Kysymys:
Mikä on halpa tapa lämmittää lakanat ennen niiden sisään pääsemistä?
Zach Saucier
2014-12-10 07:32:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talvella pidämme talomme kylmempänä kuin kesällä. Tämän seurauksena arkkini ovat aina kylmempiä kuin haluaisin niiden olevan ennen kuin pääsen niihin. Nukuin nyrkkeilijöissäni vuodenajasta riippumatta, koska se on minulle mukavin, joten kehoni on suorassa kosketuksessa kylmävuorien kanssa.

Ainoa asia, joka on toiminut minulle toistaiseksi, on se, kun saan lakanat kuivausrummusta ja sitten heti sänkyyn, mutta en voi tehdä sitä joka ilta, koska on kipua kuivua ja laittaa heidät takaisin sänkyyn.

Haluaisin välttää sähköhuovan tai lämmitetyn patjatyypin kustannukset. Lisäksi haluaisin pystyä lämmittämään sängyn, kun leirin ulkona kylmässä.

Mikä on yksinkertainen tapa lämmittää lakanat ennen kättä, jotta minun ei tarvitse kokea arkkien kylmä? Jos mahdollista, haluan olla poistamatta kansia, koska niiden asettaminen takaisin on hankalaa.

Anna jonkun muun nukkua ensin heissä
Kommentoiminen, koska tämä ei oikeastaan ​​ole hakkerointi: hanki joitain sumeasta materiaalista (tavallisten puuvillalevyjen sijaan) valmistettuja arkkeja: jersey, flanelli jne. Ne ovat erinomaisia ​​talvella - koska ne on valmistettu materiaalista, ne ei ole kivikylmä talvella, ja voit liukua sisään ja olla paahteinen lämmin. Siellä on syy, miksi flanellipihdit ovat niin kodikkaita.
Mene vain sänkysi housujen kanssa ensin muutaman minuutin ajan ennen kuin otat ne nukkumaan
Kolmetoista vastused:
#1
+25
William the Pleaser
2014-12-10 08:24:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ah, tämä on ikivanha kysymys!

Aikaisempina aikoina ihmiset käyttivät sängynlämmitintä pitääkseen kuumia hiiliä lämmittääkseen sängynsä nopeasti. Kuumat hiilet ovat yleensä hyödyllisiä asioita; saatat muistaa ne sellaisista hyvin vastaanotetuista vastauksista, kuten mikä on nopein tapa paahtaa leipää ja tuleva "Kuinka saan nopeasti herkullisen pihvin klo 3?" Huomaa, että ne, jotka ovat vähemmän etuoikeutettuja, turvautuvat esineisiin, joita tulella voidaan lämmittää ja jotka pitävät paljon lämpöä vapauttamalla sen ajan kylmän sängyn lämmittämiseen; Laura Ingalls Wilder kuvaa kuuluisissa kirjoissaan yleisten taloustavaroiden kuten tiilien, silitysraudojen ja perunoiden käyttöä tähän tarkoitukseen. Wikipedian artikkelissa todetaan, että yhteinen kuminen kuumavesipullo tekee erinomaisen sängynlämmittimen, ja minun on oltava samaa mieltä - varmista, että korkki tai korkki on tiukasti kiinni, kuten kylmään herätessä märät jalat eivät ole koskaan hauskoja. Jos veden lämmittämisen odottaminen pilaa nukkumaanmenoaikaa, harkitse vaihtoehtoja, jotka on esitetty kohdassa Nopein tapa keittää vettä.

Historia on poissa tieltä, harkitaan joitain muita vaihtoehtoja ; nykyaikaisena, elämää hakkerina yksilönä olen varma, että olet jo hylännyt tällaiset viehättävät ratkaisut, ja aivan oikein. Tässä on joitain vaihtoehtoja:

  • adoptoi koira. Koirat rakastavat makaamassa sängyssäsi lämmittämään sitä ennen kuin työnnät niitä pois tieltä. Ja heidän normaali ruumiinlämpö on korkeampi kuin sinun! Jos huomaat kylmät täplät kelpaamattomiksi, ota vain useita koiria.

