää fomiteja, kuten langanleikkureita ja likaisia ​​veitsiä. Ruoanlaittoon käytettävät veitsiterät (erityisesti liha), ellei niitä puhdisteta kunnolla, voivat aiheuttaa tartunnan ja koska et pääse hätäapuun, se tarkoittaa, että mitä tahansa sinulle tapahtuu tällä veitsellä, sinun on käsiteltävä itseäsi. Oman turvallisuutesi vuoksi toivon, että olet lääketieteellisesti koulutettu.

  • Yritä laittaa kynsisakset ensiapupakkaukseen ja jättää se sinne. Tällä tavoin olet vähemmän menettämässä niitä.

Haluat ehkä kokeilla:

Otat kiven tai metallinpalan ja lämmittää sitä erittäin. Ota nyt sormesi ja paina kynnet kuumalle pinnalle, lämpö polttaa ne vähän. Kun olet tehnyt tämän huolellisesti, upota kätesi viileään veteen ja viilaa kynsiviilalla, jos mahdollista. Tämä on parempi pitkillä kynsillä.

Tee tämä vain, jos luotat tuleen. Ja älä paina elävää tulta sormiesi ulottuville. Juuri kuumennetut esineet.

Voitteko selittää, miten kynnet puretaan? En koskaan ymmärtänyt, kuinka ihmiset leikkaavat kynsiään puremalla niitä. Näyttää siltä, ​​että kynsi on liian vahva, jotta hampaat voisivat leikata sitä, ja hampaat eivät ole tarpeeksi teräviä.
Esoteric Screen Name
2015-01-13 14:15:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä on vaikea tehdä, jos kynnesi ovat erityisen paksuja tai kovia, mutta voit taittaa kynsiä edestakaisin, kunnes se luonnollisesti irtoaa. Kynsiesi on myös oltava melko pitkiä, jotta tämä on hallittavissa, mutta niiden on oltava tai et tarvitse hätäleikkausta, eikö?

 • Muista jättää puskuri valkoista, muuten sitä on vaikea tehdä ja se voi päätyä loukkaantumiseen
 • Aloita taite kynnen keskeltä ja luo sitten rypytys kohti reunoja
 • Se voi olla karkea, mutta kevyesti kynsien pureskeleminen voi pehmentää sitä helpottamaan taittamista
 • Kun rypytys on muodostunut, taita valkoinen ylös ja alas toistuvasti. Ota aikaa tähän, niin saat mukavan puhtaan viivan.
 • Tauko alkaa reunoista ja liikkuu kohti keskustaa.
 • Älä repi sitä irti; se jättää hyvin karkean reunan. Jatka taittamista, kunnes valkoinen irtoaa puhtaasta.

mspaint beauty

Ei aivan nopea prosessi, mutta se ei vaadi työkaluja eikä jätä taakse teräviä tai karkeita reunat. Se on myös kivuton ja paljon vähemmän riskialtista kuin veitsi.

Tämä näyttää satuttavan ...........
Jos se sattuu, teet sen joko liian lähellä nopeaa (kynsi vaaleanpunainen osa) tai liian nopeasti. Vietän todennäköisesti 10-15 minuuttia jatkuvaa vaivaa yhdellä naulalla. Kyllä, mutta kyllä, mutta jos olen ulkona (esim. Retkeily, retkeily) pitkään ja tarvitsen todella kynnetni, minulla on aikaa, ja olen leikattu itselleni tarpeeksi kertaa tietääkseni paremmin kuin yrittää ja yrittää käytä veistä. Vaikka olisitkin erittäin varovainen, voit yrittää pisteyttää taitolla prosessin nopeuttamiseksi.
tuo kuva ... äärimmäiset MS Paint -taidot
kindagross
2016-11-16 01:29:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertaisin tapa leikata kynsi turvallisesti ilman kynsileikkuria on käyttää silmäsi hampaita, sormia ja karkeaa pintaa. Vaikka se kuulostaa oudolta, näin olen leikkaanut sormenkynneni suurimman osan elämästäni. En tee tätä varpaakynsilleni.

Huomaa, että jätän 2 mm: n valkoisen osan myös silloin, kun kynnet on leikattu, ja leikkaan ne, kun sitten ne ovat noin 5 mm pitkiä.

