Kysymys:
Mikä on paras tapa päästä eroon höyrystä peilissä?
Amirreza Nasiri
2014-12-10 02:47:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on paras ja jatkuva tapa päästä eroon höyrystä ja sumusta peilissä? Tarkoitan alla olevaa kuvaa:

enter image description here
Kuva: vivaitalianmovies.com

aiemmin olen kokeillut käyttää saippuaa ja hammastahnaa peilissä ja se toimi vain 4-5 minuuttia sitten minun piti tehdä se uudestaan ​​ja uudestaan. Joten mielestäni se ei ole hyvä tapa päästä eroon näistä höyryistä.

Oletko yrittänyt estää peilin höyrykemisen ensinnäkin? Minulle on auttanut kylpyhuoneeni oven pitäminen auki, kun vastakkaisella seinällä olevaa poistopuhallinta käytetään. Oikea ilmavirta tekee ihmeitä.
Onko mitään syytä, ettet käytä kylpyhuoneen tuuletinta tai avointa ovea? Jos näin on, sinun on mainittava se, koska sinun pitäisi kuitenkin tehdä yksi niistä, jotta kylpyhuoneesi ei homehtisi ...
Mitä "paras ja jatkuvasti" tarkoittaa? Käytitkö muuta sanaa kuin aiot käyttää?
Älä anna sen kerääntyä [ensinnäkin.] (Http://diy.stackexchange.com/questions/7933/is-there-a-technique-to-make-a-shower-mirror-fog-free)
Yksitoista vastused:
#1
+16
derobert
2014-12-10 03:01:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sumu johtuu siitä, että peilin pintalämpötila on alle huoneen ilman kastepisteen. Tämä johtaa kahteen ilmeiseen lähestymistapaan:

 1. Lisää peilin pintalämpötilaa eli hanki lämmitetty peili.

 2. Vähennä huoneen ilman kastepiste (kosteus). Esimerkiksi, jos se on kylpyhuoneen peili, kytke kylpyhuoneen tuuletin päälle suihkun aikana. Tämä auttaa myös estämään homeen kasvua kylpyhuoneessa.

Ja pikakorjaus ... pyyhi se puhtaalla pyyhkeellä tai poista se kuivausrumpulla. Tämä toimii, kun kosteus on laskenut hieman.

#2
+9
Luke Shimkus
2014-12-10 02:51:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on käytettävissäsi, voit käyttää kuivausrumpua. Se on fiksu, yksinkertainen ratkaisu yleiseen ongelmaan. Aika siisti!

#3
+8
Pobrecita
2014-12-19 07:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on joitain käyttämiäni menetelmiä:

parranajovoide

Pyyhi parranajo ennen suihkua kerma kylpyhuoneesi peiliin. Se estää sen huurtumisen, joten sinun ei tarvitse odottaa päästä töihin kylpytuotteillasi tai parranajon jälkeen, kun olet poistunut suihkusta.

Minulle tämä toimii todella hyvin. Näin se toimii:

thenakedscientists.com

Dave - Joissakin mielissä se ei todellakaan estä sitä höyrykemästä. Höyry on paljon pieniä vesipisaroita. Kun valo osuu siihen, valo taipuu ja niin saat erittäin vääristyneen kuvan, joka siirtyessäsi siltä näyttää vain eräänlaiselta sumulta. Mitä parranajovaahto tekee: siinä on paljon pesuaineita ja nämä pesuaineet vähentävät vesikalvon pintajännitystä, joten se ei muodosta paljon pieniä pisaroita. Se vain muodostaa suuren litteän levyn, jonka näet paljon paremmin, joten voit nähdä sen läpi, vaikka vesi tiivistyy edelleen.

Ben - Joten siellä on kirjaimellisesti sama määrä vettä; se on vain muutos veden rakenteessa. Joten miksi pisaroiden on vaikea nähdä asioita?

Dave - Koska vedellä on melko korkea taitekerroin - kun valo osuu siihen, se taipuu. Jos se osuu tähän pisaran kaarevaan pintaan, kukin toimii periaatteessa pienenä pienenä linssinä, valo palautuu pois kaikenlaisista eri suunnista ja tekee siitä olennaisesti valkoisen. Tämä hajottaa kuvan ja tekee siitä sumuisen.

1 litran suihkepullo

2 rkl. kotitalouden ammoniakki

1/2 kuppi alkoholin hankaa

3 tippaa astianpesuaine

1). Kaada 2 rkl. ammoniakkia, 1/2 kupillista alkoholihankaa ja kolme tippaa astiasaippuaa 1 litran pulloon.