  • Sytytä sänkysi tuleen. Sytytin ja neste sammuttimet ovat nykyään halpoja, ja todennäköisesti sinulla on jo molemmat vain makaamassa tekemättä mitään. Lisää paksu villapeite suojaamaan herkät lakanat, ja sinulla on itsellesi resepti lämpimään sänkyyn hetkessä! Lisäpisteitä keskiöljyn pelaamisesta samalla, kun harjaat hampaita.

  • Voimakas, lähetyssaarnaajan sukupuoli. Tämä on myös vanha lääke, mutta et ehkä tiedä, että kun isoisäsi lämmitti, kun hän lähetti sinut tiilellä sänkyyn hänen sängynsä käyttämättä vain paljon kitkaa ja isoäitiä.

  • Vintage Pentium. Joo, olemme palanneet "asettamaan kuumia esineitä jalkoihisi", mutta tämä ainakin rikkoo meidät 1890-luvulle ja 1990-luvulle! Klassiset Pentium-sirut juoksivat tarpeeksi kuumiksi vaatiakseen tietokoneiden uudelleensuunnittelun jäähdytyksen parantamiseksi; vain pitää varpaasi paahteisina!

** VAROITUS: ** ÄLÄ Yritä asettaa sänkyäsi tulipaloon. * loppu psa *
#2
+13
user100
2014-12-11 08:05:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanhan koulun tapa tehdä tämä on kuumavesipullo.

enter image description here

Kiitos, mutta tämä vastaus mainittiin jo [Williamin vastauksessa] (http://lifehacks.stackexchange.com/a/199/78)
Jos lämmität tai liesi on lämmin, laita päälle kirsikkakivipussi (luonnollisesti pesty ja kuivattu) lämmittämään läpi koko illan. Tämä lämmittää sitten sängyn mukavasti ilman, että sinun tarvitsee lämmittää vettä. Kerään, että voit käyttää vastaavia muita juttuja, mutta minulla on kirsikkapuu, joten paljon kiviä (kuoppia?).
https://youtu.be/AjNvBAoNAbY DIY lämpöpaketti. Vaatii vähän vaivaa, ei rahaa ja kestää kauan.
#3
+6
Tori B.
2018-01-03 14:31:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todella helppo ja yksinkertainen tapa tehdä tämä on kuivausrumpu. Lähes jokaisella on yksi, ja otat vain lakanat ylös ja puhalsi kuumaa ilmaa niiden väliin. Se toimii hyvin ja kestää vain minuutin tai kaksi.

#4
+3
Hobbes
2018-01-03 16:38:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sähköhuopa olisi todellakin halvempaa kuin vedellä täytetty sängynlämmitin. Löysin satunnaisen vedenkeittimen, joka lämmittää 1,7 l vettä kiehuvaksi 207 sekunnissa 3 kW: lla. Se on 621 kW. Oletetaan, että lämmität veden 50 ° C: seen, se on 310 kW.

50 W vetävä sähköhuopa voi toimia 6200 sekuntia ennen kuin se kuluttaa 310 kW. Se on noin 1,5 tuntia, paljon enemmän kuin on välttämätöntä: Käytän sähköhuovani yleensä 30-45 minuuttia (ja sitten koko sänky on lämmin, ei vain lakanat).

Tämä ero on 1 kWh 24 päivää, joten voit laskea, kuinka kauan kestää, ennen kuin sähköhuopa on korvannut kustannussäästöt.

#5
+2
user113000
2018-02-28 04:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äitini tekee nämä lämmittimet lahjaksi. Ne ovat pohjimmiltaan kangasta, joka on ommeltu kokonaan kiinni ja jossa on rehumaissi. Heitä se mikroaaltouuniin 2–3 minuutiksi, ja ne pysyvät lämpimänä hetken.

Vaimollani ja minulla on 2-3 sellaista, joita käytämme talvikuukausina. Laitamme 2 minne jalkamme menevät ja yhden keskelle. Vedä sitten kannet ylös.

Asiat ovat mukavia ja paahtavia. Olemme kokeilleet myös riisi- ja putkisukka-asiaa, mutta ei tunnu siltä, ​​että se pysyy niin lämpimänä niin kauan.

