Kysymys:
Kuinka elvyttää kuivuneet kyniä
Mooseman
2014-12-10 08:55:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin laatikon useita vanhoja kuulakärkikyniä. Kun avaan ne, näen, että jokaisella on merkittävä määrä mustetta. Kun yritän kirjoittaa yhdellä, mustetta ei siirry paperille.

Olen yrittänyt ajaa ne veden alla, mutta tämä ei toimi kovin usein. (< 25%) Onko mitään keinoa elvyttää kynät?

Kärjen imeminen auttaa joskus, vaikka tämä voi olla huono idea kynästä riippuen
@Zach pikemminkin kuin imeä kärkeä, puhaltaa toisella puolella.
Äänestän tämän kysymyksen sulkemisesta aiheen ulkopuolisena, koska se ei näytä tarvitsevan elämänhakua, joka on määritelty laatikon ulkopuoliseksi ratkaisuksi. Kynien nuoleminen, piikkien viivojen piirtäminen asioihin jne. Ovat vakiintuneita tekniikoita, joita ihmiset ovat tehneet ikuisesti, ja tämä on vain jokapäiväinen kysymys uuden taiton oppimisesta. Kirjoittaja ei ole osoittanut, kuinka tämä tarvitsee "laatikon ulkopuolella" -ratkaisun. Katso [Tietoja Lifehacksista] (http://bit.ly/1F9XABO).
@CaptainObvious * Paras * -menetelmä on suojahtunut, enkä usko, että voit sanoa, että "laatikon ulkopuolella" -ratkaisua ei suojata. Ehkä paras vastaus on nuolla kärkeä, ehkä se ei ole. Tämä pyrkii olemaan kanoninen vastaus aiheeseen.
@Mooseman Kynien nuoleminen, piikkien viivojen piirtäminen asioihin jne. Ovat vakiintuneita tekniikoita, joita ihmiset ovat tehneet ikuisesti, ja tämä on vain jokapäiväinen kysymys uuden taiton oppimisesta.
Minulla ei ole tarpeeksi mainetta vastaamaan kysymykseen (olen StackOverflow-kotoisin), mutta vastaus on käyttää tippa öljyä kärkeen. Sen jälkeen vedä viivoja samalla kun pyörität kynää hitaasti, jotta palloa liikutetaan joka suuntaan, tyypillisesti löydät joitain ohjeita jumissa.
Yhdeksän vastused:
#1
+27
RichardBernards
2014-12-10 14:57:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska en halua nuolla kuulakärkikyniä; jos sinulla on kumipohjaisia ​​kenkiä, vedä muutama viiva kengän pohjaan ... Mene sen jälkeen paperille ja se kirjoittaa melkein heti uudelleen.

Koska kynässä oleva pallo tukkeutuu, kumi työntää pallon irti tukkeutuneesta musteesta. Viivojen piirtäminen varmistaa, että pienet tukokset siirtyvät pohjallesi kielen sijaan.

#2
+18
William the Pleaser
2014-12-10 09:15:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nuolla niitä voimakkaasti. Ihannetapauksessa vain asia - mutta jos olet liian innostunut, ei haittaa.

Kuulakynät toimivat siirtämällä mustetta sisäisestä säiliöstä paperiin pienellä pyörivällä metallipallolla, ja ajan mittaan muste voi purista pallo ylös estäen sen liikkumista. Sinun tarvitsee vain pehmentää mustetta ja kynä toimii uudelleen!

Jos säiliössä oleva muste on kuivunut, sinun on kuitenkin vaihdettava se kokonaan.

Olen kokeillut useita asioita näissä vastauksissa, turhaan. Löysin juuri toisen kynän, joka ei kirjoittanut, ja kosketin vain kärkeä kielelleni kirjaimellisesti kaksi sekuntia ja se kirjoittaa kuin uusi. Se on täydellinen ratkaisu minulle, koska olen usein liian laiska nousemaan tuoliltani keskellä jotain tekemistä!
#3
+14
user19
2014-12-10 16:03:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lämpö auttaa mustetta virtaamaan.

  • pidä kynän kärkeä juoksevan lämpimän veden alla tai

  • aseta kynää auringonvalossa jonkin aikaa, tai

  • pidä kynän kärkeä kynttilän liekin lähellä 2–3 sekunnin ajan ja poista se nopeasti liekistä.

Tämän jälkeen kirjoita paperille, se alkaa toimia.

Aioin mainita liekkilähteen, vaikka tyypillisesti käytin sytytintä. Tämä lämmittää kärjen ja voi auttaa juuttuneen telan puhdistamisessa.
Avainsana tässä on 2-3 sekuntia liekille. Anna sen jäähtyä hieman ennen kuin painat paperille. Lisälämmitin kaivosta ja metallikärki romahti muoviin, kun se painettiin paperille hahaha
#4
+4
Theraot
2016-01-08 12:13:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajatuksena on, että kärki on tukossa. Ja haluat antaa sen virrata uudelleen.

