Kysymys:
Kuinka voin nopeasti poistaa tupakansavun hajun suljetussa tilassa?
JSW189
2014-12-10 20:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun joku tupakoi autossani tai kodissani, haju kestää päivistä viikkoihin. Kuinka voin poistaa tuoksun nopeasti?

Olen kokeillut perusilmanraikastimia, mutta ne asettivat ongelman vain bandaidille. niiden loppuessa savuhaju jää.

Parempi vielä, älä anna heidän tupakoida ollenkaan lähelläsi. Olemme kertoneet ihmisille, että he eivät voi tupakoida omaisuudellamme (älä välitä itse talosta).
[Tämä vastaus] (http://pets.stackexchange.com/a/3116/628) Pets SE: ssä, jossa kerrotaan, kuinka koiran haju poistetaan kodistasi, saattaa kiinnostaa.
Kahdeksan vastused:
#1
+11
TIO Begs
2014-12-12 22:15:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leivinjauhe

Jos tämä on vain satunnaista savua, suurin osa jäljellä olevasta hajusta on kankaisiin, kuten mattoihin, verhoihin jne. jääneestä savusta. ruokasoodan hierominen niihin voi auttaa neutraloimaan hajun.

Ripottele matolle kevyesti matot (jotka poistavat pohjimmiltaan kaiken hajun useimmissa huoneissa). Käyn sitten tyypillisesti sen yli hieman jakamaan sen edelleen kasaan. Odota hetki (10 minuutista muutamaan tuntiin) ja imuroi matot tavalliseen tapaan.

Huomattavamman välitön vaikutus saat tuotteita, jotka on valmistettu erityisesti tätä varten. Missä olen, ne ovat erittäin halpoja, koska ne ovat enimmäkseen ruokasoodaa, johon on lisätty tuoksu.


Kuten sanoin, tämä on parasta satunnaiselle savulle. Huoneissa, jotka tupakoituvat jatkuvasti ajan myötä, savua / nokea kertyy useimmille pinnoille, mikä vaatii syvempää puhdistusta.

Henkilökohtaisesti luulen, että tämä on lähinnä kysymykseen vastaamista kysytyllä tavalla - eli kuinka haju poistetaan pikemminkin kuin peitetään se.
#2
+4
user100
2014-12-11 07:45:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmanraikastimen käyttö peittää hajun. Mielenkiintoinen asia useimmissa ilmanraikastimissa on, että ne koostuvat suurista molekyyleistä, jotka todella estävät hajuherkkesi, jotta voit itse ostaa hajuttomia ilmanraikastimia.

#3
+3
nicael
2014-12-10 20:20:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen asia olisi tietysti avata kaikki ikkunat.

Mutta pelkkä huoneen tuuletus ei auta sinua; tiedetään tosiasia, että savu laskeutuu seinille, kattoon, lattiaan; matot myös pidättävät sitä paljon (mitä muuta?), mikä estää tämän ärsyttävän hajun katoamisen. Joten niiden puhdistamisen pitäisi nopeuttaa savun hajun poistamista.

(se suodatetaan tietoja osoitteesta moving.about.com)

#4
  0
Darren
2015-02-23 13:49:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muu kuin leivinjauhe, voit itse käyttää aktiivihiiltä tai hiiltä.

Activated Charcoal

Koska normaali hiili ei toimisi Hajujen kemikaalit ja niiden imeytyminen ovat kemiallisia prosesseja, minkä vuoksi tarvitset aktiivihiiltä.

Mikä on aktiivihiili?

Aktiivihiili on happi käsitellyt hiilet avaamaan miljoonia pieniä huokosia hiiliatomien väliin.

Lähde

Se on vapaasti ostettavissa melko kohtuulliseen hintaan. Sitä ei ole lainkaan vaikea löytää.

Toinen vaihtoehto, jota olen itse käyttänyt (Kun autoni haisee mätää kalaa), murskattiin kahvipavut, jotka näyttivät absorboivan hajun nopeasti. Sen jälkeen käytin ilmanraikastinta kahvin hajun poistamiseen, ja voila, se oli kadonnut.

#5
  0
python starter
2015-02-23 20:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat yksinkertaisen ja kohtuuhintaisen ratkaisun, vastaus on hyvin yksinkertainen ja tehokas: sytytä vain useita kynttilöitä, mieluiten silloin, kun henkilö tupakoi edelleen. Käytä tavallisia "tavallisia" kynttilöitä ja tämän pitäisi ratkaista ongelmasi.

#6
  0
kutschkem
2015-02-27 15:36:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kahvipavut auttavat, vaikka en voi sanoa tarkalleen kuinka nopeasti. Käytin niitä aiemmin (savu) hajun poistamiseen käytetyistä huonekaluista. Laita vain kahvipapuja kulhoon ja anna heidän istua tuoksuva huone.

#7
  0
jimmyplaysdrums
2015-04-17 19:38:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut suuri menestys Febreezen avulla eroon tupakansavun hajusta. Varsinkin sellaisissa asioissa kuin sohva tai matto. Toimii hyvin myös autolle.

Lisäksi tupakoinnin lopettamisen jälkeen en koskaan antanut tupakoivan ystäväni tupakoida autossani tai kotona. He kunnioittivat sitä, eikä minun tarvitse koskaan huolehtia siitä. Ehkä voit pyytää ystäviäsi olemaan tupakoimattomia omassa paikassa tai autossa? Heistä ei ole todella oikeudenmukaista haistaa tilaa, jos ajattelet sitä.

#8
-1
david
2015-02-27 23:01:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmissa vastauksissa oletetaan, että joku muu tupakoi. siinä tapauksessa itsevarmuus palvelee sinua paremmin kuin hajun peittäminen. sanottu, tämä näyttää olevan klassinen teini-ikäinen kysymys ... Kuinka piilotan sen, että tupakoin vanhempieni autossa tai huoneessani. * silmänisku * silmänisku.

Vastaus: täytä kuivausrumpu paperipyyheputkeen ja hengitä ulos putken läpi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...