Linkki: https://happyandsimple.wordpress.com/ 2013/02/02 / mikroaaltouuni-hotcold-pack-made-from-corn-tutorial /

#6
+2
Steerpike
2019-12-18 01:39:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minut kasvatettiin kuumavesipulloilla. Ne ovat edelleen paras ratkaisu tänään, mutta hyvien löytäminen ei ole liian helppoa. Paras, jonka olen koskaan ostanut, oli 'Boots' -brändi Iso-Britanniasta; se oli toiselta puolelta kiiltävä liukumisen helpottamiseksi sängyssä, toisella puolella uurrettu, jotta suora kosketus olisi mahdollista palamatta. Valitettavasti en löydä korvaa mistään. Tällä hetkellä saatavilla olevat ovat 'ok', mutta eivät niin hyviä - molemmilta puolilta liian karkeita liukumaan helposti jalkojesi kanssa (jotkut saattavat mieluummin tämän, koska pullo pysyy paikallaan - mieltymys).

Toinen paras ratkaisu on geelillä täytetty lämmitystyyny, joka toimitetaan usein kangasholkin sisällä. Otat geelipakkauksen hihasta, laitat mikroaaltouuniin noin minuutiksi, sitten takaisin holkkiin ja sitten sänkyyn. Sinun ei tarvitse irrottaa holkista, mutta en pidä ajatuksesta, että kangasholkki koskettaa mikroaaltoni sisäosaa. Tämä on näyte "geelikomponentista"; en löydä yhtään kättä, jolla olisi sopiva holkki, mutta tyynyliina riittäisi ripaus. Älä ylikuumenna geeliä - tarkkaile sitä tarkasti ensimmäisten käyttökertojen yhteydessä varmistaaksesi, että se ei kupli. Jos ylikuumenet, se voi räjähtää ja aiheuttaa suuren sotkun.

Kolmas paras vaihtoehto on mielestäni "pellavansiemen" täytetty tyyny; samanlainen kuin edellinen ehdotus, mutta pellavansiemeniä käytetään geelin sijaan. En henkilökohtaisesti pidä siihen liittyvästä aromista ja tunnen outoa "siementen" lisäämisestä sänkyni, mutta olen varma, että ne ovat kunnossa.

#7
  0
Farmer Brown
2018-02-15 13:43:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut aurinkoenergialla toimivasta lämmityslaitteesta. Niin kauan kuin päivän aikana on ollut tarpeeksi auringonpaistetta, se lämpenee. Sitten aseta se sängynpäällisen päälle ja aseta paksu peitto tai peitto, jota kutsutaan joskus doonaksi, pitämään sen päällä lämmön pitämiseksi. Se toimii kuitenkin paljon paremmin, jos se liukastuu peitteiden alle. Tämä laite on erittäin halpa ja sitä voidaan käyttää jopa retkeilyssä.

Mikä se on ja mistä ostat sen? Joissakin rautakaupoissa on se. Se on kaikkialla musta, melko paksu ja vaatii vähän hoitoa käytön aikana.

Sähköä ei tarvita.

Arvatko vielä?

Okei, se on yksi tai useampi iso, vahva ja paksu musta muovipussi. Jotkut rautakaupat varastoivat ne puutarhan jätepusseiksi. Laita niihin vettä ja sulje ne. Aseta ne mahdollisimman tasaisesti auringonvaloon. Päivän aikana ne lämpenevät erittäin mukavasti. Ota ne ennen pimeää sisälle, aseta ne sängylle ja peitä ne lämmön vangitsemiseksi. Toimii herkku. Varmista vain, että et kiristä niitä millään terävällä. Älä koskaan anna kissan huoneeseen, tai päädyt märkäpanoon.

Lämmitän jopa vettä suihkuksi juoksemalla mustaa maatalousputkea pihan ympäri. Vedellä täytetty se lämpenee hyvin. Voit siirtää veden johonkin näistä retkeilysuihkuista tai kiinnittää sen pumppuun ja ajaa sen läpi ikkunan tms. Ilmaista kuumaa vettä. Lapset jopa ehdottivat ohuiden ag-putkien asettamista katolle saadakseen vielä enemmän ilmaista kuumaa vettä. Mutta se ei näytä kovin hyvältä.

