Kysymys:
Pillata vaatteet?
Joachin Joseph
2014-12-27 19:22:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet kaltaiset ihmiset eivät pidä pukeutumisesta liinoihin, joissa on pieniä pillerimäisiä palloja etenkin puuvillapohjaiseen kankaaseen. Yritin poimia näkyviä pillereitä pesun jälkeen, mikä oli erittäin ärsyttävää ja aikaa vievää. Onko mitään hyviä hakkerointeja pillereiden poistamiseksi kankaista?

enter image description here

Mitä tarkoitat "pillereillä"? Kuva auttaisi täällä
Lisään kuvan, pillerit ovat pieniä kuitupalloja / pillereitä, kuten kankaan rakenteet, erityisesti pellavalle ja puuvillalle
Tälle tuotteelle on [erikoistuotteita] (http://www.amazon.com/Portable-Fabric-Remover-Sweater-Clothes/dp/B001FZQRV0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1419728661&sr=8-4&keywords=pill+sweater ). Vastaisiko se kysymykseesi?
Kolme vastused:
Joachin Joseph
2014-12-27 19:22:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Sellotape : Kiinnitä selloteippi täytettyyn kankaaseen ja irrota se.

enter image description here

  1. Kampaus : Poista pillerit hienolla kaukokammalla.

enter image description here

  1. partakone : Käytä valmiita partakoneita ja poista pillerit samalla tavalla kuin parranajo.

enter image description here

Pobrecita
2014-12-28 16:42:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asiat, joista voi olla hyötyä:

  • Tämä artikkeli kutsuu sitä "koukuksi ja kiinnittimeksi", mutta mielestäni se on tunnetaan paremmin tarranauhana.

enter image description here

Vedä kiinnike suoraan kankaasta - sen pitäisi tuoda suurin osa pilleri sen kanssa. Kiinnitysnauhan pienet koukut voivat vahingoittaa erittäin herkkiä kankaita, joten käytä tätä menetelmää säästeliäästi.

Tämä voi edistää fuusiointia. Kokemuksesta monet näistä menetelmistä tekevät kankaasta sumean ja edistävät pillereiden muodostumista tulevaisuudessa. Monilla ihmisillä on tämä esine, joka on asetettu muiden esineiden ympärille tai kiinnitetty muihin esineisiin. Se voidaan kampaamalla poistaa kuitukankaat käytön jälkeen.

Hohkakiven hankaamisen kankaalle pitäisi poistaa pillerit, vaihtoehtoisesti monet muut karkeat esineet toimivat pillereiden poistamiseksi.

  • Oletetaan, että parranajokoneet työskennellä samoin kuin turvaterät, mutta en ole koskaan yrittänyt. Ja teippi kokemuksesta poistaa liikaa, joten mieto teippi on parempi. Saksien oletetaan toimivan, mutta mielestäni panokset ovat suuret, jos teet virheen.

  • Pillereiden harjaaminen on luultavasti työtä kovalla harjattulla harjalla. Olen käyttänyt tätä harvoin, mutta olen eri mieltä sen käytöstä.

Vaatteiden pesemisen ja pesemisen kylmässä vedessä oletetaan vähentävän pillereitä. Myös vaatteiden kääntäminen toiseen suuntaan ja hienopussien käyttäminen ovat oletettavasti toimivia

RedSonja
2015-03-06 19:48:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on "pullover-parranajokone" erityisesti tätä varten, mutta ehkä sitä ei lasketa hakkeroinniksi. Toisaalta se oli kuollut halpa ja hyppääjiä voi käyttää paljon pidempään, se säästää omia kustannuksiaan ensimmäisellä käyttökerralla. En löydä palomuurin takana olevaa englanninkielistä nimeä täältä, mutta voit googlistaa "Fusselrasierer" saada idea.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...