Kysymys:
Kuinka voin poistaa korkin viinipullosta, kun minulla ei ole korkkiruuvia?
starsplusplus
2014-12-11 18:41:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin poistaa korkin viinipullosta ilman, että se putoaa viiniin, kun minulla ei ole korkkiruuvia?

En puhu laippakorkeista tai korkeista, jotka osittain ulottuu pullosta jo, mutta tavallisista korkeista, jotka on sijoitettu näin:

wine-bottle-cork

Kuvalähde.

Yritin vetää korkkia sormillani, mutta en voinut tarttua siihen, koska korkki oli tasaisesti pullon aukkoa vasten. Mitä muuta voin tehdä?

Jos sinun on todella päästävä sisältöön ilman työkaluja, voit aina katkaista niskan, mutta ole varovainen pienten lasipalojen kanssa
Viisi vastused:
#1
+27
JSW189
2014-12-11 20:12:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kenkämenetelmä

Yksi tapa avata korkkiruuvi on poistaa kenkäsi, sijoittaa pullon pohja jalka-aukkoon (lasin suojaamiseksi) ja lyö sitten kenkä kiviseinää vasten toistuvasti, kunnes korkki irtoaa pullosta. Tämä video tarjoaa hyvän esittelyn. Poista kapseli ennen kuin yrität.

enter image description here

Tämä nainen mukautti tämän menetelmän kirjan käyttäminen kengän sijaan.

Talon avaimen menetelmä

Voit myös poistaa korkin talon tai auton avaimella. Valitse yksi talosi avaimista ja työnnä se korkkiin 45 asteen kulmassa. Jatka avaimen painamista, kunnes suurin osa siitä työnnetään korkkiin. Kierrä sitten korkkia pari kertaa ja vedä ylös samalla tavalla, houkuttelemalla korkkia vähitellen pullosta.

Tämä video voi olla hyödyllinen.

enter image description here

Paperileikkeen menetelmä

enter image description here

Lähde.

Paperiliittimen menetelmä on mahtava! Yritän varmasti kokeilla tätä!
Kenkämenetelmä ei täysin saisi sinua näyttämään idiootilta. lol, hienoja ideoita.
Käytän jo onnistuneesti kenkämenetelmää, joka toimii myös lompakon kanssa (tai kuten on määritelty, kirjan kanssa, mutta ainakin kenkä tai lompakko on todennäköisesti aina käsillä, kun taas kirja ...). P.S: ei toimi sytyttimen kanssa ...
#2
+11
James Webster
2014-12-11 18:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytetyin ratkaisu, kun otetaan huomioon tavarat, joihin sinulla todennäköisesti on nopea pääsy, liittyy korkin työntämiseen pulloon käyttämällä veitsen tai lusikan tylpää päätä jne.

enter image description here

Ruuvin varovainen kiinnittäminen korkkiin antaa sinulle jotain, josta voit tarttua korkin vetämiseen. Pihdit ovat hyödyllisiä.

enter image description here

Ratkaisuja on enemmän täällä.

