Kysymys:
Kuinka voin vahvistaa iPhonen kaiuttimia?
Tim
2014-12-11 01:29:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On monia sivustoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​tapoja kaiuttimien vahvistamiseen:

  • Laita puhelin wc-telaan (leikkaa rako)
  • Laita kupit puhelimeen
  • Aseta se laatikkoon tai vastaavaan (kitaroita ehdotetaan joskus).

Olen kokeillut näitä, mutta yksikään niistä ei ollut hieno.

Onko olemassa parempi tapa vahvistaa iPhonen kaiuttimia?

Monet "työskentelevät", mutta sen tekeminen hyvin ei ole helppoa
Sanotko, että olet kokeillut kysymyksesi ehdotuksia, eivätkä ne toimi?
Sanon olevani epäilevä näistä ja olen nähnyt joitain videoita (esim. Https://www.youtube.com/watch?v=3fQlYYZQBM4), jotka viittaavat siihen, että se ei ole hieno.
Asetan tyypillisesti kovan kansikirjan päälle.
Seitsemän vastused:
#1
+5
Joachin Joseph
2015-03-14 00:11:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Leikkaa rako keskelle pahvitelaa esim. alumiinifolio.

    enter image description here

#2
+4
Alex
2014-12-12 20:28:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin tapa tietää, kun olet kotona tai ulkona ja sinulla ei ole laitteita tai tarvikkeita, on yksinkertaisesti sijoittaa puhelimesi seinän viereen tai mieluiten kulmaan kaiuttimet seinää kohti. Ääniaallot heijastuvat seinältä ja useampi niistä pääsee suoraan korvaan.

Tämän ymmärtämiseksi kuvittele puhuja keskellä huonetta seisomalla huoneen oikealla puolella. Ääniaallot liikkuvat kaikkiin suuntiin ja vain yksi osa niistä tulee suoraan korvallesi. Loput heijastuvat ensin vasemmasta, ylä- ja alaseinästä, ennen kuin ne pääsevät korvaan. He menettävät osan äänekkyydestään ja pääsevät sinne jonkin verran viiveellä: Sinulle tässä on pieni kaiku (tietysti huoneen koosta riippuen). Joten jos kaiutin on kulmassa, enemmän ääniaaltoja pääsee suoraan korva tai vain pienellä viiveellä.

Se ei ole kovin kovempaa kuin sen asettaminen kulhoon tai wc-paperirullaan, mutta kuulet silti eron.

#3
+2
kenorb
2015-01-29 19:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit vahvistaa matkapuhelimiasi käyttämällä induktiokaiuttimia, jotka lisäävät minkä tahansa laitteen äänenvoimakkuutta ulkoisella kaiuttimella ilman johtoja.

Kuinka se toimii? Se tarttuu kaiuttimen magneettikenttään induktiolla ja ohjaa sitten signaali omiin vahvistimiinsa ja kaiuttimiinsa.

Jos tarkoituksesi on erilainen ja haluat tehdä niin paljon melua kuin voit (esim. uudelleen raskas nukkuja), aseta puhelin sitten lasiin / mukiin.

Heavy sleeper? Tired of snoozing past your alarm? Use the 'smartphone in a cup' trick to crank the volume!

Kaiuttimien käyttö ei ole kovin hakkeroiva menetelmä, vai mitä ...
#4
+1
J. Musser
2014-12-11 01:43:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen onnistunut sijoittamalla puhelimen kaiuttimet ylöspäin suureen, korkeaan keraamiseen / lasi / metallikulhoon. Muovi tai puu eivät toimi yhtä hyvin.

Se ei ole liian kovaa, mutta sillä on merkitystä.

#5
+1
subjectivist
2015-01-30 08:47:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nyt käynyt Androidissa, mutta kun minulla oli iPhone, minulla oli useita "sarvivahvistimia". Luulen, että maksoin 3 dollaria kukin. Nämä ovat erittäin hienoja ja toimivat fantastisesti. Se on silikonipala, jonka puhelin vain istuu siinä (katso alla).

enter image description here

#6
+1
MrPhooky
2015-03-17 14:37:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samanlainen kuin @ kenorbin vastaus, mutta sen sijaan voit sijoittaa puhelimesi metallikattilaan. Olen tehnyt tämän lomalla ollessani ja olin unohtanut tuoda kaiuttimet ja se toimii todella hyvin. Myös kallistamalla pannua kyljelleen ja osoittamalla sitä kohti, missä istut tai 'boogieing', se muuttuu suuntaavammaksi ja kovemmaksi.

#7
  0
melic
2017-04-24 17:51:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, jos sinulla on sellainen kotona tai toimistossa, se auttaa sinua tekemään vahvistimen; sinun tarvitsee vain tehdä suorakulmainen reikä, johon puhelin sopii. Voit lisätä vaikutusta lisäämällä kartiomaisia ​​asioita, kuten paperikuppi, tai jopa sulkemalla toinen sivu tekee enemmän sinulle. Myös yksi asia pidempään putki on enemmän ääniä.

enter image description here

Myös paperiliittimet voivat auttaa pitämään sitä päällä työpöytä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...