Kysymys:
Kuinka avaan oven, jossa on ketjun lukko ulkopuolelta?
Kaz Wolfe
2014-12-11 04:09:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ovi, jossa on ketjun lukko, kuten tämä:

enter link description here

Joskus huonetoverini lukitsee minut tällä tavoin . Kuinka voin avata sen ulkopuolelta?

Mistä tiedämme, ettet käytä tätä tietoa pahaan?
@Shevliaskovic Koska tiedän jo miten se tehdään. Ne ovat erittäin helppoja.
Kutsu poliisi! Laillisen vuokralaisen sulkeminen on laitonta.
Kaksi vastused:
#1
+13
Pobrecita
2014-12-11 04:39:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka avata oven ketjun lukko tai tangon salpa ulkopuolelta

enter image description here

Kuva otettu yllä olevalle sivustolle.

Uskon enimmäkseen ottamalla narunpalan ja sitomalla sen ketjuun, pujottamalla sen sitten oven ulkopuolelle ja vetämällä ketjun auki. Mutta voin vakuuttaa, että kaikki nämä menetelmät toimivat.

Kuminauhamenetelmässä voidaan käyttää narua, joka on sidottu, sen ei tarvitse olla kuminauha. Ja jos olet pieni, voit seisoa jakkaralla ja työntää kätesi halkeamassa olevaan oveen ja avata oven tällä tavalla. Wikihow'lla oli myös menetelmä, mutta siihen sisältyy työntö ovea vasten.

Todellako? ..... minun pitäisi kysyä, onko se laillista? ;-)
Viileä. Kuulostaa siltä, ​​että olet yksi "[asiantuntijoista] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/q/5/59)", sitten ;-)
Mitä tahansa tiedät, voi auttaa sivustoa ... Olen lähettänyt muutaman Q / A-sarjan (ja [yhden näistä Q: t] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/60/how-do-i- täytä kuuma vesi-uurnaa, kun se ei sovi uppoamaan) on sidottu kolmannelle sijalle eniten ääniä) .... jos haluat täyttää sitoumuksesi (10 viestiä) , Kehotan teitä lähettämään joitain Q / A-sarjoja, jotka perustuvat + linkitettyyn Instructables- ja WikiHow-viesteihisi. Se olisi aika siistiä :)
#2
  0
Jppacifico
2018-11-06 01:52:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä kuvassa olevalle tyypille, ovi auki, avaa avain ja avaa ketju, johon se on kätevästi sisäänrakennettu juuri tähän tarkoitukseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...