Kysymys:
Mikä on paras tapa maalata tuulilasinpyyhkimen varsi?
pacoverflow
2015-06-29 22:05:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Autoni on hyvin vanha ja musta on haalistunut tuulilasinpyyhkimien varret. Nyt kun aion, ne voivat olla erittäin kirkkaita heijastamalla aurinkoa, kuten tässä kuvassa näkyy:

enter image description here

Voin ilmeisesti tilata vaihdettavat tuulilasinpyyhkimen varret, mutta mietin, onko minulle tapaa maalata ne vain mustiksi. Onko olemassa minkäänlaista spraymaalia tai muuta maalia, jolla voin maalata ne mustiksi? Tarvitsisin jonkinlaista maalia, joka selviää ulkoelementeistä, mukaan lukien sade ja lumi. En myöskään ole varma, että minulla on työkaluja varsien irrottamiseen, joten ruiskumaali ei ehkä ole paras ratkaisu, koska en todennäköisesti halua saada suihkumaalia auton muihin osiin.

Sen poistamiseen tarvittavat työkalut eivät luultavasti ole niin erikoisia, joten paras neuvo (vaikka ei lifehack) olisi poistaa se ja (maalata) se maalata ulkopuolelle tehdyllä värillä. Jos et voi poistaa sitä, levitä vain maali siveltimellä. Älä unohda silti "hiekkapaperia" (toivottavasti tämä on oikea termi) ennen maalaamista. Jos se sattuu olemaan liian kirkas jälkikäteen, voit silti hioa sen uudelleen, tulos ei ole niin sileä, niin vähemmän kiiltävä ...
Tämä ei sisällä maalia sellaisenaan, eikä se ehkä ole houkuttelevin pinta, mutta voit värjätä ne mustalla pysyvällä merkinnällä, ja se olisi helppo tehdä in situ.
@Dave Hyvä idea, yritän sitä ensin.
Seitsemän vastused:
holroy
2015-06-30 00:08:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alunperin ajattelin käyttää mustaa suihkemaalia ja levittää sitä irrotettuihin pyyhkimiin. Jos yhteyden katkaiseminen ei onnistu helposti (tai käytettävissä olevilla työkaluilla), voit valita eräänlaisen vastakkaisen kromikääreen, kuten autojen maalauksessa nähdään. Toisin sanoen peitä huppu / tavaratila ja mahdollisesti tuulilasi paperilla, jotta vain pyyhkimiin pääsee käsiksi. Suihkuta pois tuulilasista maalia levittäessä.

Toinen vaihtoehto, hakkerista tapaa pitkin, olisi pyyhkijöihin levittää joko kynsimaalia (tai akryylimaalia metallille). Kestää jonkin aikaa, mutta se tulisi tehdä helposti pienellä kärsivällisyydellä.

Jos sinulla on mahdollisuus kokeilla matta- / tasaisia ​​värejä heijastusten vähentämiseksi.

Theodosius Von Richthofen
2016-05-13 20:52:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista pyyhkimen varsi. Pese se saippualla ja vedellä. Lyö sitä kevyesti noin 220 hiekkapaperilla. Huuhtele ja kuivaa. Tämä tekee maalauksestasi paremman ja tarttuu paremmin. Suihkuta mustalla suihkemaalilla. Anna kuivua. Kokoa uudelleen. Valmis.

TAI voit tehdä tämän: Nosta vain pyyhkimen varsi, laita pala sanomalehti sen taakse, peittäen tehokkaasti osat, joita et halua mustaksi. Suihkuta "Plasti-dip" -tuotteella (saatavana mistä tahansa autokaupasta). Näyttää hyvältä ja on nopea. Lisäksi kaikki ylisuihkut voidaan irrottaa helposti.

Alan
2015-07-03 01:05:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nosta siis vain pyyhin ja laita sanomalehti sen alle peittäen tuulilasi. Suihkuta sitten vain mustalla akryylimaalilla - joko autotallissa tai päivänä, jolloin se ei ole tuulista. Se kuivuu nopeasti. En ole kovaa "sisätiloissa", "ulkona" tai mistä tahansa maalista - se on hymy. Jos se ei kestä, ensi kesänä ruiskutan sen uudestaan. Kestää vain 5 minuuttia.

KalleMP
2015-07-06 01:23:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto ei-maali- / merkintäkynällä vain suurten alueiden peittämiseen on pyytää himmennettyä mattamusta ulko- / autovinyyliä kylttien kirjoitusliikkeestä. Kiinnitä se suurimpiin tasaisiin alueisiin, jotka ovat suurin heijastumisongelma, se lopulta kuoriutuu, mutta voi kestää vuoden tai enemmän.

Toinen on musta eristysteippi, mutta tämä tulee olemaan kiiltoa ja kuorta aikaisemmin kuin hyvä vinyyli.

Lopuksi, jos kosmetiikka ei ole listallasi korkealla, sitten käsivarren ympärille kääritty polkupyörän ohjaustangon teippi korjaa sen puolestasi. Se on säänkestävä ja matta, ja sitä on saatavana mustana, se voi näyttää hieman grunge-tyyliseltä, mutta ratkaisee ongelman pari vuotta kerrallaan.

Shivam Kashyap
2015-07-23 20:24:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on työkaluja, yritä poistaa se upottamalla se maaliin ja laittamalla se takaisin. Naurettavuus on naurettavaa, pyyhi pyyhin ylös, puhaltaa useita uutispapereita sen läpi ja myös sen ympärille, maalaa se sitten

Old_Fossil
2016-05-13 11:15:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Irrota pyyhkimen varsi vivustosta. Poista pyyhkijän sulka. Maalin pyyhinvarsi. Suosittele tekemistä yksi kerrallaan kohdistustarkoituksiin sekä Murphyn lakia varten (ulosteainetta esiintyy - PC on täällä). Asenna kaikki uudelleen ja toista prosessi toiselle.

Glenys Parsons
2019-09-07 13:33:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin juuri mustia maalimerkkejä viiden eBay-paketin hinnasta 1,79 puntaa autoni varsien maalattavaksi, mikä toivottavasti toimii

@Chenmunka - Miksi muokkaukseni hylättiin? Vastaaja lähetti kommentin kyseisiin tietoihin. Voit nähdä, että mod ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...