Kysymys:
Mitkä tahansa hakata valkosipulin kuorintaan?
Jon
2014-12-10 11:18:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yrittänyt murskata valkosipulin veitsellä ja jopa kerran ostanut hienon valkosipulinkuorijan. Veitsellä murtamisella on valkosipulin muodonmuutoksen haittapuoli, mikä ei ole aina toivottavaa. Valkosipulin kuorija oli edelleen hitaampi, sitten murskasi veitsellä, ja sillä oli alaspäin ampua valkosipuli pöydän poikki, jos se ei ollut varovainen. Voinko tehdä jotain muuta?

Kuusi vastused:
RichardBernards
2014-12-10 13:45:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Ota kaksi isoa kulhoa.
 2. Laita valkosipulinkynsi yhteen kulhoon.
 3. Aseta toinen kulho ylösalaisin kulhon päälle kynttilän kanssa.
 4. Ravista sitä helvettiä.
 5. Noin 10 sekunnissa kaikki neilikka kuoritaan ja voit kalastaa ne kulhoista.

Visuaalisen selityksen saamiseksi;

Youtube - Kuinka valkaista valkosipulin pää alle 10 sekunnissa

Kahden kulhon käyttämisen sijaan @ KellyThomas ehdottaa muoviastian käyttöä, kuten lounaslaatikkoa (tai @KellyThomasin käyttämää 1 L muoviastiaa).

Tämä toimii myös hyvin käyttämällä mitä tahansa sopivan kokoista astiaa, ei tarvitse sovittaa kulhoja, jos sinulla on lounasrasia.
Jep ... Mutta lounaslaatikko voi olla liian pieni -> valkosipulinkynsi irtoaa itsestään 'ravistelemasta helvettiä'
Minulla on hyvä menestys [1L muoviastiassa] (http://sistemaplastics.com/products/klip-it-rectangular/1l-rectangular), jota otan jäännökset töihin lounaaksi. Otan sen yhteen käteen ja ravistan sitä sitten kuin suihkepurkki.
@KellyThomas päivitti vastauksen löytösi
Vaimoni laittaa valkosipulin kannessa olevaan astiaan ja ravistaa sitä. Sama vaikutus, älä huoli kulhojen rikkomisesta.
Jon
2014-12-10 11:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun koko valkosipulinkynsi asetetaan mikroaaltouuniin 10–15 sekunniksi, iho putoaa melkein valkosipulinkynsi. Erittäin helppo kuorinta ilman veistä sen tai muun kuorintatyökalun murskaamiseen. Ainoa haittapuoli on, että se kypsentää valkosipulia hieman.

Joachin Joseph
2014-12-31 09:10:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Murskata valkosipuli kulholla
 2. Laita se astiaan, sulje kansi ja ravista niitä hyvin.
 3. Ota valkosipulin nahat valkosipulista helposti.

enter image description here

lähde

Vau! Tämä on mahtava vastaus, minun on käytettävä tätä useammin varmasti :) Olen 1+ täysin, mutta yksi ongelma, jonka näin, oli, että valokuvien lähteitä ei ollut lueteltu. Luulin, että ne ovat peräisin osoitteesta [food-hacks.wonderhowto.com] (http://food-hacks.wonderhowto.com/how-to/peel-entire-bulb-garlic-without-actually-peeling-0154867/), mutta En voi olla varma. Olen aina asettanut etusijalle kaiken tiedon lähteiden käytön, mutta en tiedä tätä täydellistä käytäntöä. Saatat olla oikeassa, se on vain ehdotus :) Onnittelut mahtavasta vastauksesta, joka tapauksessa laatu tekee sivustosta paremman! ;)
Hei taas! Toinen kommenttini oli hieman iso, enkä mahtanut siihen mitään muuta :( Kysymykseni kuitenkin oli, että "pilaako tämä menetelmä kontteja ollenkaan?" Luulisin, että jatkuvan ravistamisen myötä astiat heikentyisivät tai halkeilisivat jopa Mutta nämä ovat minun ideoitani ja ne voivat olla epätarkkoja, jos voisit lisätä miinukset tämän menetelmän käyttämiseen, mielestäni vastaus menisi Awesomesta ylimääräiseen! :)
@darthnesscoveredthesky-anteeksipyynnöt - olen lisännyt nyt. Aloitin lisätä lähteet w.r.t (http://meta.stackexchange.com/questions/246348/how-should-i-attribute-free-images) uusimpiin viesteihini. Tämä on vanhempi. Yritän muokata vanhoja viestejä.
@darthnesscoveredthesky Olen testannut kaksi kertaa tämän julkaisemisen jälkeen. Se toimi kuin viehätys. Ihmettelen, kuinka se pilaa muovin, kun valkosipuli osuu.
Ei tarvitse anteeksipyyntöjä :) Tämä on yhteistyösivusto ja ehdotukset annetaan, samoin kuin niiden tarkkuus (jotkut ovat enemmän kuin toiset). On hyvä, että päivität vanhaa viestiäsi, mutta mielestäni kaikki uudet tai vanhat tiedot tulisi laittaa tähän viestiin, jotta se saa ansaitsemansa äänet :) Henkilökohtainen kokemus vahvistaa viestin ja näyttää ihmisille, jotka se toimi sinulle, minä Luulen, ettei koskaan pidä ujo asettamasta sitä viestiin :)
user19
2014-12-10 11:57:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on suosittu menetelmä, joka on selitetty myös WikiHow: ssa:

Liota valkosipulinkynsiä vesikulhoon 5 minuutin ajan ennen kuorintaa. , WikiHow-artikkelissa sanotaan, että on suositeltavaa pitää koko valkosipulinkynsi veden alla. Kun olet liottanut määrätyn ajan, poista valkosipuli, leikkaa molemmat päät pois ja kuori sitten valkosipuli. Valkosipulin on oltava helpompi kuoriutua, koska vesi löysää valkosipulin ja kuorien välisen tiivisteen.

[WikiHow] (http://www.wikihow.com/Peel-a-Garlic-Clove#Peeling_by_water_sub) sanoo käyttävänsä kylmää vettä, vaikka en ole koskaan kokenut tätä ratkaisua. ** Henkilön, jolla on parempia tietoja, tulisi muokata lisätietoja tähän vastaukseen ja vahvistaa nykyiset tiedot tai tämä vastaus on poistettava asianmukaisesti **.
Tämä vastaus on ok ja hyödyllinen, se sisältää runsaasti tietoa ja resursseja
Jason Hutchinson
2015-01-04 00:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä terävää leikkuuterää ja viipaloi neilikan takaosa (kupera osa). Työnnä veitsen kärjellä se ihon alle, ja sen pitäisi antaa sinun irrottaa se loppuosasta

boardrider
2015-01-04 21:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Ota tyhjä puhdas lasipurkki (mielestäni 1 litran tyhjä hunajapurkki toimii parhaiten, mutta voit mieluummin käyttää pienempiä purkkeja).
 2. Aseta valkosipulinkynsi purkkiin ja sulje kansi tiukasti.
 3. Käytä voimakkaita ylös / alas liikkeitä purkissa ja anna neilikan pomppia kannesta / pohjasta.
 4. Muutaman vaiheen (3) jälkeen , neilikka (t) kuoritaan (joko kokonaan tai siinä määrin, että voit kuoriutua kuin kuorisit banaanin).
 5. Siinä se.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...