Kysymys:
Mikä on paras tapa puhdistaa rikkoutunut lasi?
The Idiot Gamer
2014-12-10 08:52:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun tavoittelin puhelinta, koputin vahingossa lasin lattialle (lattia on kova pinta). Yritin imuroida, poimia yksittäiset kappaleet ja jopa käyttää paperipyyhkeitä. Kuinka puhdistan sen? En halua, että jalkani puukotetaan!

Onko tämä kovalla alustalla vai matolla?
@AdiBradfield kova pinta. Laitoin sen kysymykseen.
Määritä "paras", kiitos .... etsit nopeinta, tehokkainta, jätät vähiten paloja ympärille jne ...? -1, kunnes se on määritelty; muuten kysymys on "epäselvä" (DV-painikkeen kohdalla)
Kuusi vastused:
#1
+6
William the Pleaser
2014-12-10 09:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laita ensin kengät. Ja sytytä kaikki valot. Haluat paljon valoa. Nosta kaikki, mikä saattaa olla omalla tavallasi, ja siirtää se johonkin muuhun paikkaan: tuolit, kirjat, koirat jne.

Nosta sitten isot palat. "Suurella" tarkoitan "tarpeeksi suurta, jotta voit tarttua niihin koskematta murtuneita reunoja".

Sitten pyyhkäise. Käytä hyvää luuta, jolla on höyhenet harjakset, ja työskentele hitaasti. Houkuttele pienet palaset halkeamista ja huonekalujen alta, joita et voi liikkua.

Sitten imuroi. Älä käytä lakaisinta; käytä konetta, jossa on laajennettava letku, joka voidaan ohjata harjan puuttuvien alueiden läpi.

Muista, että sirpaleet voivat lentää pitkiä matkoja; muista laajentaa työskentelemäsi aluetta kattamaan kaikki ne, joihin on saattanut osua.

Jos kaikki muu epäonnistuu ... Minulla on ollut lasipala upotettuna jalkaani useita vuosia nyt; totut siihen.

Voit kuitenkin mennä lääkäriin saadaksesi tuon lasin jalastasi tai mistä tahansa muusta kehollesi, johon se tuli.

#2
+3
Jimmy Hoffa
2014-12-10 11:44:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lasin keräämisen temppu on vesi.

Noudata terveen järjen mukaista lähestymistapaa, jossa on paljon valoa, kenkiä, älä käytä kenkiäsi vahingoittuneen alueen ulkopuolella välttääksesi lasin jäljittämistä tms., mutta temppu on:

Pyyhkeet tai paperipyyhkeet, jotka on upotettu veteen saadaksesi kaiken pienemmän kuin helposti sormillasi tarttuvat kappaleet. Pienet viipaleet tarttuvat tarvittaessa märiin paperipyyhkeisiin tai normaaleihin pyyhkeisiin (älä ehdota kangaspyyhettä, koska haluat hävittää sen myöhemmin). Kehotan myös, että kaikki rikkinäiset lasit sijoitetaan mihin tahansa pahvilaatikkoon, jonka olet asettamassa hävitettäväksi, koska tämä on paljon parempi tapa varmistaa, ettet leikkaa itseäsi vs. pussit (ota vilja pois laatikosta ja käytä sitä, kaikki kenkälaatikot mikä tahansa laatikko on parempi kuin pussi rikkoutuneen lasin säilyttämiseen)

#3
+2
Adi Bradfield
2014-12-10 09:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tyhjiö ei ole riittävä, kuten kysymyksessäsi ilmaistaan, oletan, että tämä on vain todella pieniä lasipaloja, joita et voi noutaa?

Kokeile käyttää jotain liimaavaa, kuten teippiä tai post-it-muistiinpanoja poimimaan nämä pienet sirkut. Tämä ei toimi hyvin matolla, mutta tekee hyvää työtä kovilla pinnoilla

#4
+2
ThymeHog
2015-03-01 09:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Jos olet varma näköstäsi, sytytä valo huoneen toisessa päässä, mutta varmista, ettei takana ole valoa.

  • Edessä oleva valo heijastuu lasista silmiin, mikä helpottaa näkyvyyttä. Kun valo on sammutettu takana, ei ole mitään varjoa, joka häiritsisi lasin näkemistä.

  • Märkä paperipyyhe on paras tapa kerätä lasi. Sen ei tarvitse olla tippuvaa, vain kosteaa.

  • Anna sitten tilaa itsesi ja lasin väliin, jotta et polvistu sirulle. Laske käsiisi ja polvillesi (märkä paperipyyhe käden ulottuvilla), siirrä päätäsi lattian lähelle ja liiku edestakaisin, kun etsit lasinsirpaleita.

  • Vedä sitten pyyhkeen märkä osa lattiaa pitkin lattiaa pitkin. Sen pitäisi noutaa se, mutta mene muutamaan eri suuntaan vain varmistaaksesi.

  • Vain varmistaaksesi, että sait kaiken, tee se uudestaan ​​toisesta kulmasta.

  • Tanssi!

#5
  0
Andrew McAvoy
2018-04-04 10:48:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, ettei kaikilla ole pääsyä yhteen, mutta autotallikauppa tekee ihmeitä. sinun tarvitsee vain työskennellä hitaasti ja olla hyvin varovainen, että todella katoit koko sairastuneen alueen. Normaali tyhjiö ei välttämättä toimi niin hyvin, mutta voimakkaampi imu, jonka shop-vac on hankkinut pienimmätkin sirpaleet kuin ne olisivat olleet mitään.

#6
-1
user13561
2016-04-24 06:22:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä puoliksi leikattua perunaa tai viipaletta leipää, jotka toimivat kuin sienet!

En usko, että tämä olisi erittäin tehokas poimimaan isoja lasipaloja ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...