Kysymys:
Kuinka puhdistaa vuotanut sokeri?
James Webster
2014-12-10 16:04:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tänään, kun tein kupin kahvia varainhankintatapahtumassa, kaadoin sokeria kovalle lattialle. Meillä ei ollut pölypussia, harjaa tai imuria, joten käytimme tehokkaasti poimia sokeria lattialta.

Kuinka voisin puhdistaa sotku tehokkaammin ja nopeammin?

Mitä ongelman laajentamiseksi olisi voitu tehdä, jos vuotanut määrä olisi ollut huomattava?

Viisi vastused:
#1
+10
agonist_
2014-12-10 16:14:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä pienen kasan sokerilla ja yrittää sitten paperiarkilla työntää arkin kasan alle saadaksesi sokeria. Se ei ole täydellinen ratkaisu, luultavasti sokeria on jäljellä, mutta nyt voit käyttää osan sokerista

En halua, että minulle tarjoillaan kahvia sokerin ja lattian kanssa ... Luultavasti vain heittäisin sokerin pois ...
Selvyyden vuoksi heitimme vuotaneen sokerin pois;)
Se riippuu mielestäni lattian sokerista. Jos se putoaa ja tekee kasan, voit käyttää sitä osaa, joka ei koskenut lattiaa (mutta luulen vain sinulle, jos palvelet sitä muille ihmisille, ne eivät todennäköisesti ole kunnossa).
Mielestäni tämä toimii melko hyvin yleisenä ratkaisuna suuremmalle sokerimäärälle. Käytä sitten Vogelin ratkaisua saadaksesi jäännökset, kun paperin kanssa on vaikeaa.
Paperiarkki voi toimia välipalana. Pidä sitä keskellä toisella pitkällä sivulla, antaen sille pienen rypistyksen peukalolla. Kun sitä käytetään kevyesti ja melko jyrkässä kulmassa, etureunan tulee olla lattiaa vasten.
#2
+4
Vogel612
2014-12-10 16:12:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sokeri liukenee helposti veteen. Helpoin tapa on pyyhkiä se kostutetulla pyyhkeellä tai vastaavalla.

Se toimii parhaiten pienten sokerijyvien kanssa, joten sinun on silti otettava suuremmat palat. Vaihtoehtoisesti voit myös murskata ne.

#3
+4
user100
2014-12-11 07:55:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olet puhdistanut sokerin kuten @agonist_ on ehdottanut, paina kätesi lattiaa vasten poistaaksesi jäljellä olevat sokerijyvät. Käsi on vain tarpeeksi kostea, jotta sokeri tarttuu siihen lattian sijasta.

#4
+1
djsmiley2kStaysInside
2017-01-15 20:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki Canis lupus familiaris puhdistamaan se.

Vaikka minulla on sellainen nyt, minulla ei ollut sitä tuolloin. Mutta joka tapauksessa ei aina ole yhtä kättä. Tässä tapauksessa olin julkisessa urheiluhallissa.
#5
  0
Mat Watson
2019-01-24 22:00:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vesi on käytännöllisin tapa poistaa sokeri. Se liukenee sokeriin ja tekee sen helpoksi poistaa nopeasti. Kun sokeri on sekoittunut veteen, pyyhi se kankaalla.

This doesn't add anything that wasn't covered in Vogel612's answer.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...