Kysymys:
Kuinka voin teroittaa lyijykynät ilman erillistä teroitinta?
J. Musser
2014-12-11 02:15:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On ollut aikoja, jolloin olin ilman teroitinta, ja käyttämäni kynä muuttui tylsäksi. Yritin käyttää veitsiäni, mutta se näyttää rikkovan asian. Teenkö sen väärin, vai onko olemassa parempi tapa päästä eroon ongelmasta? Käytin kyniä nimenomaan siksi, että ne voidaan pyyhkiä.

Viisi vastused:
#1
+14
user100
2014-12-11 02:51:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teet sen väärin. Useimmat tuntemani taiteilijat käyttävät kynäveitsiä teroittamaan kynät. Temppu on vain pitää puupää alas ja leikata matalaa kulmaa pitkin. Viimeistele grafiittipiste käyttämällä erittäin kevyttä painetta.

Kuinka teroittaa lyijykynä veitsellä

Jos sinun on teroitettava itse grafiitti, käytät väärää lyijykynää: etsi hienompi.
FYI, Useimmat tuntemani taiteilijat käyttävät kynänteroitinta ja mekaanisiin lyijykyniin (joita vedonsaajat käyttivät aikoina) kiertävä lyijy "osoitin" oli kätevä, kun ei käytetty hiekkapaperiromua tai erikoisvalmistettua hiomapalaa. Kynäveitsiä käytettiin / käytetään edelleen leikkaamaan höyhenpäät (tyynyt) sulkakyniksi.
#2
+6
Phlume
2014-12-11 02:45:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En kanna veistä. Olen usein piirtänyt / luonnostellut puistossa tai kaupungin penkillä lähellä reunakiveyttä ja huomannut, että karkea jalkakäytävä ja / tai betoni maassa toimii hyvin hyppysissä (silloin kun minulla ei ole teroitinta minun kanssani). Et saa täydellistä terävää kärkeä, mutta se poistaa puun tarpeeksi saadaksesi enemmän grafiittia ulos ja saatavana jatkuvaan käyttöön.

Samanlainen, jos olet lähellä tiilirakennusta, voi käyttää laastia tiilien välisissä liitoksissa, koska se tarjoaa mukavan kanavan lyijykynälle.

#3
+4
Suzz
2016-04-14 04:33:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää emory-levyä terävöittämään tai muotoilemaan piirustuskynää. En usko, että se toimisi hyvin aloittaessa tyhjästä; ) uudella kynällä, mutta toimii muuten hyvin.

#4
+3
user18849
2018-04-14 02:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyijykynän terävöittäminen laatikkaleikkurilla on itse asiassa helpompaa kuin taskuveitsi (se on terävämpi, joten sinun on painettava vähemmän, jolloin voit hallita paremmin mitä ja kuinka leikkaat). Koska veitsen käyttö teroitukseen vie jonkin verran käytäntöä, voi olla hyvä käyttää laatikkoleikkuria, kunnes tottuu siihen.

Toinen vaihtoehto on käyttää sen sijaan mekaanista lyijykynää - teroitusta ei tarvita. .

#5
+1
Jon
2014-12-11 02:34:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Karkea karkea hiekkapaperi toimii hyppysissä, samoin kuin kynsiviilat ja muut puu- tai teräsviilat.

Kynsitiedostot eivät toimi.
se vie aikaa, ja kiillotustiedosto olisi arvoton. Jos käytän hiekkapaperia kynän teroittamiseen, pidän parempana, että hiomapaperi on hiomakoneella.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...