Kysymys:
Kuinka voin estää oven lukkoja jäätymästä talvimyrskyn aikana?
liebs19
2014-12-10 02:37:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talossani on irrotettu autotalli ja joskus lukko jäätyy talvimyrskyn aikana, joten en voi laittaa avainta oven avaamiseen.

Minulla on paljon tapoja avata lukko sen jäätymisen jälkeen. Olen käyttänyt grafiittijauhetta lukon vapauttamiseen ja olen lämmittänyt avainta ja asettanut sen sulamaan jään.

Etsin ratkaisua estämään lukon jäätyminen. Olen yrittänyt pitää sitä voidelettuna grafiittijauheella ennen talvimyrskyä ja myös avata oven useammin myrskyn aikana, jotta se ei jäätyisi käyttämättä. Kaikki nämä eivät estäneet lukon jäätymistä.

Kuinka estän lukon jäätymisen talvimyrskyn aikana?

Käytätkö siinä kaiken tyyppisiä voiteluaineita sattumalta?
Minulla on voiteluaine, jonka avulla autan sulattamaan sen, mutta se viivästyttää minua muutaman minuutin aamulla matkalla töihin. Teen tämän vasta, kun lukko on jäätynyt.
Millainen voiteluaine se on? Mielestäni se on tärkeää oikeiden vastausten saamiseksi.
Pystyin löytämään nestetyypin. Se on grafiittinen lukoneste.
sinun täytyy asua kylmällä alueella;)
Kahdeksan vastused:
CRSouser
2015-02-21 18:46:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa pari kokeiltua ja todellista menetelmää, joiden vaihteleminen vaikeista asumisesta AK- ja ND-maissa.

1) Asenna myrskyovi. Tämä tarjoaa myös muita lisäetuja. Sen jälkeen ei pitäisi olla jäädytettyjä näppäinlukitusongelmia. 80 dollaria - satoja dollareita, paljon helpompi asentaa itse kuin kehystetty ovi.

2) Siirry avaimetonta lukkoon. 60 dollaria satoihin. Pidä vain mielessä, että he käyttävät paristoja.

3) Käytä oven nupin kumia, joka on suojattu lukolla. He myyvät niitä ruokakaupassa ja verkossa, mutta tarvitset yhden oven nupin koon, mutta se myös liukastuu eikä tule irti ja kestää. 5-15 dollaria, ei välttämättä toimi kaikille oville / nupeille. Jotkut lukkosepät myyvät myös lukoille suunnattua. Jos olet kätevä, voit myös tehdä oman käyttämällä työkalupinnoitekumia, jota he myyvät rautakaupoissa (mutta älä rakenna sitä nupille !!!!!).

4) Muokkaa talvea ulkona spicket / vesihanan kansi oven nupin päälle. Tämä edellyttää kuitenkin yleensä tarttuvan koukun lisäämistä oveen, jotta kannet nailon- tai kumijohto voidaan kiinnittää johonkin. Suosittelen muovipinnoitettuja, ei vain vaahtomuovia. $ 3- $ 6

5) 1/4, qt Ziplock-pakastepussi ja paksu kumi- tai nailonjohto, joka lukittuu kuten vauvankaappilukon. Sinun on vaihdettava pussi säännöllisesti.

6) Jäädytettyyn lukkoon käytän mini zippo -sytyttimien nestesäiliöitä, koska kärki toimii hyvin lukkoon asettamiseen ja se on melkein välitön. Muuten käytän isopropyylialkoholilla täytettyjä astioita, mutta se ei ole aivan yhtä nopeaa. (Katso alla oleva huomautus)

Muita huomautuksia: WD-40, muiden suosittelemana, ei ole niin luotettava, jonka henkilökohtaisesti pidän pakkasissa. Nämä lukitusjäähdyttimet ovat vain isopropyylialkoholia (1 dollari 12oz: lle vs 3 dollaria 1 oz: lle) mukavassa annostelijassa. En lämmittäisi avainta, sinä heikennät sitä ja jos siinä on siru, voit vahingoittaa tai tuhota sen. Putkiteippi tai muu purukumi voi tukkia lukon aiheuttaen suurempia ongelmia, se on taipumus olla myös hauras kylmissä lämpötiloissa eikä pysyä päällä.

Tärkeää : sytytysneste, alkoholi ja WD-40 ovat syttyviä ja voivat vahingoittaa maalia sekä poistaa rasvojen lukot (WD-40 ei ole liuotin voiteluaine), mikä aiheuttaa muita lukkoon ja / tai muihin omaisuus- tai henkilövahinkoihin liittyviä ongelmia.

