Kysymys:
Deodorantin kertymisen poistaminen t-paidoista
Bee
2019-11-06 19:00:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poikaystäväni t-paitoja kertyy usein karkeaa deodoranttia, joka ei mene pois pesun jälkeen.

Onko olemassa helppo, varma tapa poistaa tämä?

Ennaltaehkäisevä (bonuskierros) - Paidat eivät koskaan tee tätä, johtuuko se vain Hikoilen vähemmän tai onko jotain tekemistä hänen käyttämänsä deodorantin kanssa?

Huomaa: Hän käytti aerosolia Sure for Men antiperspirantti deodorantti (tarkka muuttuu).

Hienoa, että minulla on toistaiseksi vastauksia, halusin vain tuoda esiin kysymykseni rohkean osan uudelleen, etsin elämänhakua tämän poistamiseksi, ennaltaehkäisevät neuvot ovat tervetulleita, mutta eivät vastaa kysymykseen!

No, hän voisi aina käyttää deodoranttiasi .. :)
Se auttaa vain, jos kyse on deodorantista (toisin kuin esimerkiksi hänen käyttämänsä tai hikoilevan määrän suhteen). Kaksi muuta syytä, joita hän ei voi: käytän roolia ja en voi kuvitella, että se menisi hyvin kainaloiden hiuksiin (!) Ja se tuoksuu hyvin tyttömäiseltä (pidän todella hänen tuoksunsa hänestä)
Käyttääkö hän deodoranttia vai antiperspiranttia? Mikä muodon tekijä? (Aerosolisuihku, pumpun suihkutus, nestemäinen rulla päällä, geeli- / saippuapalatyyppinen rulla päällä jne.)
@caius hyvä asia lisättiin kysymykseen
Hänen käyttämissään tuotteissa on todennäköisesti jotain alumiiniklorohydraattia.
Jep, se on ainesosaluettelossa. Kuitenkin [se, jota käytän] (https://www.suredeodorant.co.uk/women/sure-women-cotton-dry-roll-on-antiperspirant-deodorant-50-50.html) myös tekee niin voin ' se ei ole ainoa syy
Vain lisätäksesi sekaannuksen sekaan, huomaan aina, että saan tämän paitojeni yhdelle puolelle enkä toiselle. Käytän samaa deodoranttia molemmin puolin! Siksi ehdotan, että se on pikemminkin fysiologinen kuin tuotteen aiheuttama.
Jos vasemmalla puolellasi @lefty: P Ihmettelen, voisiko kyse olla siitä, miten suihkutat? Huomaan kaipaavan kaipaamaan laikkuja, kun ajelen toisella puolella useammin kuin toisella, ja mielestäni se johtuu vasemman käden käyttämisestä. Mielenkiintoinen asia!
@Bee On mahdollista, että emme suihkuta yhtä lailla molemmilla käsillä, se on totta, mutta muistan myös, että radio-DJ keskusteli muutama vuosi sitten "hikisen oikean kainalon oireyhtymästä", ja monet hänen kuulijoistaan ​​olivat yhtä mieltä siitä, että he oli sama epätasapaino kuin minulla. Myönnän, että se ei ole tieteellinen, mutta mielestäni se silti viittaa ongelman aiheuttamiseen, mutta hiki pikemminkin kuin deodorantti.
Kolme vastused:
Stan
2019-11-06 21:20:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Cleaner World (ammattimainen kuivapesupalvelu) -sivuston mukaan

Näin suosittelemme torjumaan sekä hikoilun että antiperspirantin vaikutuksia vaatteisiisi :

  • Tutustu antiperspirantin ainesosiin, ja jos se sisältää alumiiniklorohydraattia, jolla on taipumusta kasautua puuvillaan ja vahingoittaa kuituja, harkitse vaihtamista toiseen tuotteeseen - kuten alumiiniton tai neutraalin pH-tyyppinen deodorantti.

  • Anna deodorantin kuivua aina ennen pukeutumista, mikä auttaa saamaan sen vaatteisiisi.

