Kysymys:
Milloin minun pitäisi poistaa popcorn mikroaaltouunista?
subjectivist
2015-02-22 11:13:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tietää tarkalleen, milloin popcorn poistetaan mikroaaltouunista. Jos jätän sen vähän kauemmin, muutama ydin ponnahtaa, mutta voin polttaa popcornin. jos otan sen liian aikaisin, voin jättää avaamattomia ytimiä. Yleensä kuuntellaan, milloin poppaus loppuu tai kun viimeinen pop tapahtui, mutta jotkut popcornipussit loppuvat paljon nopeammin, joten se tarkoittaa, että palamiseen on enemmän aikaa.

Teen itse asiassa melko hyvin tämän kanssa. Ajattelin, että olisi hauskaa kysyä.
Kuten jo mainitsit ytimien popin odottamisesta, en usko, että se on ja vastaan: Odota, kunnes suurin osa ytimistä ponnahtaa, ja ota sitten popcornisi ulos. Se tapahtuu yleensä 3-5 minuutissa (http://www.realsimple.com/food-recipes/cooking-tips-techniques/cooking-uses-for-your-microwave/make-popcorn), jos kypsennät niitä suurella teholla.
Jos saamme uuden popcorn-tuotemerkin, haluan sanoa vaimolleni odottamaan X useita minuutteja ja sekunteja tarvitsematta kokeilla itseäni.
üks vastaus:
Mooseman
2015-02-23 03:23:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota se pois, kun popit ovat yli sekunnin päässä toisistaan. Vaikka tämä jättää joitain avaamattomia ytimiä, se estää poppattuja ytimiä palamasta.

Löysin mikroaaltouuni popcorn ei ala palaa ennen kuin se saavuttaa lähes viiden minuutin kokonaisajan. Paljon yli, vaikka se vieläkin hyppää, se todennäköisesti polttaa tai saa palaneen maun.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...