Kysymys:
Kuinka pääsen eroon lenkkarini hajusta?
michaelpri
2014-12-31 10:02:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on koripallokenkiä, joilla on mätää hajua, ja tuskin pystyn kestämään sitä. Hajun lisäksi kengät ovat melko hyvässä kunnossa ja toivon, että pidän ne hieman pidempään.

haisusta ja autonraikastimien käytöstä, mutta se ei myöskään tehnyt mitään.

Voinko yrittää päästä eroon haisusta, joka ei vahingoittaisi kenkää?

Suihkutan kaivokseni Febrezellä, kun tulen kotiin hikoilun jälkeen
En ole varma, kuinka kenkien pesu ja kuivaus ei auta paljoakaan, jos et ole pestä niitä jonkin aikaa. Unohtuiko laittaa pyykinpesuaine sisään? Ehkä voisit yrittää käyttää kahta paria sukkia, mikä auttaa pitämään hiki paremmin loitolla. Tai jätä esitykset kuistille saadaksesi raitista ilmaa käytön jälkeen.
@Sompuperoo Niiden pesu oli ensimmäinen ideani, ja olin yllättynyt, kun se ei toiminut. Itse kokeilin sitä muutaman kerran, mutta se ei koskaan toiminut.
Tämä ei ole aivan hakkerointi, mutta suihkuta jalkasi antiperspirantilla ennen kouluttajien käyttämistä ongelman välttämiseksi, etenkin jos peset ne uudelleen. On myös hajunpoistosuihkeita, jotka on tarkoitettu erityisesti suihkuttamiseen kengän sisällä juuri ennen niiden asettamista päälle (esimerkiksi hajunjalkineiden jalka- ja kenkäsuihke).
Dupe http://lifehacks.stackexchange.com/questions/7872/how-to-protect-your-shoes-from-bad-smell/
@giorgio79 Tämä kysymys tuli ensin
Seitsemän vastused:
dwilbank
2014-12-31 12:14:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile halvinta löytämääsi alkoholigeeliä (käsienpuhdistusaine 99 sentin kaupasta)

Se tappaa bakteerit hetkessä sen sijaan, että peittäisi vain niiden hajun.

I käytä sitä kaikenlaisiin vaatteisiin, kun pesu ei ole välitön vaihtoehto, eikä sinulla ole koskaan ollut mitään ongelmia värin haalistumisessa tai vastaavassa ...

@ dwilbank ei vahingoittaisi alkoholia nahkaa (arvaan, että se on nahkaiset lenkkarit)
Lyön vetoa. Koskaan ajatellut lenkkarien olevan nahkaa. Mutta sisäpuolella oleva kumi / vaahtomuovialusta keskittyy alkoholiin joka tapauksessa.
Kysyn tätä, koska minulla on sama ongelma. Olen kokeillut monia asioita ja onnistuin pääsemään hajuun jalkaterästä, mutta todellinen ongelma on, että nahka imeytyy tuoksuun ja mitä en voi selvittää.
En tiedä silloin varmasti. Tämän mukaan armeijan kansankäyttäjät käyttävät alkoholia ...
UV-valo. Tsekkaa tämä. Mene sitten ostamaan UV-lamppu. https://www.youtube.com/watch?v=l8gDaDV56nc&list=PLkJADc1qDrr_v48yC9h7n7kOlAPTi-HDB&index=21
En tiedä ... eikö tämä ole vähän kuin tykin käyttö hyttynen tappamiseen
Ismael Miguel
2014-12-31 15:27:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin, että sen kiinnittäminen pakastimeen noin tunniksi auttaa tappamaan bakteerit. En suosittele niin, jos kenkäsi eivät kuivuneet kokonaan.

Varoitus: älä mikroaaltota kenkiäsi!

Mitä kengän mikroaaltouunilla on tekemistä sen jäätymisen kanssa? Myös mikroaaltouunikengät ovat täysin hienoja, ellei niissä ole metallia
@ZachSaucier Kengissä on metallia reikien ympärillä, joihin laitat kengännauhat. Ja jos jäätät kengän ja haluat käyttää sitä nopeasti, sinulla on kiusaus täyttää se kuumaan paikkaan. Mikroaaltouuni on "helpoin" paikka ja ensimmäinen, jota jotkut saattavat ajatella käyttävänsä.
En pidä mikroaaltouunien näyttämistä "täysin hienoina", etenkin sillä nopeudella, että nykyaikaiset kengät sisältävät suuria määriä muovia.
@Seth Jotkut ihmiset haluavat vain nopean kuivumisen. Et koskaan tiedä, mitä joku yrittää. On ihmisiä, jotka tekevät tämän haasteen!
GimmeTehRepz
2014-12-31 23:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää ruokasoodaa kuivata kengän sisäpuoli ja neutraloida haju. Ripottele vain vähän kengän sisään ja se toimii muutamassa tunnissa.

Se on sama periaate kuin hajujen poistaminen jääkaapista.

Voit käyttää myös kultaisen sidoksen jalkajauhetta tavaraa, jonka on tarkoitus estää urheilijan jalka. Se on melkein sama asia kuin ruokasooda.

Tämän pitäisi olla täysin turvallista lenkkarillesi, mutta en käyttäisi sitä aitoa nahkaa olevissa kengissä. Luulen, että nahka saattaa halkeilla, jos se kuivuu liikaa jauheesta.

Nebuchadnezzar
2015-05-11 08:26:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pese kengät klooriheksidiinileikkauksen desinfiointiaineella. Hibiclens-tuotemerkki on yleinen. (WalMartilla on se.) Sinun täytyy lyödä pois pahan hajuiset bakteerit, joita sinulla on. Pese jalkasi sillä ja käytä sitä myös kainaloissasi, ja se voi poistaa hajut myös siellä.

giorgio79
2015-08-18 10:27:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä vauvanjauhetta! Se pitää kengät kuivina ja estää bakteerien kasvua sekä antaa mukavan deodorantin. Useat koripallokaverini käyttivät sitä.

Mike M.
2015-01-19 09:14:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä pakata kenkäsi sanomalehdellä ja jätä se sinne 2 tai 3 päiväksi ja poista sitten sanomalehti ... Sitten, jos pystyt, laita ne suoraan auringonvaloon noin 3-4 päiväksi, mutta varmista, kun u - poista nauhat ja vedä kengän kieli niin auki kuin pystyt altistamaan kengälle mahdollisimman paljon auringonvaloa. Voi ja jos sinulla ei olisi jo ollut, repi sisäpohjat ja korvaa ne uusilla

Chris Lannister
2015-01-21 21:13:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aikaisemmat yrityksesi ovat epäonnistuneet, koska ne eivät ole todellakaan tappaneet bakteereja.

Alkoholimenetelmä toimii, mutta olen huomannut pakastavan ne yön yli , anna heidän sulaa. Voit tarvittaessa pestä ne tämän prosessin jälkeen.

On erittäin tärkeää, että ne ovat 100% kuivia ennen jäätymistä, muuten saatat vahingoittaa kenkiäsi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...