Kysymys:
Kuinka voin estää lyijykyntien rikkoutumisen?
The Idiot Gamer
2014-12-10 09:05:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koulussa voi olla ärsyttävää, kun joudut menemään teroittamaan kynääsi, koska se on rikkoutunut. Olen yrittänyt käyttää sitä varovammin. Onko muita ideoita? Mitä minun pitäisi tehdä?

Kuusi vastused:
#1
+8
Mooseman
2014-12-10 09:17:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Älä teroita niitä liikaa
  2. Älä lyö niitä pöydälle tai pudota niitä lattialle
  3. Yritä pitää ne mahdollisimman suorana käytön aikana teroitin
#2
+7
Angelo Fuchs
2014-12-10 19:10:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää puuseppä kyniä. Ne ovat jäykempiä eivätkä yleensä hajoa ollenkaan. Lisäksi ne teroitetaan veitsellä, jonka havaitsin olevan helpommin saatavana kuin kynänteroittimet.

from wikipedia

Olen käyttänyt tähän myös tavallista kynää ja hyvää saksia.
Onko tämä käytännöllistä päivittäin? Puusepän lyijykynän teroitus ei ole yhtä helppoa kuin tavallisen lyijykynän työntäminen teroittajaan ja sen kelaus.
@VarunKN No, joo. Ainakin minulla ei ollut ongelmia siinä. otoh, olen kaveri, jolla on joka päivä mukanaan viktorinox-monitoimityökalu, joten ehkä käsitykseni "helposti saatavilla" on vääristynyt veitselle :)
haha, okei. Ei ole epäilystäkään siitä, että puusepän lyijykynä on paljon tukevampi kuin tavallinen lyijykynä. +1 siitä.
#3
+7
Abraxas
2014-12-11 01:12:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mekaaniset lyijykynät. Vaikka he saattavat rikkoa enemmän, se ei ole ongelma. Mutta tosissaan, puhtaasta aikatehokkuuden näkökulmasta, jos pystyt käsittelemään, kuinka mekaaniset kirjoitukset menisin siihen normaalien lyijykynien sijaan.

Ehkä olen vain huono käyttää niitä. x.x

Tämä ei oikeastaan ​​vastaa kysymykseen. Se on ikään kuin joku kysyy "miten autoni tehostuu polttoainetehokkaammaksi" ja ehdotat "aja sen sijaan pyörällä"
Se ei liity kysymyksen "otsikkoon", mutta lähetetty kysymys: Koulussa se voi olla ärsyttävää, kun joudut nousemaan teroittamaan kynääsi. Olen yrittänyt käyttää sitä varovammin. Onko muita ideoita? Mitä minun pitäisi tehdä? Erityisesti "muita ideoita?" Koska lyijykynä ja mekaaninen lyijykynä ovat toiminnallisesti melkein identtiset ja ongelma näyttää olevan ärsytys / haitta "jouduttaessa menemään ylös ja teroittamaan kynääsi", mielestäni tämä on asianmukainen vastaus.
Tämä vastaa kysymykseen täydellisesti, koska OP ei määritellyt mekaanisia tai puukyniä.
#4
+5
Zach Saucier
2014-12-10 09:14:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä teroita sitä niin paljon aloittaaksesi.

Sinun on teroitettava se hyödylliseksi, mutta ei niin paljon, että se on erityisen terävä. Tämä antaa sille enemmän tukea ja antaa sen rikkoutua harvemmin.

Sen pitäisi näyttää enemmän kuin ensimmäinen kuin toinen


(lähde: theinterneteducator.com)

#5
+1
Dave
2015-12-04 18:31:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän parempana mekaanisista lyijykynistä, mutta kynän laatu ja laatu määräävät sen kestävyyden. Lyijykynä lyijy on sekoitus grafiittia ja savea, joskus lisämateriaaleilla pitämään sitä yhdessä. Laadukkaampiin lyijykyniin voi olla painettu jotain "kemiallisesti liimattua", mikä osoittaa, että lyijyssä on ylimääräisiä liimoja sen vahvistamiseksi.

Lyijykynissä on myös H-kirjaimilla merkitty luokka (koville ) ja B (mustalle). Yleisin luokka on HB, joka antaa hyvän kompromissin hyvin määriteltyjen viivojen ja linjan pimeyden välillä. Jos valitset B-luokan, ehkä B2 tai B3, lyijykynä on pehmeämpi ja vähemmän todennäköisesti rikkoutuva, koska vaikka se on pehmeämpi, se on vähemmän hauras.

Pidä huolta kynistäsi. Niiden pudottaminen tai ravisteleminen lyijykynässä muiden kynien ja lyijykynän kanssa voi aiheuttaa lyijymurtumia, jotka eivät näy ennen kuin olet teroittanut ne siihen pisteeseen asti.

Saatavilla on monia kynänteroittimia. että kiinni ja varastoi lastut. Jos käytät jotakin näistä, sinun ei tarvitse siirtyä työpöydältäsi, kun joudut teroittamaan kynää.

#6
-1
user10877
2015-12-04 06:06:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla ei tarvitse olla rikki lyijykynää, upota se veteen muutaman minuutin ajaksi. Kynääsi ei tarvitse työntää alas niin paljon, joten se ei hajoa yhtä helposti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...