Kysymys:
Mikä on tehokas tapa puhdistaa ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ilman kaupallisia tuotteita?
Minnow
2015-04-19 02:37:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet näyttävät mukavilta ja moderneilta, mutta ne ovat tuska pitää puhtaana. Toistaiseksi olen kokeillut saippuaa ja vettä, laimennettua etikkaa ja kosteaa liinaa. Mikään näistä ei todellakaan näytä jättävän sitä tahrattomaksi. Mitkä ovat helppoja tapoja poistaa sormenjäljet, vesitahrat ja jäljet ​​ruostumattomasta teräksestä valmistetuista laitteista?

He tekevät erilaisia ​​puhdistusaineita, jotka on erityisesti suunniteltu ruostumattomalle teräkselle. Tarkista paikalliselta kodinparannus- tai ruokakaupan siivousosastolta tuotteita. Tämä on enemmän tavanomainen DIY / puhdistus kysymys, eikä se todellakaan tarvitse ratkaisua [ajatteleminen laatikon ulkopuolella] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/2432/the-un-manifesto-commentary-about -henkihaku-sivusto-ja miten-saimme-täällä)
Kaupallisia tuotteita on monia, monia asioita varten, joista on myös Lifehacks. Tässä tapauksessa kaupalliset tuotteet eivät leikkaa sitä, enkä halua maksaa niistä; tämä on käsittelemätön ongelma, joka vaatii ajattelua laatikon ulkopuolella. Väitän, että hyvä Lifehack voisi olla keksinnön (ja mahdollisesti kaupallisen tuotteen) lähde. Lähetän metaan, mutta jos sivuston laajuus on liian kapea, et voi toivoa houkuttelevan paljon liikennettä.
Minnow, voit mahdollisesti * luoda * elämänpalautteen mistä tahansa (esim. "Mikä on mielenkiintoinen tapa syödä omena?"), Mutta emme ole täällä keksimässä kekseliäintä tapaa tehdä normaaleja asioita, eikä ole mitään luontaista tässä kysymyksessä, joka näyttää tarvitsevan "elämän hakkeroinnin". Se on yksinkertainen DIY-kysymys. Katso [DIY vs. ajattelu laatikon ulkopuolella] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/2432/the-un-manifesto-commentary-about-the-lifehack-site-and-how-we-got -tässä).
Olen samaa mieltä siitä, että mielenkiintoiset tapat syödä omena ei ole Lifehack. Lukemalla suosituimmat kysymykset, monet suosituimmista kysymyksistä eivät todellakaan kuulu manifestin soveltamisalaan. "Kärpänen tappaminen ilman flyswatteria" ja "Älä lyö sormiasi vasaralla" eivät näytä olevan syvällisiä tai pohjimmiltaan erilaisia ​​kuin tämä kysymys. Oletan, että 4 muuta henkilöä, jotka äänestivät kysymyksen sulkemiseksi, ovat eri mieltä. Luulen, että tällä sivustolla on enemmän aktiivisuutta "DIY" -luokassa kuin tapaa, jolla olet määrittänyt "Lifehack", niin että monet pitävät toista sivustoa; Minusta ne ovat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.
Paras tapa on objektiivinen.
Oletan, että moderaattoreiden on päätettävä, onko tämä kelvollinen pyyntö lifehackille vai ei, mutta monet ruostumattoman teräksen puhdistamiseen saatavissa olevista tuotteista vain levittävät roskaa kaikkialle. Meillä on aamiaismajoitus, jossa on puolikaupallinen keittiö ja jossa on paljon ruostumatonta terästä. Olemme kokeilleet useita erikoistuotteita ruostumattomalle teräkselle, saippualle, etikalle jne. Ja etsimme edelleen hyvää ratkaisua grillimme takapuolella olevalle rasvalle, minkä tapasin tämän. Jos tämä on ehdottomasti suljettava, onko olemassa ainakin toinen SE-sivusto, johon se voidaan siirtää?
Seitsemän vastused:
DrMoishe Pippik
2015-04-19 08:40:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oksaalihappo tai oksaalihapolla käytettävät puhdistusaineet, kuten Barkeepers Friend , poistavat tahrat tehokkaasti ruostumattomasta teräksestä. Jos pinta on kuitenkin lakattu harjattua terästä tai harjattua alumiinia, ne voivat vahingoittaa pintaa.

Siivoojat itse voivat kuitenkin jättää hieman jauhemaisia ​​hankaavia jäännöksiä, jotka on poistetaan.

Spehro Pefhany
2015-04-19 18:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsomme, että valkoiset melamiinisienet (myydään Magic Eraser -mallina, mutta yleisiä tyyppejä on laajasti saatavilla) voivat toimia todella hyvin, mutta he varoittavat sen käytöstä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden etuosassa ilman kokeile ensin huomaamattomalla alueella.

Pyyhi harjan viimeistelyn suuntaan, älä pyörtein.

user2818782
2015-04-29 16:17:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile käyttää koksia . Lopetin juomisen sen jälkeen, kun näin, mitä se teki, kun jätin kolikon ja luodinkotelon.

Video
Artikkeli

Dave
2015-04-29 15:34:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isopropyylialkoholi AKA-isopropanoli on erittäin hyvä poistamaan rasvaisia ​​jälkiä pinnoilta. Viime kerralla kun ostin sen, sain sen suurilta proviisoreilta. Puhdista ensin saippualla ja vedellä ja laita kuivana puhtaaksi isopropanolia paperipyyhkeelle ja hankaa alueet, jotka haluat puhdistaa. Metyloidut väkevät alkoholijuomat toimisivat samalla tavalla, mutta todennäköisesti eivät aivan yhtä hyvin.

Ejaz
2015-04-30 00:33:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska kukaan ei ole tuonut sitä esiin, voit hieroa ruokasoodaa tahnalla ruostumattomasta teräksestä valmistetuille laitteille / kattiloille / astioille. Se poistaa tahrat ja elvyttää kiillon. Myös banaanikuoren hierominen auttaa kiiltoa.

user5402
2015-05-01 01:32:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt WD-40: tä SS-laitteiden hioamiseen. paitsi puhdistaa asiat hyvin, mutta laite kestää sormenjälkiä jonkin aikaa ja myöhemmin.

holroy
2015-05-06 04:57:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun myin edellisen asuntoni, minua käskettiin käyttämään ruokaöljyjä ruostumattomien teräspintojen, esim. rapsiöljyn, oliiviöljyn tai vastaavien, puhdistamiseen.

Yllätyksekseni tämä osoittautui todella mukavaksi, ja öljy on yleensä helposti saatavilla. Olet käyttänyt tätä temppua siitä lähtien. Lisää vain muutama tippa liinaan ja pyyhi se puhtaaksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...