Mistä tiedät, että pystyt työntämään sen kokonaan, jos yrität työntää sitä sisään? On tarpeeksi vaikeaa vetää korkki * ulos joskus; kun työnnät sitä sisään, pullon sisältö ja paine vaikuttavat sinua vastaan.
Rakastan toista ratkaisustasi.
Pitkä kipsilevyruuvi toimii hyvin, haluat saada sen läpi, jotta saat mahdollisimman paljon pitoa.
Kuinka korkin työntäminen auttaa? Luulen, että puuttuu jotain täällä.
Jos korkki on pullon sisällä, neste voi päästä ulos.
@JamesWebster Mutta jos neste on pullossa, miten korkki viedään sisään? Useimmat korkit ovat ilmatiiviitä - se on loppujen lopuksi viinin korkkimisen tarkoitus.
Pullon kaulassa on vähän ilmaa, jota ilma voidaan puristaa. Tämä lisää painetta pullon sisällä, mutta ei niin paljon, että korkkia on mahdotonta saada kokonaan sisään.
Joo, olen nähnyt, että pullot räjähtävät ihmiset yrittävät pakottaa korkkia sisään. Se on vaikeampi kuin luulisi.
Rakastan ruuviideoitasi! .... eikö vasaran kynsiä olisi helpompi käyttää kuin pihdejä?
@Shokhet En ole kokeillut sitä, mutta kuulostaa minulle täysin uskottavalta. Anna sille mennä ja kerro siitä meille!
En juo usein, joten se voi kestää jonkin aikaa .... ;-)
En käytännössä koskaan juo viiniä .. Mutta kun asuin kotona, vanhempani söivät. Osa-aikaisena baarimestarina he ovat opettaneet minulle muutamia asioita.
Saan harvoin mahdollisuuden harrastaa mitään näistä muutenkin, koska minkä tahansa juomani viinin mukana tulee kierrekorkki!
Jos et saa korkkia ulos, yritä työntää se sisään muodostamalla reikä korkkiin käyttämällä jääkeruulaitetta. voit sitten työntää korkin helposti pulloon.
#3
+2
AesculusMaximus
2015-06-23 10:57:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työnnä se etusormellasi (joo, paina kovasti!). Sinun täytyy pitää pikkusormesi pullonkaulassa kaataa ensimmäinen lasi pysäyttääksesi korkin aukeamisen reikään.

#4
+2
Laurent S.
2015-06-24 18:15:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto olisi käyttää ruiskua:

  1. Vedä mäntä maksimiin
  2. Laita neula korkkiin ja työnnä, kunnes neulan pää on nesteen ja korkin välissä
  3. Paina mäntää

Ruiskusta tuleva ilma työntää korkin alhaalta. Jos sinulla ei ole korkkiruuvin mahdollisuutta, sinulla ei ole ruiskua, mutta hei, kuka tietää?

#5
+1
Mce128
2015-06-23 09:02:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin henkilökohtaisesti todistaa avaimenetelmän toimivuuden. Se toimii kuitenkin paljon paremmin, jos käytät kahta näppäintä. Asetat jokaisen avaimen kulmaan, joka näkyy James Websterin kaaviossa, mutta käännät avaimet 90 astetta asennosta, joka on esitetty ennen niiden asettamista, jotta toinen ei estäisi avainta menemästä kovin pitkälle. Kierrä sitten avaimet pullon kaulan sisäpuolelle vedäessäsi, mikä tekee poistamisesta melko helpompaa vaivalla. Saat tämän menetelmän toisen edun paitsi sen ilmeisen, että näppäimet ovat kulmassa toisiaan vasten, mikä antaa paremman pidon korkin sisällä. Tämä etu on, että nyt näppäimet ovat PALJON paremmin kulmassa, josta pitää kiinni samalla, kun yrität purkaa korkkia, ja se on myös melko suotuisa mainitulle korkin pyörimiselle nostaessasi vahingoittamatta sormiasi painikkeen ohuessa reunassa avain (t)

Toinen melko tehokas menetelmä on ottaa ohut joustava terä, kuten luuttoveitsi (tai oikeastaan ​​mikä tahansa ohut ja taipuisa mutta vahva materiaalinauha, olipa se sitten metallia tai muovia) ja työnnä se korkin ja pullon väliin. Sen jälkeen voit käyttää korkin puristamista sivulta pienen aukon kanssa, joka päästää ilmaa sisään, kun poistat korkin vapauttaaksesi korkin kotistaan ​​pullon kaulan sisällä. Tämä toimii vielä paremmin kahden tällaisen nauhan kanssa, itse asiassa on olemassa eräänlainen koksinpoisto, joka käyttää tätä periaatetta kahden tällaisen jousiteräsnauhan kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...