Minulla on myrskyovi paikallaan, mutta lukkoni jäätyy silti ulkopuolelta.
Paristot myös jäätyvät ja lakkaavat toimimasta alhaisissa lämpötiloissa.
WD-40: n W ja D tarkoittavat veden siirtymistä. Sen alkuperäinen tarkoitus oli päästä eroon vedestä ja kosteudesta. Sen käyttö syrjäyttää kosteuden pakkasen yläpuolella. Isopropyylialkoholi sisältää vettä ja se jäätyy.
Mooseman
2014-12-10 03:12:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suihkuta WD-40 avaimenreikään ja työnnä / poista avain muutaman kerran. Koskaan ei ollut ongelmaa sen jälkeen.

Jos etsit ylimääräistä suojaa sateelta / esitykseltä / jäätä vastaan, peitä avaimenreikä teipillä. Kaikki, mikä estää sateen / lumen / jään pääsyn aukkoon, on plus.

Tarkoittaako tämä kylmän sään ja talvimyrskyjen jäätymisen estämistä vai pelkästään lukkojen yleistä huoltoa ja pitämistä sujuvana?
@liebs19 Molemmat. Yritän tehdä tämän joka toinen vuosi: alkusyksy ja lopputalvi.
WD-40 on supersankari
Angelo Fuchs
2014-12-11 12:21:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu lukosta ja jumiutumisen syystä. Jotkut lukot juuttuvat vain kylmetessään, mutta useimmat jumittuvat, koska niissä on nestettä (kuten lumimyrskystä), joka sitten laajenee ja saa lukon jumiin.

Tässä tapauksessa se on auttanut minua paljon laittaa jotain lukon yli. Kuten käyttää nahkaa tai paksua! kankaalla ja kiinnitä se (esim. naulaa se lukon yläpuolella olevaan oveen) niin, että lukko on peitetty. Mitä parempi kansi, sitä enemmän se auttaa.

S White
2016-12-17 21:24:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avaimeton lukko on hyvä sijoitus, mutta minulla oli taipumus jäätyä.

Toinen huomio - riittävän kylmät lämpötilat voivat heikentää paristojen tehokkuutta, mikä pienentää virrankulutusta ja estää lukkojen avaamisen.

Ovilukon sulatuskovettumeni on käyttää tavallista käsikäyttöistä piti sähköistä hiustenkuivaajaa lämmön levittämiseksi niihin. Onneksi se on helppoa ja se voidaan tehdä lämpimän rakennuksen sisältä.

user19425
2017-01-23 09:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota kumipallo hieman pienempi kuin kahva ja leikkaa reikä siihen ja kiinnitä se kahvan päälle.

Kuinka leikkaat sen? Varmasti se vain putoaa.
user1306322
2014-12-11 17:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sisäänrakennettu lukko voidaan sulattaa kaatamalla avaimenreikään lämmitettyä ei-jäätävää nestettä, kuten auton jäätymisenestoaine tai tuulilasin puhdistusneste. Kun ovi on auki, voit ajatella lukon vaihtamista ulkoiseen tyyppiin.

Ulkoisen tai kädessä pidettävän lukon (lukon, joka ei ole oven sisällä, mutta sen ulkopuolella), teoreettisesti voit upottaa koko lukon nesteeseen, jonka jäätymislämpötila on hyvin matala, niin matala, että se ei todellakaan jääty lainkaan talvella. Mutta ole varovainen kemiallisen koostumuksen suhteen, joka voi vahingoittaa lukkoasi.

Normaalisti voit vain lämmittää lukon polttamalla paperinpaloja sen alle jonkin aikaa.

Kuulostaa siltä, ​​että hän puhuu oveen rakennetusta lukosta, ei kädessä pidettävästä lukosta. Haluat ehkä harkita vastauksesi tarkistamista.
lisäsi ratkaisun sisäänrakennettuun lukkoon
dennis
2017-08-28 17:04:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WD-40 tai nestemäinen jakoavain, jolla myytiin lukkosumutetta, jossa oli banaaniöljyä. Se toimi hyvin - autoni oven lukot eivät koskaan jäätyneet uudelleen - mutta he lopettivat sen tekemisen. Joten aion kokeilla suoraa banaaniöljyä tänä talvena. Jos se ei toimi, ainakin aromi saa minut ajattelemaan olevani trooppinen.

S Warren
2019-04-15 05:34:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruiskuta lukon läpi WD40: llä veden poistamiseksi ja hanki sitten ruisku ja ruiskuta 5w30 lukkoon. 5w 30: n tulisi pitää mahdollinen kosteus poissa ja sen arvoksi on -35c (-31f). Tämän pitäisi riittää lukkoon. Jos vuodat vedenkeittimestä ruiskun yli, se auttaa ohentamaan öljyä, jotta sitä voidaan käyttää helpommin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...