Kysymys:
Kumin poistaminen hiuksista (pään hiukset, parta tai viikset)
fredley
2014-12-10 21:38:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pureskelin väärin ja päädyin kumiin jumiin partaani. Kuinka saan sen pois? Partan parranajo on ehdoton viimeinen keino.

"Kaipaan pureskeltavaa" on loistava tapa aloittaa lause! Kuinka kauan partasi on?
@JamesWebster Pitempi kuin purukumi on leveä.
Seitsemän vastused:
#1
+7
Tim Post
2014-12-11 02:07:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuen siitä, mistä purukumi laskeutui, voit yksinkertaisesti jäähdyttää sitä melko vähän jäällä, jolloin se on paljon helpompi poistaa kammalla. Sinun on tehtävä jääpakkaus tavalla, joka jäähdyttää (lähellä jäätymistä) vahingoittuneen alueen molemmat puolet, syömäpuikkojen ja välipalan kokoisten ziplock-pussien luova käyttö saattaa toimia.

Liuottimet ovat tietenkin vaihtoehto, mutta varo ihoasi. Jotkut ihmiset voivat pestä kätensä denaturoidulla alkoholilla 20 kertaa päivässä ilman ongelmia, jotkut puhkeavat pelkän vaseliinin näkemältä.

Kokeile jäädyttämistä (käytän termiä löyhästi, koska et todellakaan ole oikeastaan paras pakastaminen, vain lämpötilan todella alentaminen) ennen minkään kemikaalin käyttöä on paras neuvo, jonka voin antaa. Olen saanut sen lapseni hiuksista käyttämällä jäätä, aikuisen keskimääräisen kipukynnyksen kiinnittämän partan pitäisi olla paljon helpompaa :)

Voi, joo - jos sinulla on pääsy nestemäiseen typeen, älä edes _ ajattele sitä.
Suositus: käytä nestemäistä typpeä. Sen pitäisi olla siistiä.
#2
+3
apaul
2014-12-10 23:57:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

wikiHow: n mukaan voit käyttää maapähkinävoita:

  1. Hanki yksi "kotitekoisista" tyyleistä. Mitä korkeampi rasvapitoisuus, sitä parempi, kun avaat purkin ensimmäisen kerran, jos sen päällä on pieni maapähkinäöljy, sen pitäisi toimia.
  2. Levitä maapähkinävoita vaurioituneelle alueelle sormillasi tai anold-hammasharjalla. Älä pelkää käyttää liikaa.
  3. Käytä hammasharjaa tai -kammaa kumin / maapähkinävoin käsittelemiseksi pitkillä aivohalvauksilla. Ajatuksena on liuottaa kumi maapähkinävoin öljyyn.
  4. Vedä maapähkinävoi kuivalla pyyhkeellä. Kumin tulee tulla maapähkinävoin kanssa.
  5. Pese, huuhtele ja toista tarvittaessa.

Muista tarkistaa linkki, sillä on muutama muu menetelmä, joka saattaa olla syytä tutkia. Lisäsin vain maapähkinävoi-menetelmän, koska se on yleisin menetelmä.

Miksi ei vain käyttää maapähkinäöljyä, jos aiot sitä varten?
#3
+2
J. Musser
2014-12-10 23:15:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En voi nauraa sinulle, koska hyvin ... Löysin parhaan tavan päästä tähän käyttämään vahvaa sitrusliuotinta (käytän tätä). Se toimi, mutta jättää jäännöksen ja voi aiheuttaa vähäistä ärsytystä. Suihkuta sitä päälle, käytä sitä niin hyvin kuin pystyt ja anna sen istua minuutin tai kaksi. Kumin tulee irtoaa hiuksista ja vetää ulos helpommin.

Jos ulkona on pakkasia ja sinulla on pitkä parta, tee se ulkona, koska kylmä tekee kumista vähemmän tahmean ja helpommin irtoaa.

#4
  0
BaconBot
2014-12-11 05:33:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hiero siihen pekonia. Pekonirasva löysää kumia.

Kumi ei ole rasvapohjainen.
#5
  0
user1853181
2015-02-26 20:48:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kasvi- / oliiviöljy

Se on helposti saatavilla ja täysin turvallinen käyttää (vaikkakin vähän vaikea puhdistaa).

Menin äskettäin nukkumaan pureskelemalla purukumia ja heräsin aamulla pääni "jumissa" tyynyn päällä. Minulla oli melkein pullonkorkkikokoinen laastari sotkeutunut kumiin.

Pohdittuani Internetissä neuvoja päädyin käyttämään kasvi- (ruoka) öljyä, vaikka oliiviöljyä suositellaan. Liotin paljasta aluetta vanhalla hammasharjalla 5-10 minuuttia ja sitten vain kammatin purukumin pois ja pesin hiukset muutaman kerran shampoolla (öljyä on todella vaikea päästä ulos).

Se on sotkuinen, ja ihosi sattuu vähän hiusten juurien lähellä, mutta sinusta tulee purukumia. Ja se voittaa liuottimet pitkällä laukauksella.

#6
  0
david
2015-02-27 22:56:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä paineilmatölkkiä ylösalaisin ja suihkuta purukumia (tietysti poispäin itsestäsi). Tämä pakastaa sen kiinteäksi ja se tulisi helposti rikkoa ja kammata ulos.

#7
-3
nicael
2014-12-10 22:15:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä laittaa partaasi rasvaa, kuten auringonkukkaöljyä tai shampooa. Sitten voit poistaa purukumin.

Voitteko selittää partan rasvauksen prosessin hieman tarkemmin?
@Tom kuin peset hiuksesi. Tai käytin väärää sanaa.
En yleensä sano hiusten pesemistä "hiusten rasvattamiseksi", mutta okei!
@TomMedley Olen varma, että hän tarkoitti voitelua kuten "laittaa rasvaa siihen". Kuten elokuvassa / musikaali "Grease". Se hiustyyli, jossa hiuksesi eivät näytä olevan valmistettu hiuksista, vaan muovista, on rasvaa ja sen asettaminen hiuksiinne on rasvaa.
@nicael En tiedä shampoosi, mutta minun ei sisällä öljyä.
Jep kaverit, en halunnut loukata ketään ... tarkoitan "öljy partasi auringonkukkaöljyllä tai shampoolla" ... kuinka helvetti voin sanoa sen englanniksi: D
@nicael Sanot sen juuri niin kuin teit (ainakin ymmärsin sen heti). Ehkä sanaa se uudelleen: "Laita partaasi rasvaa, kuten auringonkukkaöljyä tai shampoota. Sitten voit poistaa purukumin."
@Angelo Kiitos, enkä sanonut, että shampoo sisältää öljyä, sanoin, että se on öljyinen.
@nicael Oil toimii kumilla, koska sen öljy. Shampoo ei todennäköisesti tee temppua (vaikka en ole vielä kokeillut sitä).
fyi, suurin osa kumista ei ole ** öljypohjaista. Se perustuu useimmissa tapauksissa synteettiseen kumiin ja joskus eri puiden mehuihin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...