Kysymys:
Kuinka poistan pölyn kangasvarjostimista?
J. Musser
2014-12-10 04:01:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet lampunvarjostimistani on valmistettu erityyppisistä kankaista, joihin kerääntyy pölyä. Olen yrittänyt pyyhkiä ne, imuroida jne., Mutta en ole ollut tyytyväinen tuloksiin.

Mitä voin tehdä?

Viisi vastused:
#1
+5
J. Musser
2014-12-10 04:01:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit saada noin 8-10 "pituisen kirkkaan pakkausteipin, ja pitämällä päitä kiinni painamalla sitä varjostinta vasten ja vetämällä se takaisin. Se on kerännyt pölyn tälle alueelle. Paina sitten sitä toinen kohta. Toista tätä prosessia, kunnes lampunvarjostin on puhdas.

Ellei se ole kovin pölyistä, teippi kestää yleensä minulle hyvät 2-3 sävyä. Kun se ei ole enää tarpeeksi tahmea käyttöä varten, leikkain toisen palan .

#2
+3
pacoverflow
2014-12-26 12:20:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samanlainen kuin teippiehdotuksesi, mutta todennäköisesti helpompaa ja nopeampaa on käyttää nukkuväliä näin:

enter image description here

Nukkarullassa on rullanauha teipillä, ja sitä käytetään yleensä nukan poistamiseen vaatteista. Mutta voit käyttää sitä myös pölyn poistamiseen lampunvarjoista. Rullaa se vain varjostimelle ja se kerää pölyn. Sen jälkeen kun teippi on menettänyt tarttuvuutensa, repäise vain pala (ne on leikattu ennalta neliöksi rullassa) ja se on valmis keräämään nukkaa / pölyä uudelleen.

#3
+2
wordsOfWisdumbass
2014-12-26 12:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Imurin verhoilun puhdistuslaitteen harjaspää toimii hyvin.

Kiinnitä se letkuun (ja tarvittaessa jatkeeseen) ja aloita sitten varjostimen yläosasta, käytä suoraa, lempeää viivaa aina alareunaan saakka.

Käännä sävyä pienellä määrällä - tai siirrä kehoasi sen ympärillä - toista sitten hieman päällekkäisillä karhoilla, kunnes olet suorittanut koko halkaisijan.

#4
+2
Jason Hutchinson
2014-12-26 20:27:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varjostimia on erittäin vaikea pölyttää. Ne sisältävät nurkkia ja poikasia, jotka tekevät mahdottomaksi päästä sinne ja puhdistaa ne perusteellisesti. Ne ovat myös hauraita, joten et voi pestä niitä pois vedellä, pesuaineilla jne. Useimmat pölynimurit myös vahingoittavat niitä, ellet ole kiinnittänyt pehmeää harjaa.

Yksi parhaista tavoista pölyä niitä on käyttää paineilmaa. Tämä on samanlainen paineilma, jota käytetään elektroniikan puhdistamiseen, ja useimmat toimistotarvikekaupat kuljettavat sitä. Työskentele edestakaisin, ylös ja alas koko varjossa ja tee pari ohitusta. Tämän pitäisi poistaa valtaosa pölystä.

#5
  0
Ilmari Karonen
2014-12-28 02:16:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä saattaa tuntua "vanhanaikaiselta" ratkaisulta, mutta oletko kokeillut yksinkertaista höyhenpuhdistinta? Minulla on halpa tällainen, ja pidän sitä erinomaisena pölyn poistamiseksi lampunvarjoista.

Tietenkin höyhenpuhdistin hajottaa pölyn enimmäkseen vain ilmaan, joten kannattaa pitää pölynimurin suutinta lähistöllä sen keräämiseksi. Tai anna sen vain laskeutua ja imuroi sitten lattia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...