  • Aivan kuten tahrojen ja vuotojen kohdalla, pese tai kuivapese vaatteesi heti käytön jälkeen, jotta poistat mahdollisimman paljon sekä hikoilua että antiperspiranttia.
  • Jos tahroja on jäljellä, älä laita tuotetta kuivausrumpuun. tai silitä se. Sekä kuivaajan että silitysraudan aiheuttama lämpö aiheuttaa tahrojen pysyvän kiinnittymisen kankaaseen.
  • Jos pesu ei poista tahroja, yritä liottaa kylmässä vedessä ja pienessä määrässä astianpesuaineita, joka sisältää rasvojen poistoaineita. Liotus, huuhtele ja pese valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  • Jos se ei auta, voit yrittää liottaa miedossa, väritöntä valkaisuainetta käyttäen samoja ohjeita kuin yllä. Älä koskaan käytä kloorivalkaisuainetta hiki tahrojen poistamiseen, vaikka se olisikin valkoinen vaate. Hiki proteiinit reagoivat valkaisuaineen kanssa ja tekevät tahrasta yleisemmän.
  • Muista - joskus vaurioita on liikaa ja vaate on palautettu.

Näyttää siltä, ​​että poikaystäväsi aikoo osta t-paitoja pian.

Ennaltaehkäisevä (Bonus Round): Kuten ensimmäisessä kohdassa mainitaan, formulaatiosi voi olla erilainen pH, erilainen määrä alumiiniklorohydraattia, sinulla on vähemmän puuvillavaatteita tai sinulla on puuvillaa seokset, jotka reagoivat eri tavalla kuin 100% puuvilla. Sovellustekniikka voi vaihdella (toinen kohta). jne. jne.

Onnea

Olen käskenyt heittää heidät vain, etenkin halvat, mutta jotkut ovat kalliimpia tuotemerkkejä, kuten Tommy Hilfiger ja CK, joten hän on vähemmän taipuvainen
@Bee Hän saattaa haluta tutkia hi-tech-materiaaleja, jotka imevät kehon hiki niin, ettei hikoilua estäviä aineita tarvita eikä itse asiassa suositella! Luultavasti deodoranttia ei myöskään tarvita, ellei stressitaso ole korkea päivän aikana. Surf "pesemättömille vaatteille"
Se ei riitä, että hänen pukeutumistavansa muutetaan kokonaan. Hän käytti sellaista paitaa treenaamiseen, puhun jokapäiväisiä vaatteita (hän ​​työskentelee rento mekko)
@Bee Minulla oli sama ongelma: kainaloissa oli ruma keltaisia ​​tahroja, jotka (yhdessä äärimmäisessä tapauksessa) muodostivat jonkin verran kuorta. En ole löytänyt pesuainetta tai kemikaalia, joka liuennuttaisi muodostuneet alumiinisuolat tuhoamatta kangasta, ja kokeilin * paljon *. Ei ole mitään tapaa pelastaa paitoja. Hänen tulisi käyttää vain deodorantteja ilman "alumiinia" ainesosaluettelossa tämän ongelman välttämiseksi.
Joy
2019-11-09 23:58:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos minäkin voin lisätä kaksi senttini keskusteluun ...

Mielestäni kaikki yllä olevat ehdotukset ovat hyviä ja kokeilun arvoisia (käytä deoa ilman alumiinia, ruiskuta vähemmän sitä jne. jne.) , mutta se voi ehkä liittyä siihen, kuinka karvainen hän on. Hiukset liittyvät hikimäärään ja pitävät deodorantin lähempänä vaatteita kuin mitä olisi, jos hänellä ei olisi hiuksia tai ei niin paljon, vain ehkä.Jos niin, hän voisi ajaa tai pitää kainalon hiukset lyhyemminä. / p>

Hei ilo, tervetuloa Lifehacksiin.
Mielestäni tämä auttaa täysin. Minulla on samanlainen ongelma, ja jos hän ei tunne parranajoa, ehkä myös 80-prosenttisten hiusten leikkaaminen auttaa paljon
spikey_richie
2019-11-21 04:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli tapana kärsiä tästä, etenkin paitojen kanssa. Minulle kerrottiin tuotteesta nimeltä Deo Go, jonka kastelet vaurioituneelle alueelle, jätät 10-15 minuutiksi ja huuhdot sitten säännöllisesti. Se toimi hyvin, mutta vetää värin pois värillisistä t-paidoista, joten se on todella hyvä vain valkoisille paidoille. Alumiinittomaksi antiperspirantiksi siirtymisestä lähtien se on vähemmän ongelma

Jostain syystä valkoiset t-paidat ovat juuri siellä, missä hänellä on tämä. Annan sille kokeilun ja hyväksyn vastauksesi, jos se toimii;)
Onnea! P.S. Deo-Go on melko pistävä, joten avaa ensin ikkuna.
Kiitos vinkistä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...