Kysymys:
Kuolleiden tennispallojen elvyttäminen
B00sTMe15TeR
2016-09-25 22:38:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joukko kuolleita tennispalloja, enkä halua heidän hukkaan vain kaatopaikalle jonnekin.

Olen aiemmin kuullut tennispallojen kierrätysohjelmista, mutta mietin, voisinko löytää keinon käyttää näitä tennispalloja uudelleen tavalliseen tarkoitukseen tarvitsematta osta 15 dollarin paineputki, jolla kuolleiden pallojen elvyttäminen kestää kuukauden.

Jos sinulla on vastaus tähän kysymykseen, lähetä se alle. Kirjoittaja kysyy, voisiko pallot palauttaa, ei keksimään kuolleille muita * käyttötarkoituksia (jotka eivät kuulu aiheeseen).
Kaksi vastused:
Zeiss Ikon
2016-12-20 18:25:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit helposti tehdä oman paineistavan laitteen. Hanki muoviset putkiosat, joiden halkaisija on riittävän suuri, jotta pallot liukastuvat sisälle, liimaa korkki toiseen päähän ja kierreadapteri toiseen. Aseta vara-auton rengasventtiili kierteen kanssa sopivan kierrekorkin keskelle. Liu'uta pallot sisään, kierrä korkki tiukasti kiinni ja käytä mitä tahansa ilmapumppua tai kompressoria pumppaaksesi putken sisäpuoli paineeseen, jonka haluat pallojen olevan sisällä.

Odota ja tarkista paine laitteen joka viikko. Epäilen, että prosessia on mahdollista nopeuttaa, mutta se säästää (vähän) rahaa; voit todennäköisesti rakentaa tämän noin 10 dollaria, ehkä vähemmän, jos sinulla on jo putki tai rengasventtiili.

Alan
2016-09-29 22:37:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin tämän verkkosivuston, jolla näyttää olevan vastaus: http://savethetennisballs.com/how-to-revive-dead-tennis-balls/

He ilmeisesti sinulla on sylinteri, johon pinot 3 tennispalloa, sinetöi sylinteri ja paineista se sitten. Pallot ovat ilmeisesti riittävän huokoisia puristaakseen ne uudelleen.

Olen kuullut niistä putkista. Tiedätkö mitään, joka vie vähemmän aikaa kuolleen pallon elvyttämiseen? Tai ehkä tapa painostaa heidät itse?
Kaupallinen tuote ei ole hakkerointi


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...