Kysymys:
Onko mahdollista poistaa kynä ilman tavallista pyyhekumia?
Phlume
2014-12-11 03:02:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus olen poissa kotoa luonnoslevyn kanssa ja ymmärrän, ettei minulla ole pyyhekumia. Onko olemassa nopeita temppuja kynän jälkien poistamiseksi paperilta pilaaen paperia tai tahraamatta muita kynän jälkiä?

Käytän tietyntyyppistä pyyhekumia, joka tunnetaan nimellä " vaivattu pyyhekumi" , ei yleinen vaaleanpunainen kynän pyyhekumi tai kädessä pidettävä kynän pyyhekumi.

Kneaded Eraser

Minulla on yritin käyttää paitani kevyesti kostutettua kulmaa yrittäen "puhdistaa" lyijykynän pois paperista, mutta se vain tahraisi kynän ja pilasi paperin. Olen kokeillut kuivattua purukumia, jonka kanssa olin valmis, mutta se näytti vain tahraavan kynän merkkiä. Kerran yritin typerää kittiä, ja vaikka se toimikin, se oli edelleen heikkoja viivoja eikä sitä pyyhitty kokonaan pois.

Voinko löytää jotain kätevää, mikä voisi auttaa?

Kiinnitä kynään pyyhekumi? : P
käytän erityisiä piirustuskyniä ja purukumia. En miesten "vaaleanpunainen" lyijykynä alkuun pyyhekumi.
Kahdeksan vastused:
#1
+24
Pobrecita
2014-12-11 05:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää kuminauhaa. Kuminauhat poistavat lyijykynät samoin kuin pyyhekumit. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, mitä pyyhit ja mitä kuminauhoja käytät.

  • Saatat pystyä käyttämään korjausnestettä (eli valkoista).

Mutta niin kauan kuin sinulla on kuminauha, sinun pitäisi olla kunnossa. Olen myös havainnut, että monet kumiset esineet toimivat tässä tehtävässä, varmista vain, että ne eivät tahraa paperia ennen käyttöä.

Miten pyyhekumia ei menetetä : Poraa reikä yläosan läpi ja ripusta se narulle kaulasi ympärille. Vaihtoehtoisesti voit kiinnittää sen muistikirjan renkaisiin tai kiinnittää sen lyijykynääsi kuminauhalla.


Lisätiedot

Kynien hankkiminen pyyhekumien kanssa pitäisi kuitenkin poistaa tämän ongelman.

Kuinka tehdä pyyhekumi

Yahoo

Ja joitain asioita, joita minulla on ei ole kokeillut:

  • varvassandaalit ja kuivattu leipä

Mikä on hyvä korvaava toimiva pyyhekumi?

Käyttäjä Jane:

Varvassivun (kumisandaali) sivureuna on hyvä pyyhekumi.

Käyttäjä Krazy Koala:

Kuiva leipä saa lyijykynät irti taustakuvasta ja kuminauhan on tiedetty toimivan.

Yahoo Answers viitteenä? Vakavasti?
@JanDvorak Onko se ongelma, heillä oli hyviä ratkaisuja.
Mitä hyötyä on viitteestä, joka on oikea, mutta johon ei voida luottaa? Myös kolikoiden heittäminen on oikein 50% ajasta.
@JanDvorak: ssä sanotaan "Ja joitain asioita, joita en ole kokeillut", mikä tarkoittaa, että en ole vahvistanut sitä.
JanDvoraksin mielestä Yahoo! Vastaukset ovat tunnetusti erittäin huonolaatuisia sekä vastauksissaan että kysymyksissään. Tämän takia et vain voi luottaa mihinkään, mikä siitä tulee, mikä tekee siitä huonon referenssin.
#2
+9
JSW189
2014-12-11 06:13:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aiemmin ihmiset ovat käyttäneet pallotettua, kuorimattomaa, kosteaa leipää:

Kuoretonta leipää käytettiin aiemmin pyyhekumina; erään Meiji-aikakauden (1868-1912) Tokion opiskelija sanoi: "Leivänpyyhkeitä käytettiin kumipyyhkeiden sijasta, joten ne antaisivat ne meille ilman rajoituksia. Joten ajattelimme mitään ottamatta näitä ja syömättä kiinteää osaa. ainakin nälkämme tyydyttämiseksi. "

Lähde. Katso myös tämä artikkeli New Yorkerissa.

#3
+5
Ste
2014-12-22 21:27:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aiemmin olen pyyhekumin puuttuessa käyttänyt Blu-takia (tai muuta julistekittiä).

Se toimii herkullisena ja monet grafiittitaiteilijat käyttävät kittiä vakiona pyyhekumina. .

He kutsuvat heitä vaivattuiksi pyyhekumeiksi >.

