Kysymys:
Mikä on paras uistin käyttää hiirenloukussa?
Fabio Silva
2015-02-16 00:44:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hiiri on ilmestynyt talooni ja piiloutuu ilmeisesti pesukoneen sisään. Yritin ravistaa sitä ja käynnistää sen, mutta pieni varmint ei silti tullut ulos. Joten nyt aion käyttää hiirenloukkua kiinni. Haluaisin tietää nyt:

Mikä on paras syötti hiirenloukussa?

En halua minkäänlaista myrkkyä, koska minulla on kotieläimiä.

Koska yksi ainoa nerokas rotta oli terrorisoinut viimeisten 3 kuukauden aikana, hyppäsin tilaisuuteen vetää pesukone ulkona muutaman tunnin ajan ja olla vapaa hänestä.
Huomaa, että useimmat hiirenloukut voivat vahingoittaa vakavasti kotieläintäsi pelkästään mekaanisten vaurioiden vuoksi.
@Wrzlprmft olet oikeassa. Mutta voin valvoa lemmikkini pääsyä hiirenloukkuun varmistaen, ettei hän pääse siihen. Toisaalta suosituin myrkky on nestettä, pölyä tai jonkinlaisia ​​pieniä välipaloja, ja tuuli levittää nämä asiat helposti käsistäni. Silti kommenttisi on erittäin osuva.
Asumme maassa, joten ei ole harvinaista, että joko keväällä tai talven alussa meillä on hiiri tai 2, joka löytää tiensä. Liimalukot toimivat minulle hyvin, koska en pysty käsittelemään verta ja suolistoa eikä sinun tarvitse huolehtia lemmikkeistä. Tarvitset rotan koon, vaikka tekisit hiirtä. Käytän lintujen siemeniä, jotka sisältävät auringonkukansiemeniä. Varmista vain, että siemenet on puristettu liimaan vain tarpeeksi tarttumaan ja ovat keskellä ansaa. Kypsentämättömät kyynärmakaronit toimivat myös. Kuten muutkin, minulla ei ole ollut paljon onnea maapähkinävoin kanssa.
https://twitter.com/qikipedia/status/902244392517255168
Neljätoista vastused:
Mooseman
2015-02-16 01:42:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maapähkinävoi on paras, koska he eivät voi poistaa sitä ansasta: heidän on indeksoitava sinne ja WHAM he ovat poissa.

Tarpeetonta sanoa, aseta ansa seinää pitkin tai mihin tahansa muualle, missä he yleensä ruiskuttavat.


Toinen ajatus on, että jos huomaat asian, ime se shop-vacilla.
Isäni todella rakastaa maapähkinävoita, mutta se ei koskaan toimi, mutta on silti vakuuttunut siitä, että sen pitäisi toimia (se ei koskaan toimi meille ...)
Viiden hiiren perhe terrorisoi toimistoni viime kesänä. Maapähkinävoi ansoissa oli erittäin tehokasta.
Minulla oli hiiriä, jotka työskentelivät talooni. Keittiölaatikko, karkea. Maapähkinävoi klassisilla kevätloukkuilla teki sen. 5 kertaa. Olen nyt vapaa hiirestä kuukauden ajan, saan siruni huomenna pidettävässä kokouksessa.
Pölynimurista riippuen he voisivat kiivetä takaisin ulos - ja päätyä minne tahansa varastoituna - kellarini minun tapauksessani. Mutta olen samaa mieltä, maapähkinävoi on tie. sulanut suklaa toimii myös.
@J.Musser Vain tyhjä on ulkona ...
@Mooseman missä se ... kuolee nälkään, syödään tai tulee takaisin sisään: P
@J.Musser Tee mitä snap ansa sitten tekee.
+1 maapähkinävoita varten yhdellä varoituksella: varmista, että käytät Skippyä tai Jifiä tai muuta tuotemerkkiä, johon on lisätty makeutusaineita. Luonnollinen maapähkinävoi (vain maapähkinät ja suola) ei toimi yhtä hyvin.
+1 maapähkinävoita varten. Minulla on ollut hiiriä vain kerran asuessani Lontoossa. Pääsi eroon erästä yönä maapähkinää.
Maapähkinävoi on hienoa, kun sinulla on ne ansassa. Hieman kanelijauhetta auttaa kiinnittämään heidän huomionsa.
@mc0e Olen käyttänyt kanelia * estämään * hiiriä ...
https://twitter.com/qikipedia/status/902244392517255168
Olen äskettäin käsitellyt hiiren kaltaisia ​​otuksia, jotka eivät oikeastaan ​​ole hiiriä. Silti tämä voi koskea myös hiiriä. Näyttää siltä, ​​että on erittäin suuri ero, onko maapähkinävoi tuoretta, ja vaikka sitä ei otettaisikaan, on syytä vaihtaa syötti joka päivä tai kaksi.
mrMenaldRoke
2015-02-16 04:18:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oranssi marmeladi. Todella. ehkä se oli vain nuo hiiret, mutta maapähkinävoi tai juusto kesti päiviä. Marmeladi Minulla oli yksi, kun sammutin valot. Myös sijoittelu on avainasemassa. Hiiret haluavat matkustaa rajoja, seinien reunoja ja laitteita vasten.