2). Täytä pullo vesijohtovedellä ja kallista pulloa täytön aikana, jotta minimoidaan vaahdot.

3). Ruuvaa ruiskutusmekanismi tiukasti vuotojen välttämiseksi. Huurtumaton lasinpuhdistin on nyt käyttövalmis samalla tavalla kuin kaupassa ostettu lasinpuhdistusaine.

Minulle tämä toimii jopa 10 minuuttia ja toimii lasien linsseillä, kuten hyvin. Tämä toimii paremmin, jos levität useita kerroksia ja sitä voidaan käyttää myös lasin puhdistamiseen.

50-50-etikka- ja vesiliuoksen luominen tekee myös temppun. Sen sijaan, että ostat peilipuhdistimen, kuten Windex, jossa on paljon kemikaaleja, voit käyttää tätä luonnollista puhdistusainetta.

Kaada vain kuppi vettä ja kuppi etikkaa vanhaan suihkepulloon. , lisää tippa tai kaksi astianpesuaineita ja suihkuta. Pyyhi peili pyyhkeellä, ja lasin tulee olla höyrytiivis muutaman päivän.

Etikalla on hajua, mutta sen pitäisi hävitä tunnin kuluessa. Voit myös lisätä sitruunamehua tuoksuvaan kylpyhuoneeseen.

Oletetaan, että myös kuivausrumpujen käyttö:

jos unohdit tai et tunne Kuten mitä tahansa levittämistä peiliin, voit käyttää vettä kuivausrumpulla veden poistamiseksi peileistäsi nopeasti.

Onko tekniikkaa tehdä suihkuveilistä sumua?:

Tällä Q&A: lla on paljon menetelmiä, joita voi ostaa.

 • Joitakin menetelmiä näiden tuotteiden tehostamiseksi ovat:
  • Kytke tuuletin päälle, kun suihku.

  • Ota peili alas suihkun aikana ja laita sen päälle pyyhe. Odota 5 minuuttia suihkun jälkeen ja aseta se sitten takaisin. Tai levitä pyyhe, kun se seisoo.

  • Myös paksumpien tuotteiden, kuten parranajovoiteen, käyttäminen saa ne pysymään pidempään. Saippua, jossa on ilmaa sisältävää vettä, voi pestä pois.

  • Lämpimien esineiden asettaminen peiliin toimii myös.


  Lisätiedot ja asiat, joita en tiedä, toimivat

  • Autovaha

   Estä kylpyhuoneesi peilin höyryä seuraavan kuuman suihkun jälkeen. Levitä pieni määrä autopasta vahaa peiliin, anna sen kuivua ja hankaa pehmeällä liinalla. Seuraavan kerran, kun astut ulos suihkusta, näet kasvosi heti peilissä. Hiero vaha kylpyhuonekalusteisiin, jotta vältät myös vesipisarat.

  • Astiasaippua

  Kevyen astianpesuainepinnoitteen käyttö voi myös tehdä temppun. Aseta muutama pisara saippuaa kämmenelle ja lisää vettä. Pyyhi tämä saippuakätinen käsi peilin pinnan yli ja pyyhi sitten puhtaaksi paperipyyhkeellä. Voilà.

  Peilin tulisi olla kirkasta noin päivän ajan; sitten voit yksinkertaisesti toistaa prosessin. Tämän menetelmän käyttäminen on kätevää myös muiden suihkun käyttäjien hiipimiselle. Vaahdota kätesi saippualla, kirjoita viesti ja pyyhi.

  LifeHacker.com-sivustolta KeithS-kommentit:

  astianpesuaine on parempi kuin kylpysaippua, koska se ei jätä saippuakameraa.

  Walker Answers:

  Hyvä tuuletin tuulen poistamiseksi on ensimmäinen askel. Sitten tarvitset lämmitetyn peilin, tai voit yrittää laittaa lattialämmitysmaton peilin taakse. Jos peili on laatat lämpimämpi, eniten tiivistymistä muodostuu laatoihin eikä peiliin.