Joka tapauksessa, jos useimmille ihmisille on liikaa vaivaa lämmittää sänkyä tällä tavalla, se ei todellakaan ole vaivaa leirintäalueen aikana. varmista, ettei vettä vuoda.

Toivottavasti tämä auttaa.

Kippis.

Tämä näyttää olevan taattu tapa liottaa sänkyäsi vedellä.
#8
  0
Eric1975
2018-02-18 21:58:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on pieni matkailuvaunu, jonka otamme retkeilyyn talvella. Emme pidä propaanin käytöstä lämmössä, joten olemme huomanneet, että sähköinen heitto toimii täydellisesti. Ne ovat pienempiä kuin sähköhuopa ja käyttävät vähemmän energiaa. Kytketään heitto puhtaaseen sinimuuntajaan, joka on kytketty syväkierron paristoon. Akkua ladataan päivällä aurinkopaneelilla, joten sen käytöstä ei aiheudu kustannuksia. Ehkä hieman kalliimpaa kuin etsit, mutta jos ostat käytetyt tavarat, saat todennäköisesti saada, jos alle 100 dollaria. Vapauta sitten lämmin sänky vuosia, kunnes paristo rikkoutuu.

#9
  0
Love to Love you Baby
2019-12-05 02:33:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laita iso pyyhe kuivausrumpuun juuri ennen kuin aiot mennä sänkyyn. Se ei häiritse mitään ja vain heittää sen sivuun ilman, että tarvitsee irrottaa mitään pistorasiasta tai nousta sängystä ............... aaahhhhhhhhh.

Oletan, että otat myös pyyhkeen kuivausrummusta, kun se on lämmin, ja laitat sen sängylle? ;)
Varmasti pyyhkeen lämmittäminen kuivausrumpussa vie enemmän sähköä kuin sähköhuopa.
#10
-1
JRaef
2018-01-04 04:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän hiustenkuivaajaa kuten aiemmin mainittiin. Vedän painavammat kannet takaisin, laitan suuttimen arkin alle, tiivistän sen ympärillä käsilläni ja käytän sitä "täyttämään" ylälevyn; ajattele "hollantilainen uuni" suukapula. Sinun ei tarvitse lämmittää muita huopia, vain lakanat, jotka koskettavat sinua, joten kestää vain muutaman minuutin, jotta ne saadaan paahteisiksi. Hyppää sitten sisään ja vedä peitot itsellesi, kun lisäät oman kehosi lämpöä, kun arkki menettää lämpönsä peitteisiin.

#11
-1
Gracie
2018-02-11 09:51:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki uusi, kulumaton putkisukka ja täytä se puolivälissä tavallisella riisillä. Sido solmu pitämään se kiinni ja työnnä se sitten mikroaaltouuniin puolitoista minuuttia.

Mitä sitten? Kuinka tämä liittyy kysymykseen?
#12
-2
Adi Bradfield
2014-12-10 07:40:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pistä hiukan kuivausrummun kansi hetkeksi. Se pitää sen lämpimänä vain lyhyen ajan, ja on tuskaa laittaa kansi takaisin ennen kuin menet sänkyyn, mutta se estää sinua jäätymästä heti!

Downvote - OP ilmoitti, ettei hän halunnut poistaa peitteitä sängystä.
#13
-3
holroy
2015-03-16 03:28:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit pitää lakanat olohuoneessasi tai toisessa huoneessa, joka on lämpimämpää kuin makuuhuoneesi, ja siten olla lämpimämmät lakanat nukkumaan menossa. silti olisi hyödyllistä, olisi mennä sänkyyn vaatteiden kanssa esilämmittämiseksi ennen vaatteiden riisumista. (Ehkä parasta tehdä ulkona)

Viimeinen ehdotukseni olisi käyttää ylimääräisiä huopia sängyn päällä päivällä pitämään lakanat alhaalla hieman lämpimämpinä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...