Kysymys:
Nestekaasuni loppuu ruoanlaiton aikana. Mitä minun pitäisi tehdä nyt?
Cary Bondoc
2014-12-13 13:13:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun yksin, ja joskus nestekaasuni ( nesteytetty maaöljykaasu - polttoainesäiliö) loppuu kaasusta, kun olen edelleen ruoanlaitto ja tarvitsen sitä. Tämä johtaa keskeneräiseen ruokaan. Olen nälkäinen ja minun on vielä mentävä töihin, mitä minun pitäisi tehdä?

Joitakin tekemiäni toimintoja:

  1. Aion vain jätä keskeneräinen ruoka sinne ja kypsennä se myöhemmin, kun palaan takaisin täytetyllä nestekaasulla. Mutta tämä ei ole hyvä koko ajan, koska ruoka ei välttämättä ole hyvässä kunnossa noiden pitkien tuntien aikana.

  2. Pyydä jotakuta valmistamaan se minulle - voin vain tehdä tämä, jos olen tarpeeksi tuttu ympärilläni oleville ihmisille.

  3. Syö nuo ruoat, vaikka ne eivät olisikaan vielä kypsennettyjä - yksi sana, EEEWW! Tämä riippuu kokonaan siitä, mistä ruoasta se on.

Viisi vastused:
nicael
2014-12-13 15:03:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säilytä ylimääräinen nestekaasu lähimmässä turvallisessa paikassa, jolla voit korvata vanhan. En usko, että jos olet jo valmistanut vara-nestekaasun, vietät paljon aikaa korvaamiseen.

Pitäisi myös tietää, kuinka paljon kaasua on jäljellä sylinterissäsi. originlpg.com.au ehdottaa tarkistamaan, kuinka paljon polttoainetta on jäljellä kaasupullossasi, jotta vältät sen odottamattoman loppumisen:

Jos käytät nestekaasupulloja, voit tarkistaa jäljellä olevan kaasun määrän käyttöveden testillä. Kaada varovasti kuumaa vettä sylinterin sivulle ja aja hetken kuluttua kätesi sitä alas. Se tuntuu viileältä kosketukselta kaasun tasolla. Ole tietysti varovainen käsitellessäsi kuumaa vettä.

Alasäänestys: olennaisesti sanomasi yrität olla loppumassa nestekaasusta. Kysymys kuuluu, mitä tehdä, kun nestekaasu loppuu.
Tilanteeseen kiinnittäminen ei ole tietämättömien elämän hakkerointi?
apaul
2014-12-14 09:04:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruokasta riippuen voit kokeilla Flambea, antaa pohjimmiltaan terveellistä alkoholin roiskeita ja sytyttää sen tuleen kypsentämään loppuelämää.

Jos ruoasi, jonka ruoanlaitto ei maistu alkoholilta, voi silti käyttää korkealaatuista alkoholia polttoaineena ruoan valmistamiseen.

Kaada vain pari unssia raskaan astian pohjaan. ja sytytä se, voit sitten pitää toisen pannun avotulen päällä. Ole varovainen, vaikka alkoholilla on tapana palaa melkein näkymättömällä sinertävällä liekillä, joten se voi syttyä näyttämättä siltä kuin se olisi.

Syttyminen ei anna tarpeeksi energiaa edes lopettaa munien keittäminen turvallisesti. Flamben tarkoitus on tyypillisesti vain "esitys" ja alkoholin etanolin poistaminen, jättäen jälkeensä aromin. Aluksi se tuntuu kuumalta, mutta liekki kestää tyypillisesti vain useita sekunteja. Sillä on harvoin tarpeeksi energiaa aiheuttamaan punasokerien ruskistumista tai karamellisoitumista. Kuinka sen pitäisi valmistaa ruokaa? Tämä näyttää epäkäytännölliseltä ja vaaralliselta. Epäilen kovasti, että se todella valmistaisi ruokaa.
@BrownRedHawk Onko sinulla lähteitä tähän? Jos kyllä, voin poistaa merkityn vastauksena tähän.
12500 BTU / punta2oz 100 todistettua väkevää alkoholijuomaa 1 oz etanolia (puhdasta) = 0,05 paunaa 625 bittiä 2oz: ssa 100 todistettua alkoholia annettuna 5 min propaanikeittoa. Käytännössä liekki vapauttaa kuitenkin lämpöä hyvin nopeasti eikä suuntaa ruokaan. Kohta: uuninlämpö ruoan alla, liekki palaa melkein sen yläpuolella ja lämpö kulkee ylöspäin. Anteeksi myös muodosta. Tein kaiken tämän puhelimellani.
Lisäksi, jos sinulla on pääsy hieromiseen, dematuroitumiseen, metanoliin tai vastaavaan alkoholiin, voit tehdä jet-uunin esimerkiksi popcanilla. Paljon parempi alkoholin käyttö (ellet juo sitä)
Timothy Winters
2014-12-20 11:54:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt leivänpaahdinuunia ruoan lopettamiseen, kun nestesäiliöni loppui. Olen käyttänyt myös riisikeittimiäni.

Kyllä, riisikeitin on hyvä väliaikainen korvike.
Ruokalajista riippuen myös mikroaaltouuni saattaa toimia.
PlasmaHH
2014-12-23 17:19:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuen siitä, mitä valmistat, ja mitä sää- ja aurinkoolosuhteet sillä hetkellä ovat, voit kokeilla sitä väliaikaisella aurinkouunilla. Teen niin joskus telttaillessani ja lähin paikka kaasua varten on liian kaukana kävellä nälkäisenä. Tarvitset vain alumiinifoliota ja auringonvaloa.

Kääri vain pahvi tai vastaava alumiinikalvoon ja järjestä ne niin, että ne kaikki ohjaavat auringonvalon mihin tahansa haluamaasi. Pidä lämpöä paremmin asettamalla se laatikkoon, joka on sisältäpäin musta ja peitä avoin yläosa (johon suuntaat auringonvalon) jollakin läpinäkyvällä.

Sellainen pihvi ei maistu hyvältä, mutta ainakaan se ei ole raakaa ...

Stefan
2019-05-21 03:58:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä pientä, retkeilevää butaanikaasua, jossa on patruunoita, jos sinulla on tilaa.

Ne on helppo asentaa, käynnistää. Se on kaksinkertainen tapa valmistaa kuumaa juomaa pitkällä ajomatkalla tai piknikillä.

Ne ovat myös halpoja (~ 25 dollaria AUD) ja voivat istua tarpeen mukaan.

Butane gas portable stove.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...