-

Voit yrittää laajentaa kärkeä (ja ohentaa mustetta) lämmöllä, jotta muste virtaa. Muut vastaukset ovat jo viitanneet lämpöpohjaisiin ratkaisuihin, kuten kynttilän käyttämiseen.

Toinen vaihtoehto lämpöideolle on käyttää kynää lasia vastaan ​​erittäin nopeasti. Lasi ei saa pysyvää merkkiä, ja kuulakärkikynällä on vaikea naarmuttaa sitä. Nopean liikkeen on tarkoitus lämmittää kynän kärki kitkalla.


Voit myös yrittää käyttää painovoimaa (jättämällä kynän pystysuoraan asentoon) musteen virtaamiseksi. Muita vaihtoehtoja on käyttää keskipakovoimaa (joka on virtuaalinen voima, se on olemassa) tai - halpojen rullakuulakynien tapauksessa - purkaa kynä ja puhaltaa muste kärkeen vastakkaiselta puolelta - varo ylimääräisestä virtauksesta, tee se sellaista vastaan, joka voi imeä mustetta.


Toisaalta muste voi olla kuiva. Jos se ei ole täysin kuiva, voit yrittää sekoittaa sen.

Millaista mustetta se on? Muste on yleensä suspensio vedessä, öljyssä tai alkoholissa. Rollerball-kynä on yleensä vesipohjainen, toiset voivat käyttää öljyä. Alkoholi on yleistä vain merkinnöissä.

Mitä se on ... lisää se musteeseen - tai kärkeen, jos sinulla ei ole mustetta. Vesi (nuolemisen sylkeä on myös ehdotettu), mineraaliöljy (Johnsonin vauvaöljy tekee) tai alkoholi (isopropyyli tai sen vika, metanoli) tapauksesta riippuen.

#5
+2
michaelpri
2014-12-10 08:59:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavallisesti ravistellaan kyniä tai jätetään ne ylösalaisin. Minulla on myös muutama kynä, joista pidän todella, mutta minulla on ongelmia musteen kanssa, joten löydän toimivan kynän, jossa on sama tai vastaava mustesäiliö, ja vaihdan molemmat.

#6
+1
Generro g
2016-02-20 09:10:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On yksi ratkaisu / se toimii koko ajan! Kostuta lautasliina, ota mustepatruuna ja rullaa se lautasliinaan / aseta mikrofoniin 20 sekunniksi!

Entä patruunan kärki?
#7
  0
Lostinfrance
2015-11-22 02:20:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekoittamalla user19 -lähtö lämpöön, mutta jos juoksevaa vettä, auringonvaloa tai liekkiä ei ole käytettävissä, kokeile seuraavaa:

Useimmat halvat kuulakärkikynät, mustetta pitävä kärki on kapea muoviputki, jonka päässä on kärki. Voit yleensä poistaa tämän osan ulkokuoresta ottamalla kynän takaosassa olevan päätykannen ja kaatamalla sen. Taivuta putkea varovasti sormillasi muutaman kerran. Liike ja sormien lämpö vapauttavat mustevirtauksen.

Oletetaan, että kynä on laajalti samanlainen kuin "Bic". Olen sisällyttänyt tämän linkin vain havainnollistamistarkoituksiin eikä ollenkaan, koska jotkut arvostelut ovat hauskoja.

Jotenkin ei voida odottaa laskevaa * ja * ylimääräistä ääntä ehdotetusta biro-elvytysmenetelmästä. Ilmeisesti tunsit vahvasti, että kynän sisäputken heiluttaminen ei ollut oikea tapa. Mikä meni vikaan?
#8
  0
homebound
2015-12-10 08:07:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ravista kynää ja aseta kaasua kynän yläosaan sytyttimellä enintään 7 sekunniksi vähintään 3 sekunniksi, koska muste voi muuttua punaiseksi tai muovi palaa. Tai miten hieroa kynää pohjan pohjassa kenkäsi, joka ei usein toimi minulle. helpoin tapa minulle on piirtää paljon pyörteitä paperille kevyesti aluksi suuremmalla paineella, koska se auttaa rakentamaan pinta-alan lujuutta. Voit myös ostaa uuden kynän.

#9
  0
Ayukta
2016-01-11 14:55:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikeastaan ​​minulla oli nämä hienot kynät, joita rakastin vakavasti ja käytin niitä, mutta noin ensimmäisen tai toisen käyttökerran jälkeen ne lakkasivat toimimasta. Joten näin tämän viestin ja kokeilin erilaisia ​​menetelmiä, mutta minulle toimi se, että poistin täytteen ja erotin metallisen kärjen osan muoviosasta ja laitoin sitten hyvin pienen määrän kynsilakanpoistajaa molempiin osia sitten ravistin niitä minuutin ajan ja hieroin isoja voimakkaasti pyyhekumiin, koska pallo ei liikkunut, joten tein tämän myös toiselle kynälle ja se toimi.

Pidä myös kynsilakanpoistajaa kätevä, jos sinulla on mustetta käsissäsi. :)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...