Kysymys:
Kuinka pitää pöly matta / kumimaisesta muovista
Pwnie2012
2015-03-04 03:08:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut näppäimistöt, tietokonehiiret ja muut pinnat käyttävät tätä muovipinnoitetta, joka tuntuu kumimaiselta ja näyttää matta. Ne ovat jonkin verran "tahmeita", eikä niitä ole helppo pölyttää käyttämällä tavanomaisia ​​menetelmiä.

Onko olemassa helppo tapa pöly pois näistä materiaaleista tai pitää muuten pölyvapaasti?

Kaksi vastused:
Darren
2015-03-04 10:01:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa tuote, jonka olen nähnyt kelluvan ympärillä, nimeltään " Cyber ​​Clean", joka on pohjimmiltaan jonkinlainen erityinen hanhi, joka pääsee näppäimistön lehtoihin ja puhdistaa kaiken lian. .

Cyber Clean

Prosessi näyttää riittävän yksinkertaiselta, kuten dokumentoidaan sivustolla:

 1. Poista yhdiste pakkauksestaan ​​ja vaivaa sitä noin 10 sekunnin ajan. Tämä antaa yhdisteen sopeutua ihon pH-arvoon. Käytä vain kuivilla käsillä.
 2. Aseta seos puhdistettavalle pinnalle ja paina voimakkaasti, jotta Cyber ​​Clean pääsee kaikkiin aukkoihin ja rakoihin.
 3. Vedä yhdiste ulos . Lika ja bakteerit ovat loukussa membraanijärjestelmän sisällä. Toista puhdistus tarvittaessa.
 4. Laita yhdiste takaisin suljettavaan pakkaukseensa ja sulje se varovasti, jotta se pysyy raikkaana. Säilytä tuotetta viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.

Toinen käyttökelpoinen vaihtoehto on käyttää pölyn puhdistamiseen paineilmaa, jonka voit ostaa tölkistä. pois.

Compressed Air

MrPhooky
2015-03-04 19:20:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa muutama menetelmä, jotka voin ajatella poistaa pölyn tämän tyyppisistä esineistä:

 • Pese se
  Jos esine ei vahingoitu vesiannoksesta, puhdista se nopeasti sienellä ja lämpimällä saippuavedellä ja hiero se sitten puhtaalla pyyhkeellä, tämä päästä eroon materiaalin pölystä, mutta se on tuskaa, kun sitä tehdään jatkuvasti.
 • Tarranauha
  En ole varma toimiiko tämä täysin, mutta jos sinulla on pari pituutta teippiä tai teippiä ja 'vaha' kumia kuten karvainen jalka (jos olet sitä mieltä), se voi repiä pölyhiukkaset pois materiaali.
  Voisi työskennellä myös Blu Tackin kaltaisten kanssa, vain taputtaa aluetta ja sen pitäisi tulla pois.

Tapoja ei kuitenkaan ole monta estää pölyn kerääntyminen ensinnäkin, vaikka yksi ajatus, jonka ajattelin, oli, että voit kääri ob heittää kirkkaassa kalvossa, kuten elintarvikekalvossa. Tämä on kuitenkin todennäköisesti tyhmä idea, koska esine on syystä kumimainen ja tahmea, ja sen päällystys poistaisi sen tahmean puolen - ellei sinulla ole kovaa tarttuvaa kalvoa!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...