Kysymys:
Kuinka ei menetä ylimitoitettua rengasta?
Remi.b
2015-05-05 22:02:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink
Tyttöystäväni sormet ovat ohuemmat ajan myötä. Hänen renkaansa on nyt hieman liian iso sormelleen. Hän yritti vaihtaa yhdestä sormesta toiseen. Kaksi peukaloa ovat liian suuria (ja se näyttäisi melko rumalta peukalolta) ja 8 muuta sormea ​​ovat liian pieniä. Sormusta ei voida helposti muuttaa entisestään sen muotoilun vuoksi, ja koska se ei ole kovin hieno rengas, emme halua maksaa liikaa (tai edes mitään!) Tarvittavien muutosten tekemiseksi. Sen arvo on sentimentaalinen.

Kuinka voimme varmistaa, että rengas ei eksy?

Ajattelimme elastista varmistaaksemme, että se ei liiku, mutta se on ruma. Ajattelimme lisätä tavaroita renkaan sisäosiin renkaan sisäosan koon muuttamiseksi, mutta emme löytäneet jotain, joka toimisi hyvin. Onko sinulla temppu?

Kuusi vastused:
Minnow
2015-05-05 22:21:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hän voisi ripustaa sen kaulakoruun ja välttää sopivan asian kokonaan.

BrettFromLA
2015-05-06 00:16:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka jalokivikauppias ei voisi tehdä renkaasta pienempää, kultaseppä voisi todennäköisesti lisätä renkaan sisäosaan ohuen päällysteen samankaltaisesta metallista, mikä tekee reiästä pienemmän.

Hobbes
2015-05-07 11:28:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hän voisi yrittää käyttää toista rengasta samalla sormella; tämän toisen renkaan on istuttava tiukemmin, ja hänen on käytettävä sitä vanhan renkaan yläpuolella (eli edelleen kohti sormen kärkeä). Uuden renkaan pitäisi sitten estää alkuperäisen.
Varmista, että uusi rengas ei mahdu alkuperäisen renkaan reikään ...

NIIN YKSINKERTAINEN ja viileä! Äänestä.
Vibhu
2015-05-07 17:36:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Kiinnitä renkaan kääre renkaan alapuolelle. Rengaskääre on muokattava metallinauha, joka kiertyy renkaan nauhan ympärille kiristääksesi renkaan kokoa. Aseta vain kääre nauhan ympärille ja kiinnitä se neula-nenäpihdillä.

Kuinka tehdä oma rengaskääre? vahva>

enter image description here

  1. Voit kokeilla rengassuojuksia .

enter image description here

enter image description here

  1. Soita Snuggies löytyy Amazonista.

enter image description here

Bamboo
2015-05-07 17:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei oikeastaan ​​hakata, koska sinun on ostettava ne, mutta hanki renkaan pidike (tunnetaan myös nimellä rengassuojukset, rengasmitat, rengassäätimet) - he myyvät heitä Ebayssa ja muissa paikoissa; ne vain kiinnittyvät renkaan sisään ja tekevät siitä pienemmän. Amazon myy jotain, jota kutsutaan renkaiksi, ne ovat vain muoviputki, jonka napsautat renkaan alapuolelle, etkä ole varma kuinka tehokkaita ne ovat.

holroy
2015-05-06 04:33:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä käyttää kuumaa liimaa renkaan sisäpuolella täyteaineena. Se tekisi renkaasta pienemmän, ja se on irrotettava ja tavallaan säädettävä (veitsellä tai muilla työkaluilla tai rajoitetuilla lämmönlähteillä).

Huom! En ole kokeillut tätä itse, mutta sen pitäisi toimia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...