  Kuinka estää peilejä höyrystymästä höyryllä

 • Mielestäni tämä on paras vastaus, joten aion muuttaa hyväksyttyä. Itse käytän myös parranajovoimaa ja olen kiinnostunut siitä, miten se pitää peilin sumuilta, pystytkö selittämään sen myös?
  @AmirrezaNasiri Lisäsin selityksen.
  Yritin parranajovoimaa pari kertaa ja se ei toiminut. Saattaa olla joitain ainesosia, jotka ovat merkityksellisiä, mutta joita ei ole kaikissa parranajovoiteissa ...
  Vaikka kuivain kuivuu hyvin, on yleensä nopea ja kätevä, varovaisuutta on noudatettava. Kerran murtin kylpyhuoneen peilin käyttämällä kuivausrumpua. Pidä kuivausrumpu liikkeessä samalla tavalla kuin ruiskutat maalia. Jos osoitat t vain yhdelle alueelle, sinulla on suuri riski rikkoa peili. Älä riski seitsemän vuoden epäonnea!
  #4
  +6
  Mooseman
  2014-12-10 02:59:40 UTC
  view on stackexchange narkive permalink
  1. Pidä se puhtaana. Käytä säännöllisesti lasinpuhdistusainetta, kuten Windex. ikkunassa.
  #5
  +4
  J. Musser
  2014-12-10 03:41:48 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Aseta lämmityskaapeli peilin taakse. Se pitää peilin korkeammassa lämpötilassa kuin ilma, joten tiivistymistä ei voi tapahtua. Toimii kuin viehätys!

  Kuvattu täällä.

  Tämä tuntuu "vain linkkivastaukselta", joka linkittää "vain linkkivastaukseen"
  @AngeloFuchs Mutta selitän miten se toimii. : P
  #6
  +3
  Adam Miller
  2014-12-20 19:54:48 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Peili sumuutuu (ja sumuutuu jatkuvasti), koska kylpyhuoneen ilma on lämmin ja kostea, ja peili on mukava, viileä paikka tiivistyä. Päästä eroon lämpimästä vedestä ilmassa! Kun olet poistunut suihkusta, käytä suihkua kylmänä vähän aikaa; se jäähdyttää ilmaa, ja kosteus tiivistyy jäähdytetyssä suihkun sisällä peilin sijasta. Peili huuhtoutuu hitaasti, kun kosteus haihtuu, ja se auttaa tiivistymään uudelleen, jos pyyhit sen pois.

  #7
  +2
  Timothy Winters
  2014-12-20 11:50:48 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Yksinkertaisin tapa, jolla pidän kylpyhuoneeni peilit sumussa, on hieroa valkoinen kynttilä lasin ympäri ja kiillottaa se sitten pehmeällä liinalla. Vaha saa kaikki kosteushelmet ylöspäin ja rullaa pois.

  #8
  +1
  Phlume
  2014-12-10 02:56:15 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Etsimäsi on sumunestopuhdistusaine. Kemialliset aineet puhdistusaineessa estävät kosteuden muodostumisen, mikä puolestaan ​​aiheuttaa "sumua" ikkunan tai lasin pinnalle.

  Tämä on mukava wiki-ohje, joka on omistettu oman tekemiseen, jos haluat et halua ostaa yhtään.

  #9
  +1
  Jim_Bob
  2016-07-09 05:17:56 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Käytän vain ikkunalasia. Viisi sekuntia ja peili on kuiva. Sopii hyvin pesualtaan alle.

  Tämä ei ole kovin tehokas eikä edes käytännöllinen ratkaisu, koska se saa sinut pitämään ylimääräisen työkalun kylpyhuoneessa eikä estä peilin huurtumista muutamassa sekunnissa. joten se toimii.
  #10
    0
  cellepo
  2015-07-17 23:04:25 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Pidä tilalämmitin peilin alla. Varmista, että se on päällä, ennen kuin aloitat suihkun.

  Tämä on joillakin tavoin muunnelma kuivausrummusta.

  Ehdotatko lämmittimen sijoittamista pesualtaan peilin alle? Eikö se ole sellainen turvallisuusriski? Ainakin puhalluskuivain on tarkoitettu käytettäväksi kylpyhuoneessa ...
  Ei, suosittelen, että laitat lämmittimen lattialle ... Jos olet todella huolissasi turvallisuudesta, kylpyhuoneenkohtaisia ​​lämmittimiä on saatavana ...
  #11
    0
  Kevin_Kinsey
  2015-08-12 21:10:27 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Ota kylmä suihku.

  Sen lisäksi, että vältetään peilin höyrystäminen, tutkimus on havainnut, että se lisää aineenvaihduntaa ja helpottaa polttamaan ylimääräistä kalorien kulutusta, johon saatat olla aika ajoin nauttinut:

  http://www.livestrong.com/article/154168-how-to-lose-weight-with-cold-showers/

  Lisäksi vältät kiusauksen tuhlata ylimääräisiä minuutteja, mikä kiireiselle ihmiselle (kuten monet meistä ovatkin) on myös siuna.

  Miksi et ohita suihkua kokonaan? Luulen, että koska haluamme välttää höyryä, lämmin suihku on epäsuora!


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...