Lävistän naulan peukaloa lähinnä olevalla puolella silmähammasillani (anteeksi kulmahammas). Käytän sitten toisen käden peukaloa ja etusormea ​​repimään naulan. Kynsien kasvutavasta johtuen repeämä seuraa luonnollisesti samaa kaarevaa viivaa vaaleanpunaisen osan kanssa.

Tuloksena olevalla "leikkauksella" voi olla kaksi ongelmaa: se voi näyttää ohuemman paperin, kuten jäännöksen tai "leikkauksen". "on hieman karkea (mutta siinä ei ole yhtään terävää kohtaa, jonka saan, kun käytän kynsisakset pienemmissä varpaissani). Molemmat kuluvat normaalissa käytössä. Luokkakoulussa tapasin niitä tasoittaa vetämällä ne peukalon kynsien reunaa vasten samalla kädellä. Yliopistossa käytin graniittikiveä samalla tavalla. Nyt käytän kynsiviilaa (ei tunnu hyvältä, mutta toimii paremmin).

En tiedä kuinka hyvin tämä toimii muille ihmisille. Kynsini ovat epänormaalin terveitä, tasaisia ​​ja paksuja, ja olen tehnyt sitä jo pitkään. Teen tämän yksityisesti (tai todennäköisemmin yksin autossani) enkä kerro ihmisille. Lopputulosta on kuitenkin kehuttu monta kertaa. Minua on syytetty manikyyreistä.

Pidän siitä, että jouduit selventämään, ettet tee tätä varpaasi kynsiisi. Se olisi mahtavaa, jos saisit suusi sinne
MoonMind
2015-03-12 17:24:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä peukalon kynsi molemmissa käsissä. Kun muut kasvavat, käytä niitä heidän leikkaamiseen. Pidä myös molemminpuolinen suhde tarvittaessa. Se on paljon parempi kuin pureminen. Uskokaa minua, tämä vastaus kirjoitetaan kokeneilla käsillä.

achin' ranger
2016-04-03 20:07:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apteekit myyvät pieniä taitettavia avaimenperän kokoisia saksia, kaksi pakkaukseen, roikkuvat päätykannen sivulla, jossa ompeluneuloja myydään, yleensä myymälän takaosassa. Myös kouluvälineiden käytävässä on pieniä tylsiä saksia lapsille. Voit pitää taitettavat sakset avaimenperässäsi yhdessä p38- tai Coleman-tyylisi (lusikka / purkinavaaja) kanssa ja kaikki avaimet kaukaisiin paikkoihin, joissa saatat käydä vielä kerran ennen kuolemaani. Sido avaimenperä ruskeasta tai harmaasta kengännauhasta punotun kaulanauhan päähän. Pujota pää lasten koulusaksen pieneen sormireikään, pudota koko sotku repun etutaskuun ja tuo kaulanauha ulos kiinnittämään silmukka pakkauksen tarjoamalla lukituspidikkeellä. Nyt sinun ei tarvitse veistä, ja voit leikata hiuksia ja kynsiä sekä muita asioita. Kun leikkaat nauloja saksilla, leikkaa vasen kynsi oikealla kädellä odottaaksesi. Pidä sitten saksen vasemmassa kädessä taaksepäin, osoita itseäsi kohti ja leikkaa oikeat kynnet pieninä siruina. Sinun on tehtävä se tällä tavalla terien pinoamisjärjestyksen vuoksi. Nosta pieniä kuolleita sauvoja ruoanlaittoon, suurempia kuumuutta varten. En ole koskaan käyttänyt veistä ovista seitsemän vuoden aikana. Kolme niistä oli viimeiset kolme vuotta yksitoista kadulla, ja viimeiset neljä vuotta tukeutuen jalankuljetuksiin ja telttailuun saadakseni minut sinne, missä minun on mentävä, kun minun täytyy jättää katto, jonka alla olen. Onnea.

Lola
2017-11-30 05:17:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit mennä suihkuun tai ajaa kynsiäsi veden alla pehmentääksesi niitä, ja sitten saatat pystyä käyttämään avainta niiden leikkaamiseen.

Sanamuoto ei ole kovin selkeä, mutta mielestäni vastaus on. Pidä kynnesi pehmeänä suihkussa ja voit leikata ne (muodin) avaimillasi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...