Kysymys:
Kuinka estän korvani hikoilemasta / rasvaiselta käytettäessä isoja kuulokkeita?
user1306322
2014-12-13 15:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kuulokkeitani paljon, ja useiden tuntien käytön jälkeen korvani ja niiden ympärillä oleva iho tuntuu rasvaiselta ja lialta. Hyvin pitkään käytettynä se aiheuttaa joskus polttavaa tunnetta. Olen yrittänyt pyyhkiä alueen säännöllisesti puhtaaksi, mutta se ei auta.

Epäilen, että syy on koriste, joka on valmistettu ihon kaltaisesta materiaalista ja joka ei pääse ilmaa läpi, jolloin iho hikoilee tuolla tavalla.

Kuinka voin poistaa tai vähentää tätä negatiivista vaikutusta säilyttäen kuulokkeiden äänenlaadun?

Kolme vastused:
J. Musser
2014-12-13 18:56:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laita pari kudosta kummallekin puolelle ja työnnä pieni reikä keskelle, jotta et vaimenta ääntä paljon.

Se pitää sen kuivana pitkään, mutta jos ne loppuvat lopulta hikoilevat, ne on erittäin helppo vaihtaa. Jos sarja on tarpeeksi tiukka, kuten sen pitäisi olla, sinun ei tarvitse kiinnittää niitä.

Tämä toimii, koska kudokset ovat imukykyisiä ja hengittäviä. Kaksi kerrosta riittää usein pitämään asiat puhtaana normaalikäytössä, mutta kovassa käytössä tämä ei ole hieno ratkaisu.

user1306322
2014-12-13 15:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yli- ja ympärysmittaisilla kuulokkeilla voit yrittää peittää koristeet puuvillakankaalla. Vauvan pyyhkeet ja vastaavat tuotteet on valmistettu tällaisesta kankaasta. Tämä antaa ihosi hengittää jonkin verran, vähentää dramaattisesti hikistä tunnetta eikä haittaa ääntä. Jos kankaasi ovat liian ohuita, käytä useita, ja jos se on liian paksua ja alkaa vaikuttaa ääneen, leikkaa vain kaiuttimen keskialue, jossa ihosi ei kosketa kuulokkeita.

ghost
2019-03-04 19:24:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

käytä piidioksidipaketteja. se imee kaiken kosteuden.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...