Olen varma, että se toimii paremmin kuin kokeillut Silly Putty.

enter image description here

Tämän tyyppistä pyyhekumia käytän yleensä kommenttini mukaan (jonka mielestäni nyt pitäisi olla kysymys), ja kotiin jääneen yritän "luoda uudelleen" luonnossa.
Kiitos avustasi. Vastauksesi takia pystyin selventämään kysymystäni paremmin. Äänestän vastauksen myönteisen avun takia, mutta koska se on nyt osa kysymystä, en voi hyväksyä sitä tai tarjota sille palkkioita.
Ah, okei - näen. No blu-tak ei ole oikea vaivattu pyyhekumi, joten ehkä tämä vastaus auttaa ihmisiä, jotka haluavat korvata kynätyypin. :)
... hyvin totta, ja toinen syy, miksi pidin sen auki.
#4
+1
Gustavo
2017-01-02 06:54:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että omena-laturikaapelit toimivat hyvin, jos et painanut kynää liian voimakkaasti, myös kuminauhat toimivat hyvin, ja ne on melko helppo löytää. Bonus, jos he ovat laajalaatuisia.

#5
  0
The Arduino Master
2016-03-17 08:18:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, toimiiko se paperilla vai ei. Mutta jos saat lyijykynän työpöydälle, voit pyyhkiä sen helposti pään öljyillä. Kuulostaa ikävältä, mutta toimii erittäin hyvin.

Pitäisi lukea "otsaöljy"
#6
-1
horselover
2016-01-02 05:31:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää paperia, jos värit tussissa ja hämmentät. Voit peittää sen kiinnittämällä teipillä tai liimalla. Sinun on asetettava paperikerroksia, jos laitat liimaa, koska ensimmäinen paperikerros voi repeytyä tai repiä. Voit käyttää tätä pyyhekumina tussille, värikynille tai värikynille.

tämä on totta, opettajani tekee sen
#7
-1
blatherskyt
2016-03-12 00:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää taikapyyhekumia ... tyyppiä, jota käytetään puhdistamiseen (esim. Mr. Clean). Nämä toimivat erittäin hyvin kynämerkkien pyyhekumina.

Paperilla? Etkö tarvitse vettä, jotta se toimisi ... ja eikö se pilaa paperia? Pylväs ilmoittaa selvästi kynän pyyhekumin tarpeen paperista.
#8
-1
Cestarian
2016-09-29 03:53:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katson, että olet taiteilija, joten annan sinulle todella siistin temppun, vaikka sen käyttäminen merkitsisi kynän ojentamista ja pienen ylimääräisen maksamista tarvikkeistasi (mutta sen arvoista!). Kyse on tarvikkeista, mutta voit saada kyniä musteella, joka on (erittäin) helposti poistettavissa kuumuudesta. Kyseisiä kyniä (tai ainoaa tuotemerkkiä, josta olen joka tapauksessa tietoinen) kutsutaan nimellä Frixion, jonka on valmistanut Pilot-niminen yritys (Joten Pilot Frixion -kynät). Nämä kynät maksavat noin 3 dollaria kappaleesta (6 dollaria kahdesta pakkauksesta) ja ne tulevat sisään erilaisia ​​erityyppisiä (hieno, erittäin hieno, kuulakärkikynä, kärki, korostus, LX (ylellisyys) jne.) ja ne pyyhkiytyvät noin 60 ° C: ssa (140 ° F) ja voivat sitten ilmestyä myös uudelleen noin -10 ° C: ssa (14 ° C) F)

Jos käytät sitä oikein, voit käyttää sitä tarkoitukselliseen pyyhkimiseen ja jopa kumoamiseen vahingoittamatta paperia pienintäkään. Voit "räjähtää" pyyhkimällä alueen butaanisytyttimellä. Yksityiskohtien pyyhkimiseen voit käyttää vahanveistoskynää. Voit nähdä kaiken toiminnassa lähdevideossani.

Tämä ei välttämättä vastaa kysymykseen lyijykynän poistamisesta ilman pyyhekumia, mutta se tarjoaa täysin vaihtoehtoisen menetelmän. Tämän menetelmän avulla on myös monia muita tapoja päästä toimeen (vaikka pyyhkimisen poistaminen voidaan saavuttaa melkein vain pakastimen kautta, pyyhkiminen voidaan saavuttaa kaikenlaisilla asioilla talon ympärillä, sähkölämmittimillä tai esimerkiksi liesi kuuma juokseva hehkulamppu, ehkä jopa heitä se mikroaaltouuniin pyyhkimään kaikki kokonaan!)

Joten luulen, että tämä on kiertotapa ongelmasta, joka tapahtuu koskaan, sitten jälleen kompromissi on, että sinun on vaihda kynänpiirtotekniikat kynänpiirtotekniikoihin, jotka päätyvät aina useammasta kuin yhdestä kynätyypistä riippuen (kun taas lyijykynänvetotekniikoilla voit aina tyytyä vain yhteen lyijykynään ja mennä kokonaan piirrosten kanssa)

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=6BS7_-xelCs

Ei oikeastaan ​​lyijykynille. Välttää täysin kysymyksen. Kiitos ideasta, mutta ei aihetta op
@Phlume-sivusto kertoo lifehacksista? Anteeksi apua veli.
Kyllä, ja jos halusin elämäsi hakata kynän pyyhkimiseen, tämä on hienoa. Mutta tämä ratkaisu vaatii minua kauppamaan väliaineita. Omenat ja appelsiinit.
Luulen niin, olet oikeassa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...