Se ei ole vain ansan asettaminen seinän lähelle. Haluat hiiren lähestyvän ansaa oikeasta suunnasta, joten laita se noin 10-15 cm: n päähän seinästä siten, että yrityksen pää osoittaa seinään.
hildred
2015-02-16 12:13:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen fani kaurapuuroa ja maapähkinävoita. yksi kaurahiutale, joka on liimattu ansaan maapähkinävoin kanssa, ei ole koskaan onnistunut saamaan hiirtä kylminä kuukausina. Se toimii yleensä ympäri vuoden kaupunkialueilla, mutta on vähemmän tehokas maaseudulla, jossa viljelykasveja on kasvukauden aikana. Maatilalla suosittelen kissaa.

Suosittelen muutamia kissoja. Saatuaan muutaman hiiren hänestä voi tulla turkispallo, joka vain nurisee ja nukkuu koko päivän metsästyksen sijaan.
Muuten käytän vanhan tyylin maapähkinävoita, joka on vain maapähkinöitä. Jotkut hiiret eivät pidä jiffin ja ystävien hajusta.
L.B.
2015-02-16 01:34:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on yleensä kananrehua talossani. Mutta tiedän, ettei kaikilla ole kananrehua ...

Voit käyttää myös juustoa (hyvin yleisesti esitetty), granolaa (toimii erittäin hyvin) tai koiranruokaa. Leipä, keksejä ja maapähkinävoita toimivat myös hyvin.

UK Telegraph sanoo, että myös suklaa toimisi ... En ole koskaan kokeillut sitä, joten en voi sano kuinka hyvin se toimii.

y.lub
2015-02-16 10:35:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoikat Jimit ovat saaneet hiiret ja rotat autotallissani.

Ed Randall
2015-02-17 03:19:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suklaa toimi aina hyvin meille.

Doug Watkins
2015-02-16 11:39:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pepperoni toiminut parhaiten minulle. Juustoa ja maapähkinävoita ei kosketettu edes sen jälkeen, kun jätettiin ne pois päivien ajan. Sitten yritimme pepperonia ja saimme sen muutamassa tunnissa päivän aikana. Luulen, että kokemukseni ja muiden täällä vastaavien ihmisten välinen yhteinen lanka on ruoan haju. Jos sillä on suuri määrä hajua, se voidaan haistaa ja siten houkutella hiiriä kauemmas.

Claus Geissendoerfer
2015-02-17 16:49:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nutella toimi minulle hyvin. Samanlainen sakeus kuin maapähkinävoi, mutta makeampi.

Rasmus
2015-02-17 19:17:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet kokeillut juustoa, suklaata ja marmeladia ilman menestystä.

Joten käytän pala omenaa . Toimii hyvin.

JamesBE
2015-02-17 23:41:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siivu marsbaaria ja maapähkinävoita. Olet saanut kiinni kirjaimellisesti kymmeniä tällaisia ​​hiiriä (inhimillisissä ansissa) verrattuna muihin menetelmiin. Suosittelen syöttiä käsittelemään käsineillä hajumerkkien vähentämiseksi.

Ismael Miguel
2015-02-17 00:44:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olin kovassa ajassa (asuin hylätyssä talossa), olen huomannut jotain.

Tämä saattaa tuntua idiootilta, mutta se voi toimia hyvin.

Se teki minulle, hiiret söivät ruokaa koko ajan!
Meillä oli kaappi ja sitoimme sen baariin. Hiiret tekisivät kaiken yrittääkseen nousta sinne.

Laita tavaraa kastikkeella. Ei, todella!

Tartu napaan leipää ja laitat siihen herkullista kastiketta.
Vältä keinotekoisia juttuja. Jos paistat lihaa, suorita pala leipää paistinpannussa ja työnnä se ansaan!

Tämä toimi hyvin! (Jätin minut syömättä muutaman kerran)

Kuten joissakin vastauksissa mainitaan, sijoittelu on erittäin tärkeää.
Varmista kuitenkin, että he tuntevat kastike.

Damian Campbell
2015-02-18 00:16:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

käytin valkoista suklaata (nestles milkybar) 1 kuutio tavallisessa hiirenloukussa, joka napsahtaa kiinni, ja yhden viikon aikana poistin 6 ärsyttävää hiirtä yhden päivittäin lihakaupasta, jossa olin työskennellyt. käytti samaa palaa suklaata koko viikon ja se toimi hyvin. laitoin ansat maahan yksikköjen alle, joita käytin kahta, mutta se oli sama, jolla sain ne kaikki kiinni.

Nathan
2015-02-18 06:49:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rusinat toimivat meille hyvin.

Laitoin kolme ansaa seinää vasten V-kokoonpanoon siten, että rusinat olivat V: n sisällä näin:

  _____ ioi i  
Monty Wild
2015-02-18 08:19:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä tämän tyyppistä jyrsijöiden houkutinta: http://us.tomcat.com/smg/goprod/tomcat-mouse-attractant-mouse-traps-tomcat/prod11150028/

Käytin joitain tästä (tosin erilaista tuotemerkkiä) yhdessä live-capture-ansan kanssa, ja hiiret eivät menneet siihen kovin innokkaasti, mutta nappikiinnikkeellä ja pienellä maapähkinävoin kanssa sain kolme hiirtä viiden minuutin kuluessa. Heti kun tyhjensin ansa, palautin sen ja istuin alas, olisi uusi napsautus ...

Tällä on se etu, että se ei ole myrkyllistä, joten jos lemmikkisi hiiri pakenee, käytä tätä yhdessä suoran sieppauksen ansaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...