Kysymys:
Poistetaanko teippi autostani ilman maalivaurioita?
Adam Zuckerman
2014-12-12 00:16:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Putkiteippi on hieno tuote, joka saa asiat tarttumaan toisiinsa. Se jättää usein tahmean sotkun, kun olet erottanut kaiken, mitä käytit.

Kuinka poistan teipin sotkun autostani vahingoittamatta maalia?

Lisäosa Tiedot

Olen yrittänyt käyttää kaavinta aiemmin, mutta se yleensä naarmuttaa maalia huonosti. Hiekkapaperi toimii myös poistamalla sotku, mutta jälleen vahingoittaa maalia. Olen käyttänyt asetonia aiemmin, mutta koska se on maalinpoistoaine, on järkevää vain vahingoittaa maalia.

En ole vielä kokeillut mitään. Ajattelin käyttää autoa tiettyjen esineiden kuivattamiseen ilman pysyviä vaurioita. Ilman teipin jättämää jäännöstä se näyttää täydelliseltä ratkaisulta.
Neljä vastused:
#1
+5
Pobrecita
2014-12-12 00:44:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän rasvaa. Jostakin paksusta ja öljyisestä on hyötyä, koska se tarttuu nauhan kuituihin ja vaikeuttaa sen kiinnittymistä pintaan.

Jotkut ihmiset sanovat käyttävän bensiiniä tai muita öljyisiä aineita.

Katsoin ympärilleni ja huomasin, että minulla oli seuraavat vaihtoehdot. WD 40, oliiviöljy, karnaubavaha. WD40 ei toiminut minulle. Tehtävänä oli liottaa alue toistuvasti oliiviöljyyn, hieroa sitten aggressiivisesti mikrokuituliinalla ja sitten laitoin sen päälle karnaubavahaa, joka työn päätti. Öljy ja vaha liuottivat teippiliiman hitaasti. Se vaati toistuvaa hieromista alueen yli. Minun tapauksessani kesti 45 min. mutta se sai kaikki nauhajäännökset irti ja viimeistely oli kunnossa.

Seuraava kommentti voi pilata maaliisi, joten ei.

Tässä ovat asioita, jotka yritin ehdottamaan teipin poistamiseen, vauvaöljyyn, sytytinnesteeseen ja wd 40 - ei onnea! En kokeillut kasviöljyä tai maapähkinävoita. Tässä on ratkaisusi: Kynsilakanpoistaja Helppo, tuskin kyynärrasvaa käytettiin. Toimii kauniisti, älä vaivaudu mihinkään muuhun.

Sanoisin ensin, että kaavi ensin teippi irti ja käytä sitten jonkinlaista rasvaa (karnaubavaha, mineraaliöljy) saadaksesi. viimeiset tahmeat kappaleet sen kanssa.

Kaavinta voi olla huono idea.
#2
+4
Mooseman
2014-12-12 03:00:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jäljelle jäänyt jäännös voidaan poistaa hankaamalla alkoholia ja pehmeällä liinalla. Pieniä hankauksia tulisi tarvita.

WD-40 toimii myös liiman torjumiseksi ja jäännösten irtoamiseksi, hieromalla myös pehmeällä liinalla.

Viite: http: //www. kuidagi.com/way_5136188_way-tape-residue-car-body.html

#3
+3
J. Musser
2014-12-12 00:42:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei vahingoita maalia, ellei auto tarvitse uutta maalausta. Se jättää kuitenkin jäännöksen, joka sinun on poistettava. Sinun on käytettävä siihen liuotinta. Älä käytä kaavinta, sillä se naarmuttaa ja voi aiheuttaa ruosteen kehittymistä.

Jos maali on löysää, et voi poistaa teippiä poistamatta myös vähän maalia.

#4
+1
Zeiss Ikon
2015-10-23 16:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pystyt repimään tarpeeksi kulmasta tarttumaan pihdeihin, voit sitten jäädyttää jäätä, kylmää kaasua / purkitettua ilmaa (ylösalaisin) jne. ja irrottaa teippi irti, kun liima tarttuu heikentää kylmästä. Kun kangasosa on irrotettu, kerosiini, WD-40 tai jopa maapähkinävoi tekevät hienon työn poistamalla jäljelle jäänyt liima.

Olettaen, että olet varovainen pihdeillä ja käytä jotain pehmeää (kuten Bondo-applikaattori, noin dollari varaosakaupassa), joka kaavaa ylös kulman, josta aloitat, tämä ei tee mitään tavallisille automaaleille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...